tiistaina, marraskuuta 20

SÄNKYJÄ

Meillä on pieni koti, jota olen vuosien myötä oppinut rakastamaan. Kun muutimme Ameriikoista Suomeen niin kotimme pieneni 100: lla neliöllä. Haaveena on edelleen isompi koti, mutta sopivaa ei ole vielä osunut kohdalle.

Olen myös miettinyt mihin sitä tilaa kaksi ihmistä tarvitsee? Pikkuisen leikit keskittyy lähinnä olohuoneeseen silloin kun olemme kahden kotona ja kun hän menee nukkumaan minä teen kotitöitä tai istun sohvalla. Eli jos minulla olisi se oma huone en varmasti muuta siellä tekisi kun ZZzzzZZzz.

Kotiimme on mahtunut jos jonkin näköistä ja kokoista sänkyä; pinnasänky, lasten pidennettävä sänky, 160 cm leveä sänky, parvi, jne. Yksikään vaihtoehto ei ole ollut täydellinen tai täysin toimiva kotonamme.

Mutta n y t vihdoinkin olen löytänyt toimivan ratkaisun, josta olen enemmän kuin tyytyväinen. Luovuin Queensize sängystäni vihdoinkin ja ostin tilalle 120 cm leveän jenkkisängyn. Ostin sänkyyn myös korkeammat jalat, sillä sängyn alta löytyy pikku neidin sänky. Sänky on nimellä varasänky/vuodevaatelaatikko, jossa on pyörät alla. On todella kätevää laittaa sänky päiväksi piiloon ja pois tieltä. Ja mikä onkaan hauskempaa kuin oman sängyn saa vedettyä piilosta esiin..kuin taikatemppu. Toimii siis lapsenkin silmissä ;);)

Minun sänkyni <3 <3Pikku Ladyn sänky <3 <3

SHARE:

1 kommentti

  1. Toi on tosi näppärä idea! Meillä oli joskus noiden isompien tyttöjen (jotka on nyt siis jo 15v & 17v) samalla idealla kavereita varten peti. Tosin, aika usein tytöistä jompikumpi nukkui siinä itse :-)

    VastaaPoista

Kiitos! Thank you!

Blogger Template Created by pipdig