maanantaina, joulukuuta 17

1 x SCHOOL, 1 x PENTIK, 1 x A HAPPY WOMAN

Varoitus: Hypetys postaus :)

HAPPY, HAPPY, HAPPY! Olen onnellinen. Olen kiitollinen. Olen tyytyväinen. Hymyilen. Nauran. Rakastan.

Tänään sain vihdoin ja viimein koulutieni päätökseen. Olen siis opiskellut kaksi vuotta täyspäiväisen työni ohella. Valmistuin merkonomiksi. Olen niin iloinen, ylpeä itsestäni ja helpottunut. Merkonomi tutkinnossa oli viisi eri osa-aluetta, joista minun piti tehdä näytöt työpaikallani. Osa-alueisiin kuului asiakaspalvelu, toimistopalvelut, markkinointiviestintä, myynnin tukipalvelut sekä asiakkuuksien hoito. Arvosanat olivat T1, H2 ja K3. Luonnollisesti K3 oli paras.
Kun aloitin koulun, tarkoituksena oli vain "päästä läpi" näytöistä ja tärkeintä oli todistuksen saaminen. Kahden ensimmäisen näytön jälkeen ( joista sain  K3 ) draivi käynnistyi ja en tietenkään voinut tyytyä huonompiin arvosanoihin. Lopputulos = 4 x K3 ja 1 x H2. WOW. En olisi ikinä uskonut saavani moisia arvosanoja.

Kaiken tämän lisäksi sain 350 euron stipendin ahkerasta työstä.

DOOOOOWAPPPPP :) :) :)

Olen miettinyt jo pitkään Pentikin RONDO- valaisimen hankintaa. Tänään päätin, että olkoon se minun valmistujaislahja itselleni :):). Kävin Nn kanssa päiväkodin jälkeen Pentikin Outletissa ja löysin paremman vaihtoehdon. Rondon oli tarkoitus tulla ruokapöydälle, johon kerkesin ostaa Ikeasta lampun. En nähtävästi ole vielä oppinut kultaista sääntöä; " älä-osta-melkein-sinne-päin-versiota, vaan osta se minkä oikeasti haluat". Menin hätiköiden ostamaan Ikean lampun, jonka aion palauttaa.

Päädyin Pentikin Vermont- valaisimeen. Se oli yhden pallon verran pienempi sekä ostin pienemmän varjostimen. Mielestäni Rondo olisi ollut liian suuri ruokapöydälle. Ja nyt kun valaisin on kotona, tiedän tehneeni oikean päätöksen. :):)

DWOOPDWOOP :) :) :)

Mitäs olette mieltä ??
IHANAA ILTAA KAIKILLE IHANILLE LUKIJOILLENI!!

<3 <3 <3SHARE:

8 kommenttia

 1. Onnea valmistumisesi johdosta ja hyvistä papereista <3 Upea juttu tuo stipendisi!!
  Tuo lamppukin on hieno, olen tässä vuoden pähkäillyt Rondon kanssa, olisikohan tuo Pentikin Vermont- valaisin myös minulle sopiva?? Kävin eilen Pentikin myymälässä, siellä oli mielestäni vain noita Rondoja valkoisina ja hopeisina. Pitääpä tutkiskella tuota Vermont- vaihtoehtoa :) Nyt tutumaan, öitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!!! :):) Hymyillyttää vieläkin :))

   Itse ostin Vermontin Pentikin Outletista. Siellä ainakin oli vielä tuotetta jäljellä :).

   Olen tosi tyytyväinen ostokseeni. Rondo olisi ehdottomasti ollut liian suuri ruokapöydälle. Rondon joku päivä vielä ostan, mutta se tulee sitten muualle :):)

   Ihanaa päivää Tuisku <3

   Poista
 2. Onnea ihan hurjasti :))) Olet tehnyt ison urakan, upein arvosanoin.
  Suotta et itseäsi lahjo. Valintasi ruokapöydälle on kymppi. Todella tyylikäs kokonaisuus!

  Minä olen yrittänyt oppia myös ton läksyn kompromissin tekemisen suhteen ostosten kohdalla.
  Ostan vähemmän (se on hyvä)! Mutta yksinkertaisesti siitä syystä, että se mitä haluan on niin hyvän hintainen, että sitä saakin sitten jonkin aikaa pistää ropoa läjään enne kuin ollaan kaupassa asti :))))

  Mukavaa joulunalus viikkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kiitos Kiitos :)Urakka se oli, mutta I DID IT! :):)

   Lamppu on napakymppi <3 <3 <3

   Parempi noin, että säästää asiaan jonka oikeasti haluaa, kun ostaa niitä "välimuotoja". Senkin rahan voi laittaa sivuun sitä "oikeaa" varten.

   Ihanaa viikkoa sinulle ja perheellesi!!

   JA OIKEIN PALJON ONNEA S!! :)))

   Poista
 3. Onnea tuhannesti!!!!! Mieletöntä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kaunis kiitos!!! <3 <3

   Hyvä fiilis jatkuu täällä :):)

   Poista
 4. Tämäkin pentikin valaisin on upea, itsekin tätä pyörittelin jokin aika sitten :D Hyvä valinta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jup, mielestäni parempi vaihtoehto ruokapöydälle. Rondo olisi ollut liian kookas tähän. MUTTA Rondo edelleen mielessä ;););)

   Poista

Kiitos! Thank you!

Blogger Template Created by pipdig