sunnuntaina, joulukuuta 23

ERO

Kerroin taannoin ( tai ainakin tuossa blogiesittelyssä ;) ) kotini värimaailman muuttuvan tummasta vaaleaksi. Kun katson vanhoja kuvia, en voi oikein ymmärtää miten en ole aiemmin tehnyt muutosta. Nooo, oppia ikä kaikki :)

Kaikki huonekalut olivat mustanruskeita ja ainoita vaalentavia tekijöitä olivat tyynyt ja huovat. Meillä on pieni asunto ja tumma väri luonnollisesti pienentää asuntoa entisestään ( ..really, what was i thinking ? ). Nyt kun lähes kaikki huonekalut ovat vaaleita/ valkoisia--> IM IN LOVE!!!

Minulla on paljon muutoksia mielessä, mutta pikkuhiljaapikkuhiljaa :).

Ennen:Nyt:
Mitäs olette mieltä?


SHARE:

4 kommenttia

 1. Täytyy sanoa, että sama juttu oli meillä edellisessä kodissamme pienessä kaksiossa pari vuotta sitten kaikki oli mustanruskeaa. Samoja mustanruskeita lack-hyllyjä oli meillä ruokapöytää myöten. Se taisi olla in silloin. Sitten tuli pähkinä ja sen jälkeen on tainnut valkoinen valloittaa kaikkien kodit. Ja nyt vielä se korkeakiiltovalkoinen..! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, keskustelimme juuri siskon kanssa väreistä. Hän kysyikin oliko minun "lempivärini"? Ja ei siis todellakaan ole! Uskon kaiken lähteneen siitä, kun ostin tumman sohvan ( jossa ei näy lika pienen lapsen kanssa ), ja ikean mustanruskeat lackit ym. sopivat sohvan kanssa!!

   Viuh, onneksi olen tullut järkiini ;)))

   Oikein Rauhallista Joulua Sinulle <3

   Poista
 2. Hieno muutos! Löysin blogisi ja liityin lukijaksi :) Jos kiinnostaa voit kurkata myös meille http://kotihiirivarvikossa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun tulit mukaan! Tuun ehdottomasti vastavisiitille :))

   Poista

Kiitos! Thank you!

Blogger Template Created by pipdig