lauantaina, joulukuuta 29

HOME SWEET HOME

Vapaa ilta. Istun yksin kotona. ( Olin siskon luona hetken, mutta hän oli niin kipeä, joten päätin tulla kotiin. ) Ihailen "uutta" kotiani! Voin sanoa, etten tällä hetkellä voisi olla tyytyväisempi. Muutoksia vielä tulossa, mutta vähitellen alkaa näyttää siltä miltä haluankin :):).

Pienen pieni perfektionisti asuu sisälläni. Valkoiset seinähyllyni olivat Lackin mattavalkoiset, ja eilisellä Ikea reissullani, ne vaihtuivat korkeakiilto valkoisiksi. En vaan "kestänyt", etteivät ne sopineet muiden huonekalujen kanssa yhteen. Uh. Kuvissa ei taida eroa huomata?
Uudet verhoni ovat myös saapuneet. Pähkäilin verhoja tässä postauksessa.  Päädyin tilaamaan HobbyHallista valkoiset ja harmaat sivuverhot. Harmaat eivät olleet ihan sellaiset kuin olin odottanut, mutta ne sopivat täydellisesti Nn huoneeseen :). Valkoiset sopivat taas olohuoneeseen. Mitä olette mieltä? Ehkä vähän pliisut yksinään? Pitäisikö avata ne?
<3 <3 <3 <3
SHARE:

8 kommenttia

 1. Noi on kivat tolleen kiinni :) Vertailukuvaa tietty ei ole miltä näyttäisi auki, mutta jos pohdituttaa, niin koklaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :):) jep jee.. Huomenna kokeilen paria muuta vaihtoehtoa mitä on mielessä!!

   Mä edelleen mietin josko lottoisit mun puolesta...AHHAHA!

   Poista
  2. Tuskin mä mitään voittaisin :D

   Poista
 2. Onpa ihanat hyllyt ja sisustukset seinällä! Ja kauniit verhot. Mä varmaan kanssa testaisin, vaikka hyvältä näyttää noin kiinni. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <33

   Testailu jatkuu ehdottomasti huomenna ;) Pidän verhoista, mutta jotain puuttuu....

   Mukavaa iltaa

   Poista
 3. Hyvältä näyttää noinkin, mutta en osaa kuvitella auki... jos näkis niin saattas mieli muuttua :) Mutta superkaunista!!

  VastaaPoista

Kiitos! Thank you!

Blogger Template Created by pipdig