maanantaina, joulukuuta 10

LAPSEN SUUSTA

Eilisellä hiihtoretkellä pysähdyimme pienen koulun portaille syömään pullapoikia, jotka N
( lapseni ) ja hänen kummitätinsä oli tehnyt edellisenä iltana. NAMS. Koulun pihalla oli pulkkamäki ja siellä oli perheen pienimmät laskemassa hurjaa vauhtia. Mitään sanomatta N lähti kävelemään mäen huipulle ja seuraavan kerran kun katsoin ylös hän oli jo pulkan kyydissä tulossa alas. Ihanan reipas tyttö :).

Toinen pikkutytöistä oli vielä tummempi kuin minun lapseni ja hän sanoi N:lle:

" Sä olet samanlainen ku mä ".

<3 <3 How cute is that? <3 <3

Minusta on ihanaa, että nykyään Suomessa on enemmän tummaihoisia lapsia. Silloin kun minä olin pieni ei montaa tummaa lasta pihoilla näkynyt. Itse olen joutunut kiusatuksi värini takia. Toivon, että nykypäivän lapset ovat suvaitsevaisempia, ja että me vanhemmat pidämme huolen lapsien oppivan kaikkien olevan erilaisia. Erilaisuus on rikkautta.

Me kaikki olemme yhtä tärkeitä ja arvokkaita olimme minkä värisiä, kokosia tai pituisia. <3 <3 <3

Rauhallista iltaa kaikille ja tervetuloa uusille lukijoille.

 
SHARE:

4 kommenttia

 1. Tämä oli ihana postaus. Suvaitsevaisuus. Olen usein miettinyt sanaa erilainen...erilainen kuin mikä? Minäkö? Voiko olla olemassa jotain johon suhteuttaa? Erilaisuus on minulle ainutlaatuisuutta, omanlaista ihmettä. Osammehan arvostaa sitä ja tehdä maailamasta kauniimman paikan elää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 <3

   Hyvä kysymys.Erilainen verratuna mihin..?? Aivan. Yksikään ihminen ei ole samanlainen eikä tule koskaan olemaan. Ja minusta se on vain positiivista. :):)

   Itse yritän lapselleni opettaa erilaisuuden kauneuden!!!

   <3 <3

   Poista

Kiitos! Thank you!

Blogger Template Created by pipdig