torstaina, tammikuuta 31

DIFFERENT

Me olemme kaikki erilaisia. Toiset herkkiä. Toiset vahvoja. Toiset iloisia. Toiset ei-niin iloisia. Toiset positiivisia. Toiset negatiivisia.

Eikö se ole tämän elämän rikkaus? Minusta olisi aika tylsää, jos jokainen meistä olisi samanlainen. Ja kerran olemme kaikki erilaisia niin kunnioitetaan myös sitä. Eihän se ole keneltäkään pois, jos toinen on vahvempi kuin toinen. Eihän se ole keneltäkään pois, jos jotkut ovat parempia ystäviä kuin toiset. Eihän se ole keneltäkään pois, jos toinen on löytänyt rakkauden ja toinen ei. Ollaan iloisia toistemme puolesta. Kaikilla meillä on aiheita, josta voimme olla iloisia. CHERISH THEM!!!

Joskus löytyy niitä ihmisiä, ketkä yrittävät keinolla millä tahalla polkea sinut maahan. EI!! SE EI ENÄÄ ONNISTU!! Ainakaan minun kohdallani!! Minut on poljettu alas aikoinaan ja edelleen yritetään, mutta EI. SIIHEN EN SUOSTU!! Jätän nämä ihmiset omaan arvoonsa ja en ole heidän kanssaan tekemisissä. Se, että toinen yrittää satuttaa toista tahallaan, kertoo vain siitä kuinka huonosti "kiusaaja" itse voi. --> Sorry, mutta sinun huono olo ei tartu muhun!!

" Free yourself from negative people. Choose friends who make your day a little brighter simply by being in it. Life is TOO short to spend time with people who suck the happiness out of you. When you free yourself from negative people, you free yourself to be YOU -- and being YOU is the only way to truly live "
<3 <3 <3 I WILL SURVIVE <3 <3 <3SHARE:

22 kommenttia

 1. Kyllä, aivan ihana lukea. Juuri näin sen kuuluu olla <3

  VastaaPoista
 2. Näin se on. Itsekin yritän jättää sellaiset ihmiset pois elämästäni, jotka yrittävät polkea toisia ihmisiä alas. Mieluummin yksin kuin huonossa seurassa. Tosi hyvin sanoit tuon kaiken. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. KYLLÄ!! Hus hus, pois pois!! Niitä ei tarvita omaan elämään!!!

   Kiitos <3 <3

   Poista
 3. Toden totta. Erilaisuus on rikkaus. :-)

  Itse kuulun hyvin herkkiin ihmisiin, ja sitä ei ole kovin helppo muuttaa, mutta näin on ilmeisesti tarkoitettu. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan. Kaikki olemme erilaisia ja miksi pitäisi muuttaa itseään?? Mielestäni ei tarvitse!! Yksi on sitä ja toinen tätä!!!

   :))

   Poista
 4. Asiaa kirjoitit!
  Minä olen elämäni varrella jättänyt muutaman ihmissuhteen (siis naispuolisen kaverisuhteen) sen takia, että meidän ajatusmaailmat eivät käyneet yksiin ja aina tuli paha mieli puhelun jälkeen.

  Erilaisuus on hyvä asia, mutta se miten esität asiat toisille, etenkin esim. jos puututaan lasten kasvatukseen joka monelle arka asia, niin goodbye. Jokainen elää elämänsä niissä puitteissa miten parhaiten voi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan, minäkin olen joutunut muutamia henkilöitä pudottamaan matkasta, koska ei vaan ole mitään yhteistä ja joka kerta paha mieli!! Silloin se on ok!! Miksi ihmeessä haluaisit olla sellaisten kanssa tekemisissä?? Et tietenkään eikä tarvitse! Vaatii myös rohkeutta olla itsensä puolella ja ottaa etäisyyttä "ystäviiin",mutta loppupeleissä sinulla on parempi olo!!!

   Lasten kasvatus on asia jota voidaan tehdä HYVIN monella eri tavalla. Kaikilla on oma tyylinsä ja periaatteensa. Siihen kenelläkään ei ole nokan koputtamista. Ainahan ei samaa mieltä tarvitse olla, mutta myöskään arvostelu ei ole suotavaa!!!!
   Itse YH:na monella on ollut omia mielipiteitään asiasta, mutta olen myös oppinut jättämään ne omaan arvoonsa sekä antamaan ihmisille oikeuden mielipiteisiinsä!! EIhän se silti tarkota, että tekisin toisin tai että he olisivat oikeassa. Mielipideasioistahan ei voi väitellä :)))

   Kirjoitin alkuaikoina kirjotuksen äitiydestäni : http://www.lloveyourselff.blogspot.fi/2012/07/olen-aiti_25.html, jos kiinnostaa :))))

   Oikein mukavaa iltaa Pinja!!!! KEEP UP THE GOOD WORK :):):)

   Poista
 5. Ja jälleen kerran puhut täyttä asiaa. Oikeasti sellaiset ihmiset, jotka aiheuttavat pahaa oloa, imevät elämästä kauheasti energiaa. Ja kaikista heistä ei ehkä vaan eroon pääse, jos on vaikkapa työkaveriksi osunut sellainen. Mutta vapaa-aikaa ei tosiaan kannata tuhrata sellaisten ihmisten kanssa, vaan etsiä itselleen mielekkäämpää tekemistä ja parempaa seuraa.

  Mä luulen, että meillä voi monellakin olla takana sellaisia ihmissuhteita, joko kavereita tai vaikka entisiä puolisoja, joiden kanssa oli vuosia vaikka se teki vain onnettomaksi. Minäkin olin aikanaan vuosia ystävä yhden sellaisen ihmisen kanssa. Ja kun lopulta tajusin päästää irti ja päättää, että itseni ja oman elämäniloni tähden en voi enää jatkaa ystävyyttä hänen kanssaan, tunsin kuitenkin huonoa omatuntoa "ystävyyden rikkomisesta". Mutta ei sekään kannata. Meillä on vain tämä yksi ainoa elämä, joten miksi emme pyrkisi elää sitä tavalla, joka ruokkii elämäniloamme ja tuottaa meille onnea?

  Kiitos ihanasta ja erittäin tarpeellisesta muistutuksesta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. AIVAN!!!!!!!!!!!!!!! Itsekin parin ihmisen kanssa joutunut miettimään mikä on oikea vaihtoehto! ONNEKSI joku antaa minulle voimaa ja sain tehtyä OIKEAN ratkaisun. En ole katunut pätkääkään ja minulla on 100 kertaa parempi olo!

   HIENOA Dara, että olet puolellasi <3 <3 AIVAN mahtavaa!!!!!!

   Kiitos itsellesi <3 <3 <3

   Poista
 6. Hyvä asenne! Minut on tallottu, mitätöity yms. moneen kertaan. Olen opetellut olemaan välittämättä muutamista naikkosista työpaikallani, sillä heidän ilkeytensä kääntyy ennemmin tai myöhemmin heitä vastaan. Minulla on elämässä paljon kaunista ja hyvää! Keskityn niihin ja sivuutan nämä nirppanokat pää pystyssä ja hymyssä suin. Tee samoin ja nauti rakkaistasi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri näin!!!Pitää muistaa ne elämän ihanat asiat <3 <3

   OIKEUS VOITTAA AINA!! Ja voit olla varma, ettei nirppanokilla ole itsellä hyvä olla!!! Paha saa AINA palkkansa!!

   Ihanaa päivää!!

   -S-

   Poista
 7. Juuri näin!! :) Viime syksynä sain oikein kunnolla maistaa ystävän inhottavaa käytöstä ja aiheuttamaa pahaaoloa, ja päätin sinä hetkenä, että alan priorisoimaan elämääni. Elämässäni on paljon ystäviä, mutta olen vihdoin onnistunut luopumaan niistä kaverisuhteista, jotka saavat aina mieleni huonoksi. Toki ystävyydessä on eri kausia ja itselläkin on. Mutta kun ikää on tullut on myös alkanut arvostamaan itseään ja hyvää oloa. Haluan ympärilleni positiivisuutta ja iloa, nämä asiat löytyvät aina hyvien ystävien seurasta, miksi käyttäisin siis aikaani negativiisuudessa pyörimiseen. Ihanaa! Ja siihen polkemiseen emme saa enää suostua!! :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. JUURI NÄIN!!! Eri kausia on, mutta jos huono olo on jatkuvaa niin sitten se ei ole enää "kausi-aikaa".

   EXACTLY, iän myötä on alkanut arvostamaan enemmän itseään ja olemaan rohkeaampi tavoittelemaan omaa hyvää oloa!!

   Ihanaa päivää positiivinen Vilhemiina <3 <3

   Poista

Kiitos! Thank you!

Blogger Template Created by pipdig