torstaina, tammikuuta 3

FEELING GOOOOOD

Haluan kiittää teitä lukijoita, että olette mukana "matkallani". Haluan kiittää, että teitä kiinnostaa mun höpinät. Haluan kiittää teitä ihanista kommenteistanne päivittäin. Olette kaikki tärkeitä ja kauniita ihmisiä.

<3 <3 <3

Olen saanut muutamalta uudelta lukijalta kauniita sydäntälämmittäviä kommentteja. Tämä mammahan ihan liikuttui. Muutama ystäväni on myös sanonut blogini olevan ihan m u n näköinen. Se on ihana kuulla, koska silloin tiedän onnistuneeni olemaan juuri sitä mitä olen :=).

Olen aiemmin maininnut, että minua kiusattiin nuorempana paljon ihonvärini takia. Se on jättänyt ikuiset arvet. Tein kaikkeni, että sulauduin joukkoon, mitä muut halusivat kunhan vain tulin hyväksytyksi. En ollut oma itseni.

Elämä on vuoristorata ja kyydissä on pysyttävä. Olen kiitollinen jokaikisestä kokemuksesta, mitä eteeni on tullut. Olen oppinut niistä ja kasvanut ihmisenä. Vihdoinkin olen OMA ITSENI

Kiitos sydämeni pohjasta kaikille. Olette ihania.

**Count Your Blessings**

SHARE:

16 kommenttia

 1. Tämä teksti on melkein kuin mun näppiksiltä. Minä tosin vielä yritän olla oma itseni. Olen niin tyytyväinen että löysin näin ihanan blogin <3
  Kiitos sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 <3 <3 Marru <3 <3 <3

   Kiitos sanoistasi.

   Elämä on .. se vie ja tuo. Se on sinun päätettävissä mihin suuntaan lähdet :)

   Ihanaa iltaa Marru.

   Poista
 2. Olipa oikein ihana postaus! ♥

  VastaaPoista
 3. Huh... jo mä pelästyin, että miten mä olin voinut jo kommentoida (nythän vasta luin postauksen) ;D

  Elämä ON vuoristorataa ja itsekin piti oikein käydä tuolla tyksin sängyllä makaamassa, ennen kuin aloin ees hiukan oppia hyväksymään itseni! Mä en oo täydellinen, mutta ei mun onneksi tarvitsekaan :) (elämän "koulu" tosin on viel hiukan kesken... ;))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oikeesti en ole koskaan tuntenut ketään MARRUA, ja nyt teitä on kaksi :):):)

   Kurjaa, että joutuu käymään noinkin syvällä ymmärtääkseen olevansa tärkeä. Mutta koskaan ei ole liian myöhäistä!!!! Itse kullakin elämän koulu kesken...valmistuuko sitä koskaan??? En usko, että valmistuu!!!!!

   <3 <3 pitää vain oppia rakastamaan itseään juuri sellaisena/haavoittuvaisena/epätäydellisenä kuin on ja juuri sillä hetkellä <3 <3

   Ihanaa iltaa sinulle :)

   ...ja KUKAAN ei ole täydellinen ...

   Poista
 4. Vastaukset
  1. <3 <3 Kiitos Jenna <3 <3 Halit on parhaita :)

   Poista
 5. Siis juurikin tänään mietin sun blogia miten siitä aina huokuu positiivisuus, ilo ja onni! Oot varmasti hyvin pidetty ihminen <3 siksi on ilo lukea tätä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos A <3 <3 Sanasi merkitsee paljon minulle <3 <3

   Poista
 6. Varsinkin meille naisille on syötetty näitä juttuja, että pitää olla sitä ja pitää olla tätä. Eikä pidä! Pitää olla sitä miksi on tarkoitettu - eikä se ole jokaiselle sama juttu! Ihanaa, että olet ymmärtänyt oleellisen - silloin voi vasta elää täysillä! Ja vaikka kukaan ei ole täydellinen, eikä tarttekaan olla - niin voi olla täydellisesti oma itsensä;)
  Kauniita unia sinulle sinne♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. !!AMEN!!

   Juuri näin. Kun on oma itsensä, elämä alkaa. Tottakai putoamisia vanhaan välillä tulee, mutta hyvin nopeasti sieltä nykyään jo noustaan!!! :):):)

   <3 <3 <3

   Poista
 7. Ihana postaus ja mä näin tän vasta nyt, ihan ihana ihana olet. <3 Todellakin sun blogin kautta huokuu paljon positiivisuutta, siitä tiedän, että sä olet juuri sellainen kuin sun pitääkin ja hitot jostain ihonväristä! Mulla on punainen ja näppynen naama ja oikeastaan koko kroppa kun oon ongelmaihoinen. Jos joku meitä ei tällaisena hyväksyisi, niin sittenpähän ei. Ei me semmosii tyyppejä meidän elämään tarttetakaan :)

  Kiva, että olet täällä meidän kanssa. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 <3 <3 <3 <3 Kiitos Ihana Irina <3 <3 <3 <3 <3

   Juuri näin, osuit napakymppiin. Ulkonäöstä viis veisataan, kunhan sydän on kohillaan <3 <3

   Kiitos Irina sun kauniista sanoistasi. Merkkaa paljon :))))

   Poista

Kiitos! Thank you!

Blogger Template Created by pipdig