perjantaina, tammikuuta 25

METHOD 5: DISH SOAP

Ihanaa päivää kaikille,

Mulla on ollut aivan mahtava päivä tänään. Mun rakas pienokainen on terve <3 <3. Liikutuin Irinan kauniista sanoista  *tippa*  <3 <3 <3 Duunissa oli kivaa <3 Huomenna olemme menossa Disney on Iceen ihanassa seurassa <3 <3 Ja muutenkin mulla on vaan hyvä fiilis :):):):) DOOWAP :)


KÄSITISKIAINE, tuoksu klementiini

MMM, raikas tuoksu. Ja pesee astiat hyvin puhtaiksi. Ei moitittavaa!! Olen käyttänyt tätä oikein urakalla, koska olen meidän perheen tiskikone. Tämä tuote on ja pysyy tässä taloudessa :)))

Sama kuin muissa Methodin tuotteissa, tiskiainetta ei montaa ruikkausta tarvitse laittaa saadakseen kunnon tuloksen. Tämä on mulle uus juttu, koska mielestäni muita pesuaineita saa ruiskia oikein uralla. ---> Suosittelen :):)

" – Sataprosenttisesti kierrätysmuovista valmistettu pullo voidaan kierrättää edelleen uusiksi pulloiksi. "Laitoin vain yhden painalluksen.Lisätietoa tuotteesta TÄÄLLÄ

* postaus tehty yhteistyössä Eettinen Luksus Oy:n kanssa *


Katsokaa mitä mun baby oli tehnyt päiväkodissa. Unilelun itselleen.En ehkä kestä :):):) Mä rakastan meidän päiväkotia, kun ne aina jaksaa tehdä ihania juttuja pikkuisten kanssa!!! <3 <3 <3 Moni sanoo, että kunnalliset päiväkodit ovat sitä ja tätä, no EI OLE. Meidän päiväkoti on ainakin parasta mitä voi äiti lapselleen toivoa <3 <3 <3

 

Ja lopuksi minun ihana Orb sai ystävän nimeltä Alvar (-16€) :):) Nyt puuttuu enää Alessi :):)

<3 <3 OIKEIN IHANAA ILTAA KAIKILLE <3 <3

SHARE:

12 kommenttia

 1. Noi Aallon vadit on niin ihania!!! Seuraavaksi haluaisin sen isoimman tarjoiluvadin! Pienin ja keskikoko löytyykin jo. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih, onnen tyttö :))!! Mul ei mahdu oikein muut ja must toi pieni on niiiiin söpö :)))

   Kivas iltaa :)

   Poista
 2. Nauroin ääneen tolle Orbin kaverille Alvarille! Blogissani on sinulle haaste :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D:D

   Uuuhlalaa, tuun heti kurkkimaan :))

   Poista
 3. Ihana päivä sulla on ollut! <3 Mulla on ihan kohta loppu toi Klementiini astianpesuaine ja olen ollut tyytyväinen. Mulla se on kestänyt kauan, koska pääosin pesen astiani koneessa.

  Ihanaa Disney on icea teille ihanaiset! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin oli..aivan ihgu päivä :)) <3 x 10

   Jeejee :))

   Poista
 4. Upeat pojat Orb ja Alvar, multa löytyy molempien pulleammat versiot :)

  Säilytätkö murusesi piirroksia ja askarteluja? Olen säästänyt jonkun verran omani taideteoksia ja kyllä niitä on ihana katsella vielä vuosien kuluttuakin <3
  Tuota käsitiskiainetta en ole vielä päässyt kokeilemaan, tilausvuorossa seuraavana, harmi kun nuo postarit nostaa aina niin kovin tuota hintaa! Ihanaa viikonloppua teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, säilytänhän minä, mutta aika pitkälti vain nämä hienoimmat. Kun niitä tulee muovikassillinen parin vkon välein niin on pakko karsia!!! ;);) Mutta tärkeimmät säästetään :) <3

   Jep, välillähän on tarjouksia, että postarit on ilmaset!! Mut onhan se inhaa ku ne aina pääle tulee ://

   Ihanaa iltaa myös sinule Tuisku <3

   Poista
 5. http://kotiovella.blogspot.fi/2013/01/haaste-in-ja-out-2013.html

  Tässä olis sulle haaste :)

  VastaaPoista
 6. Täältäkin pukkaa haastetta sinulle!!! =D

  VastaaPoista

Kiitos! Thank you!

Blogger Template Created by pipdig