sunnuntaina, tammikuuta 27

METHOD 7: MULTI- SURFACE

Iltaa,

viimeinen Method-postaus :):) Olen siis koko tämän viikon esitellyt teille tuotteita, joita sain kokeiltavaksi. Halusin jakaa kokemukseni teidän kanssa, sillä itse olen kuullut näistä vain hyvää. Monista kommenteista päätellen aika moni on kiinnostunut Method- aineista, mutta ei ole kuitenkaan testannut.Toivottavasti testailuistani on ollut hyötyä ja jäänyt jotain takataskuun :)

YLEISPUHDISTUSSUIHKE, tuoksu verigreippi

Nams. Tätä voikin sitten suihkia ihan joka kulmaan :):) Tuoksu on miellyttävä eikä ollenkaan voimakas. Tätäkäään ainetta ei tarvitse suihkuttaa kuin kerran tai kaksi. Hyvä vinkki on, että tuotteet ovat erittäin riittoisia, sillä vain pari painallusta riittää toivottuun lopputulokseen.

" Käyttö on helppoa: Suihkuta. Pyyhi heti. Katso ja ihaile. Sopii useimmille kiinteille pinnoille."Lisätietoa tuotteesta TÄÄLLÄ.

Kaikki Method- postaukset:JA HUIKEA ARVONTA TÄÄLLÄ :):):):):)


* postaus tehty yhteistyössä Eettinen Luksus Oy:n kanssa *
SHARE:

8 kommenttia

 1. Voi tuo värikin on jo niin hurmaava! :-) Ja tuotteet kyllä on niin hyviä :-)

  VastaaPoista
 2. Mä oon hartaudella lukenut kaikki nää sun Method -postaukset ja olen tullut nyt siihen tulokseen, että tarvitsen välttämättä kaikki tuotteet. Sen verran yritän pitää järkeä pikkuisessa päänupissani, että käyttelen ensin vanhat siivousaineet pois ja hankin sitten vasta Methodia tilalle... Kai se on jo eettisestikin fiksua ostaa vasta sitten kun oikeasti on tarve ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sä ootki paras :):):) Juuri näin, vanhat veke ja sit uudet!! :)))

   Poista
 3. Mulla oli tämä käytössä vanhassa kodissani ja tykkäsin. Joudun nyt tosin pitämään siitä taukoa, sillä käytin tätä kissan sotkujen siivoamiseen, joten voi tuoda tuoksut mieleen kaikenlaista. Annan siis "pölyn" laskeutua. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :):) Ota aikasi :):)

   Oliko kiva päivä Irina :)?

   Poista
  2. Ihan ok päivä kyllä. Entä miten meni teillä kaupoilla? :)

   Poista
  3. NOOOO, sattui ja tapahtui ;);)

   Poista

Kiitos! Thank you!

Blogger Template Created by pipdig