maanantaina, tammikuuta 7

PERFECT

Ihanaa iltaa kaikille,

Pienokainen nukkuu ja minä saan kahlata lemppariblogini läpi, kommentoida niitä ja nauttia päivän ensimmäisestä hiljaisesta hetkestä :) Minä ja Philippin tikitys.Täydellistä.

Tv- tasonani on Bestå, korkeakiilto valkoisilla ovilla. Olen ollut todella tyytyväinen ostokseeni 
( yllätys, hih ). Kaapin sisälle mahtuu juuri ne tavarat, jotka olin suunnitellutkin. Meillä on hirveä määrä lasten elokuvia. Aloin keräämään niitä, kun neiti oli ihan pieni. Mm. Disneyn piirretyt ovat aina olleet lähellä sydäntäni. Aikuisten elokuviakin on kertynyt ja toin myös kaikki USA:sta ostamani DVD:t Suomeen.

Tilaa on kuitenkin rajoitetusti ja jostain on karsittava. Päädyin siihen tulokseen, että lasten leffat pysyvät omissa koteloissaan, mutta aikuisten leffat laitoin CD- koteloihin. Näin leffat eivät vie turhaa tilaa pienessä kodissamme. Olen kuitenkin nähnyt kaikki leffani moneen kertaan, joten tekstejä ym. tietoja kansista en tarvitse.

Alahyllyllä on langat ja puikot, keskeltä löytyy korit lehdille ja johdoille ja ylähyllyltä CD- kotelot elokuvineen.Korien pohjaan olen laittanut tassut, etteivät ne naarmuta hyllyn pintaa :)


Mikä sai sinut hymyilemään tänään?? :)))

Ihanaa iltaa kaikille <3
SHARE:

14 kommenttia

 1. Kyllä Bestå on best. :) Tilaihme ja ajattoman kaunis. <3

  Minut sai tänään hyvälle mielelle ihana uutinen. Vieläkin hymyilyttää ja tekisi mieli mennä halaamaan kaikkia naapureita. :D

  ihanaa iltaa sinulle Love ja halaukset myös! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bestå ei petä. Mä jo mietin, että hankkisinko 60 x 40 x 64 ton uusimman ( korkean ) viereen, hmm?? :):)

   AWWWW, ihana kuulla hyvistä uutisista. Ne saa mielen niin korkealle :):) Mä jotenkin nään sut pimpottelemassa ja jakamassa haleja, HIH! :):):)

   Kivaa iltaa sinnekin <333 Halit minille ja sulle.

   Poista
 2. Tuo tv-taso on kyllä oikein mukava! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! Ihanahan se on juu :):)

   Kivaa päivää sinne :)

   Poista
 3. Hitsit kun hyvä ja ennenkaikkea tilaa säästävä idis laittaa DVD-leffoja tuollasiin CD-kansioihin! Tää täytyy ottaa vakavaan harkintaan, meillä pursuilee kirjahylly sälää muutenkin ja lisätila ei niinku olisi tosiaan yhtään pahaksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mä kyllästyin kun veivät niin paljon tilaa. Just postasin makuuhuoneestamme.. ja harmaa kaappi, joka on kuvissa, oli täynnä DVD:tä. Ajattele. Nyt sain kivasti sinne pikkuisen askartelujutut, pelit, ym. Ja TV-tasoon mahtui sinne kuuluvat elokuvat :):)

   Suosittelen :):)

   Kivaa iltaa Daralle :)

   Poista
  2. Mulla on melkein neljä hyllymetriä pelkkiä DVD-leffoja kirjahyllyssä. Olin ajatellut ostavani Ikeasta sellaisia Kasset-laatikoita niille, mutta tämä on ehdottomasti vielä parempi idea! Voisihan sitä ne kaikkein ihanimmat leffat säilyttää koteloissaan ja laittaa sellaisiin laatikoihin, mutta suurin osa joutaisi ihan hyvin tuollaisiin CD-kansioihin. En minäkään niitä kansitietoja niin tartte ja jos joskus tarvitsee, niin netistähän löytää halutessaan IMDB:stä kaiken tarvitsemansa tiedon ja enemmänkin :)

   Löysin jo pari tyhjää CD-kansiotakin laatikosta, mutta alan hommiin vasta myöhemmin. Nyt on lähdettävä höyhensaarille ;) Kauniita unia sinulle <3

   Poista
  3. Juuri näin!! Ja minäkin jätin lastenelokuvat kansiin, ne ovat jotenkin kivoja :):):)

   Kiva, että löysit inspiksen!! <3

   -S-

   Poista
 4. tulikohan se viestini ollenkaan, en ollut kirjautuneena...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Tuisku, tää viesti vaan tuli mikä näkyy!!

   Poista
 5. Saisinko tuon Bestå-kaappisi mitat? onko tämä kaappi ilman takaseinää, tuleeko saranat, jalat yms. aina kaapin mukana? Ajattelin laittaa (joskus) näitä kaappeja olkkariin ikkunoiden alle, meillä tulee ikkunat aika alas, niin pohdiskelin että mahtuisko tällainen tilaihme :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Palaan huomenna :))))

   Poista
  2. Nonniiin TuiskuTuiskunen :)

   Eli kaapin mitat ovat:
   Leveys: 120 cm
   Syvyys: 40 cm
   Korkeus: 64 cm

   Kaapissa on takaseinä. Itse tein mattoveitsellä reiän siihen, että DVD- soittimen johdot pääs töpseliin :) Kaappiin ei kuulu ovet ja ne ostetaan erikseen. Ikean sivuilla on monia eri vaihtoehtoja. Ovien mukana tulee saranat. Korkeita jalkoja ei tule kaapin mukana vaan ne voi ostaa erikseen, joka tietenkin nostaa kaapin korkeutta!!

   Toivottavasti tästä oli apua :)

   -S-

   Poista
  3. Iso kiitos Sinulle vaivasta! இڿڰۣs

   Poista

Kiitos! Thank you!

Blogger Template Created by pipdig