torstaina, tammikuuta 24

PIENIÄ KIRJEITÄ

Iltaa <3,

Neiti voi tänään jo paremmin ja huomenna takaisin arkeen. En ollut ollenkaan naiivi, kun uskoin etten tautia saa, HAH :):) Otimme tänään kuitenkin ihan rauhallisesti; askarrellen, lukien, leffoja katsellen ja kävimme pienellä happihyppelyllä.

Innoistuin tänään Nn pyynnöstä tekemään kirjekuoria. Muistatteko, kun lapsena niitä taiteiltiin :):):):)?? Sain muutama kuukausi takaperin työkaveriltani ihanan kirjasen, jossa oli erilaisia paperiarkkeja. Mä rakastan näperrellä kaikkea kivaa.. . kumpa vaan ois enemmän aikaa...:):) Mutta tänään me kirjoitettiiin pikku viestejä ihanille ja tärkeille ystäville, ja laitettiin ne postiin <3 <3 <3

Kuinka paljon pikkuinen itsetehty kirje voi ilahduttaa ihmisen päivää? <3 <3 <3

Ihania papereita, eikö :):)?

Sitten kirjekuori-->

Leikkaa neliö.


Taita reunat.


Teippaa.


Laita osoitetarrat.


Kirjoita kiva viesti.


Sulje kuori ja vie postiin.


:) :) :) :) :) :) :) :)
Kivaa iltaa kaikille <3 <3


ps. Huomenna alkaa huikea Method- paketti arvonta :) :) :)
SHARE:

20 kommenttia

 1. Ihania kirjekuoria! Tuommoisen saaminen piristäisi kyllä koko viikon <3

  VastaaPoista
 2. Ihania <3
  Ylipäätään se, että laittaa ihania tervehdyksiä läheisille ihan perinteisellä kirjeellä, on aika sydäntälämmittävää. Milloin sitä viimeksi meistä monikaan on saanut kirjekuoressa postin kautta muuta kuin laskuja tai mainoksia, kun yhteydenpito on siirtynyt sähköpostien, puhelimien ja sosiaalisen median varaan?

  Ja kun vielä on paperit ja kuoret noin kauniita, niin uskon että siellä vastaanottajapuolella ollaan aika hehkuvina ilosta! Itse ainakin olisin :)

  Ja ihanaa kuulla, että pikkuneitikin on ko kunnossa! Mulle tuli vähän huono omatunto kun tulin sua pelotelleeksi niillä mun hirveillä vatsakrampeilla... Onneksi teilläkin on kaikki nyt hyvin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. VOI IHMINEN <3 <3 <3 Ei mitään huonoa omaatuntoa <3 <3 Totuus on totuus ja sillä selvä!! Hyvä, kun sanoit niin pystyin varautumaan pahimpaan. Ja lopulta yllätyin iloisesti!!! ( kato vaa ni huomen buklailen, ahhah )

   Niin, sosiaalinen media! Muutamilta rakkailta tulee joskus postia, kun ulkomailla ovat, mutta siihen se jääkin! Sen takia ajattelin, että kiva välillä piristää tärkeitä pikku, pikku kirjeillä :):)

   Kivaa iltaa murmelsson!

   Poista
 3. Voi niitä aikoja, kun vielä posteljoonin kautta saatiin kirjeitä... kyllä joku nyt tulee iloiseksi teidän kirjeistänne :)
  Terveenä viikonloppua kohti <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 <3 <3 Niin, ne vanhat ajat <3 <3 <3 Mutta tätä tää nykypäivä on. Huomasin muuten saman synttäripäivänä:). Sen jälkeen, kun lähdin Facebookista, niin ainoastaan ne rakkaat ja harvat muistivat synttäripäivän <3 <3 :):).

   Ihanaa iltaa Marrulle!

   Poista
 4. Ihania kuoria, kyllä noiden vastaanottajat varmasti ovat otettuja ja iloisia. Pitäisi joskus tehdä jotain vastaavanlaista. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3<3 pieni jutska, jolla voi olla suuri merkitys <3<3

   Poista
 5. Pieni ele on tärkeä :-) Kauniita papereita!

  Mukavaa iltaa! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, kun se ON vain pienestä kii....

   <3<3<3

   Poista
 6. Kirjeitä lähetetään nykyään niin harvin. Joskus meille tulee kummitytöltä yllätyskirje, vaikka neiti asuu puolen kilometrin päässä. Ihanasti se piristää päivää:)

  Nyt tekin saatte monta ihmistä hyvälle mielelle! Minutkin, kun katseli kuvia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kauniista sanoistasi <3<3

   Juuri näin, pieni jutska voi piristää kummasti päivää :):) Pitäisi useimminkin tällaista tehdä <3

   Ihanaa päivää :)

   Poista
 7. Oikea kirje on kyllä nykyisin harvinainen ja iso ilo. Ja jos vielä noin ihkuleissa kuorissa sellaisen saa, niin sitä isompi;) Kiva, että neiti alkaa kuntoutua. Kivaa perjantaita ja vielä kivempaa viikonloppua sinne♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan. Eikä sen tosiaan tarvitse olla romaani!! :)) Nää kaikki on niin ihania jutskii.Muistan kun lähdin ekaa kertaa Jenkkeihin niin silloin vielä kavereiden kanssa oltiin yhteydessä kirjeitse! Se oli ihanaa :)) Nyt vaa mailaillaan ja textaillaan! Pöh ;)

   Meillä tuleekin kiva viikonloppu, huomenna Disney on Ice ja isovanhemmat tulee kylään <3<3

   Aivan ihanaa viikonloppua sinullekin :))))) <3

   Poista
 8. Kyllä se on onnenpipana ken Sut ystäksi saa ♡ Ihania kuoria!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Tuiskulainen <3 <3 <3 Kaunis kiitos sanoistasi <3 <3

   Poista
 9. Heipsan Love, aivan ihania kirjekuoria <3 <3 Ja itsetehtyjä, ihanaa oih <3 <3 Nykyään on tosiaan aika harvinaista kirjeiden kirjoittelu. Hihii, sain aikaiseksi kirjoitella tänne ihanaan blogiisi :)
  Soili / Design Mertanen Koti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsetehdyt jutut on ihan parhaita :):):)

   Kiva, kun tulit vierailulle <3 <3 <3

   Mukavaa viikonloppua.

   -S-

   Poista

Kiitos! Thank you!

Blogger Template Created by pipdig