sunnuntaina, helmikuuta 24

!! TÄYTETTY !!

Nyt en voi muuta sanoa, kun että pööfekt viikendi! 

Eilen oli niin ihana ilta ystävien kanssa. Kuinka ihanaa, että on ihmisiä ympärillä joiden kanssa synkkaa aika lailla täydellisesti :))  Mä olen ainakin super kiitollinen näistä ystävistä!!

Viikonlopun kruunasi päivän vieraat!  Vihdoinkin sain pari ihquu super-mimmiä kylään . Aiemmin olenkin miettinyt, että voiko tuntea tuntevansa ihmisen ketä ei ole tavannut ja vastauksenihan oli: KYLLÄ!! Ja mikäs sen mahtavampaa, kun todeta tämän olevan totta tavatesssaan ihmisen. <3 <3 LOVE <3 <3 Se on näin aikuisiässäkin mahdollista tehdä uusia ystäviä ja tuntea olonsa mukavaksi!! Olisin voinut pälättää näiden ihanaisten kanssa koko illan!!! Kiitos M, I ja A!! <3 <3 Aivan mahtavaaa!!! <3 <3 <3 Ja voin sanoa, ettei tämä jäänyt tähän...Nyt ette pääse musta eroon ;) ;).

Kuvailin viime viikolla helmiä ja kiviä. Asetelmassani oli keskellä tyhjä aukko. No eipä ole enää, sillä se on TÄYTETTY!!! Aivan ihana mattavalkoinen helmi !!! Sopii täydellisesti muiden tuikkujen kanssa!! Aika täydellinen gängi :):):) KIITOS I <3 <3 <3 !! Tänään tunnelmoin ja muistan kiittää ylempää elämästäni.

Rauhallista iltaa kaikille .

SHARE:

24 kommenttia

 1. Ihanaa!!! <3 Kyllä hyvät ystävät ovat elämän suola!!! <3 <3 <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :):) No kyllä se näin vaan on:):) Sinä sen sanoit <3 <3

   Poista
 2. Se on jännä, miten tuntee ihmisen vaikkei ole edes tavannut. Kun näkee niin jutut jatkuu samallatavoin kuin näin netissäkin.

  Tuo matta kastehelmi on kyllä ihana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet ihan oikeassa!! Ihan, kun olis aina tunnettu!! :):) No periaatteessa tunteekin, kun kuulee toisesta päivittäin!! :))) Parhauttaa!!

   Helmi on kaunis <3 Mä olen haaveillut siitä jonnin aikaan, mutten ole raaskinut ostaa ja NYT se on minulla!! <3 <3

   Poista
 3. Mun mielestä tuommoisista uusista ystävistä ei tarttiskaan päästää irti! Mä en ainakaan päästä(is)!!! Ihanalta kuulostaa, tirsk ;) Olet ihana ihminen Love, keep it going! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei todellakaan tartte, enkä aio :))) hihih!! TIRSK vaa itelles!!! Sie oot niin ihana ja aito ihminen!!! Ei saa muuttua :))

   <3
   <3

   Poista
  2. En ole ajatellutkaan muuttuvani, ainakaan väenvängällä :D Ja aitona aion pysyäki, inhoan teeskentelyä. :) Nuo minusta kauniit sanat, jotka sanoit mulle, niin sulle myös <3

   Poista
  3. Hihi!!! Ihanaa iltaa Ilina :))

   Poista
 4. Tuo matta on kyllä aivan ihana :-) Sen tahtoo tääkin kirkkaiden kanssa :-) Kivestä löytyy matta mutta ei kastehelmestä :-)

  Iloista iltaa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, sopii kyllä tosi täydellisesti kirkkaiden kanssa :):)

   Rauhallista iltaa sinulle!! :))

   Poista
 5. Olipas ihanan aito ja lämmin postaus! Hyvät ystävät ovat kyllä tärkeintä maailmassa, ilman niitä on melko yksin <3 Minäkin toivon, että pääsisin joskus tapaamaan muutamia mahtimimmejä täältä blogimaailmasta ihan livenä :D

  Ihanaa iltaa ja onnea muuttoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sä kirjoitat aina niin kauniisti :)) <3

   Kyllä ilman ystäviä minä olisin varmaan hoitolassa ;)) Sinutkin olisi aivan ihana tavata! Ja kyllä joistain on tullut hyvinkin läheisiä :))

   Kiitos paljon! Huominen jo jännittää ;)) hihiih!

   Poista
 6. Ihana lukea tällaisia postauksia! Luin just irinankin postauksen ja ihan tässä herkistyi ittekin teidän puolesta <3 Ystävyys on kaunis asia! Ja tuo sun uusi Kastehelmi on niin nätti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 <3 <3 Niin on! Ystävyys on niin kaunista, kun se on aitoa!! Hyvine ja huonoine puolineen!! Ainahan ystävyys ei ole ruusuilla tanssimista, mutta ei sen tarvitsekaan!!

   <3 <3 HALIT <3 <3

   Poista
 7. <3 <3 te ihanat maailmanlapset <3 <3
  nyt ei tule tälle herkistelylle loppua...niin vahva virta käy sydämeeni!!! Ihanaa iltaa siulle! (ps. pitänee käydä lukemassa tuikuista huomenna, en näe tekstiä kyyneleiltä :) ..)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voih Soili!!! <3 <3 <3 Kaunista, että joku voi olla noinkin iloinen toisten puolesta!! Ihailtavaa!!!!!

   !!!!HALIT!!!!

   Poista
 8. Ihania tyttölöitä, ihana Love! Oon niin koko sydämestäni onnellinen teidän kaikkien puolesta! Mahtavaa, huippua, ihanaa! :) <3

  Ootte kaikki <3!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. NO kyllä!!! Ja ihan kuin ois aina tuntenut!!!

   Kiitos ihanainen!!! <3 <3 <3 Ja kun me nähdään niin irti en päästä :=))

   Poista
 9. Ihana hyvänmielen postaus, tarttui tänne asti!! :) Ystävät on elämän sokeri!! ♡Ja se tunne kun löytää uuden (uusia) ihanan ihmisen elämään jonka kanssa synkkaa, niin kallisarvoista!! :) Jotenkin vanhemmalla iällä juuri tälläisillä asioilla on NIIN suuri voimaa antava merkitys!! ihanaa!! ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin on!!Mulla oli ennen hirveesti ihmisiä ympärillä jne, mutta nyt näin iän myötä on ihmisiä karsiutunut ja muutama läheinen pysynyt. Ja näin on hyvä!! <3

   Ikä..ei se oo niin paha, että vanhenee!! ;);)

   <3 <3

   Poista
 10. Iittalan tuikut ovat kauniita. Itsekin niitä keräilleenä ihmtellen, kun niitä on jo kymmenen eri väristä kauniisti rivissään :)

  VastaaPoista
 11. Näistä sinun elämän iloa täynnä olevista postauksista tulee aina niin hyvä mieli! ♥♥

  VastaaPoista

Kiitos! Thank you!

Blogger Template Created by pipdig