tiistaina, kesäkuuta 25

DREAMS

Iltaa ihanaiset :):)

iltapala pöydässä neiti kysäsi: Mommy, tiedätkö et KariMM voitti keksihahmo- kilpailun?
--> LOL. Voi tuota mun pientä <3 <3

Olen muutaman kerran paljastanut teille haaveita ja unelmia esineistä, jotka pyörivät mielessäni. Kiitollisena saan esitellä joidenkin toiveiden toteutumisen. Lista on vielä pitkä, mutta hiljaa hyvää tulee. Laitan aina muutaman euron sivuun ja näin pikkuhiljaa toiveet toteutuu :)))

512e4119c98c7ea637000002.jpg

Eero Aarnion Puppya en aiokaan hankkia. Tulin siihen tulokseen, että me emme tee sillä mitään ja varmasti veisi vain tilaa kodissamme. Päädyinkin mini-Ponyyn ja olen ollut erittäin tyytyväinen :))
Aika moni haaveista jo toteutunut <3 Thankful <3 . Iittalan Kartio kaadin on matkalla ja mietinkin, että tuo Pentikin kaadin saa jäädä. Kahta vesikannua en tarvitse. Seinäkellokin on vielä pohdinnassa, sillä löysin enemmän minun näköisen kellon Karlssonilta, mutten ole löytänyt oikeaa kokoa (23,5cm). Olen muutamaan nettikauppaan laittanut kyselyä, joten odottelen vastauksia :))


Ja sitten uusia ihanuuksia listalla :):) Joskus olen tainnut ainakin osan näistä mainita!!


512e447dc98c7ea728000020.jpg
AAAH, kyllä silmä lepää ( ja kukkaro itkee, haha ) !!! Huomenna meinaan yhden näistä ihanuuksista kotiuttaa, arvaatko minkä :)?? Onko sinun DREAMS- listalla mitään ylläolevista??

Haaveilurikasta iltaa kaikille <3
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos! Thank you!

Blogger Template Created by pipdig