tiistaina, kesäkuuta 25

OMA TIE

Tulevat sanomaan,

että olet väärällä tiellä,

jos kuljet omaasi.

-Antonio Porchia


Monelle meistä muutos on vastenmielistä. Se herättää pelkoa, ahdistusta ja sitä sun tätä. Itse ainakin huomaan kyseisen tunneryöpyn, jos jotain uutta on tapahtumassa. Ja kyllähän se on vaikea omaksua uusi asia, jos on tottunut tiettyihin juttuihin. Tottakai muutos tuo myös positiivisia tunteita :))


Itse olen pohdiskellut elämää viime vuosien aikana ja monikin asia on muuttunut. Olen joutunut kamppailemaan tunteiden kanssa. Olen saanut ihmisten mielipiteitä niskaani. Moni on arvostellut asioita, joita olen muuttanut ja tehnyt toisin. Kun taas toisaalta olen hyviltä ystäviltäni saanut myös rohkaisua, kannustusta ja positiivista palautetta <3 <3.


Voin kuitenkin sanoa, että nyt olen päässyt aika hyvin sinuiksi ”OMAN TIENI” suhteen ja olen tyytyväinen siihen. Tämän taidon kautta olen myös oppinut jättämään entistä enemmän muiden kommentit omaan arvoonsa. Varmasti roskia tulee tielle ja niitä täytyy aika ajoin pyyhkiä pois, mutta ainakin olen tietoinen minne haluan tieni johtavan <3 <3 : ) : )


<3 <3 USKALLA OLLA OMA ITSESI <3 <3SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos! Thank you!

Blogger Template Created by pipdig