keskiviikkona, marraskuuta 6

lloveYOUrselff

<3 Mun sydäntä lämmittää <3
Tulin juuri kotiin. Kävelin 10 kilometriä. Aurinko paistoi. Nautin. 

Jokainen onnistuja, jonka elämäni
aikana olen tavannut, sanoo:
” Elämäni muuttui täysin silloin
kun aloin uskoa itseeni.”

-Robert H. Schuller

AMEN !!!!
Usko = Rakkaus. Onko tämä kaikille helppo juttu, uskoa ja rakastaa itseään? Ei minulle ainakaan. Kaikki kokemuksemme ovat muokanneet meidät juuri sellaisiksi, kun olemme tänä päivänä. Sehän ei tarkoita sitä ettetkö voisi muuttua tai esim. alkaa rakastamaan itseäsi, jos et koskaan ennen ole.
Minulla on ollut koko ikäni hyvinkin vaikeaa olla sinut itseni kanssa. Olla ylpeä ja tyytyväinen itseeni. Rakastaa omaa minääni. Luottaa ja uskoa itseeni. Nämä juontavat alkunsa tietenkin lapsuudesta. En sano, että minulla olisi ollut huono lapsuus, mutta tietyt asiat vaikuttavat meihin tietyilla tavoilla.
Onneksi olen viime vuosien aikana opetellut tämän ihan asian--> I LOVE MYSELF !! <3 <3 Tietenkin putoan välillä vanhoihin kuoppiin, mutta nykyään pääsen hyvin nopeasti sieltä ylös. Mul just nyt kyyneleet valuu, koska tää on niin ihana tunne <3 Oikeasti. Se, että sä luotat siihen, että olet OK. Oot JUST hyvä tällaisena, kun olet! JA kenenkään muun ei tarvitse sitä sinulle kertoa, kunhan sen itse tietää. 
Joten, KYLLÄ elämäni on muuttunut!! Muistakaa, että vain SINÄ voit tehdä muutoksen, jos sellaista haluat!!
<3 <3 <3 <3
Ihana Rakkaus- Vilhelmiina postaili muutama päivä sitten rakkauslauluja ja siellä oli ihana biisi One in a Million- Bosson. Sehän on ihan Love-Love- laulu, mutta mä kuuntelin tänään biisiä siltä kantilta, että MÄ oon se One in a million ja mä vihdoinkin löysin itseni!! <3 <3 
5139a115c98c7ee10d000041.jpg
5139a117c98c7e5714000068.jpg
5139a115c98c7ed717000028.jpg
5139a05ac98c7e983b000012.jpg

<3 <3 KAUNISTA PÄIVÄÄ KAIKILLE <3 <3

SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos! Thank you!

Blogger Template Created by pipdig