keskiviikkona, marraskuuta 6

MINUN HYVINVOINTI!!

Moikki,
Mitä hyvinvointi merkitsee sinulle?
Tällä kertaa en puhu niinkään henkisestä puolesta , vaikka se onkin kaiken a ja ö, mutta fyysisestä sekä ulkoisesta. Esim. hiukset, kasvot, iho, kynnet, jne. Ja toinen asia mistä haluan puhua on ruokavalio.
Itse valitettavan usein unohdan pitää huolta näistä hyvinkin tärkeistä asioista. Ihailen ihmisiä,jotka käyvät kynsihuolloissa, jalkahoidoissa ja hoitavat hiuksiaan. Nämä kaikki toimenpiteethän pystyy myös tekemään kotona ja tulevat hyvinkin halvoiksi. Eli rahasta tässä ei ole kyse. Laiskuus? Kyllä. Se harmittaa minua aika paljon, koska miksi en haluaisi pitää huolta itsestäni?  Miksi energia loppuu, kun on kyse omasta kropasta? Jaa-a. Siihen minulla ei ole vastausta.
Ruokavalioni on suhteellisen kunnossa, mutta välillä lipsahduksia ja retkahduksia tulee.  Tämähän on vain inhimillistä ja sitä saakin tapahtua. Nyt kuitenkin jonkin aikaa se on ollut aikaa retuperällä. Syön milloin syön ja syön mitä syön. Haluan siihen muutoksen. Ihmisenhän pitäisi syödä 5-6 kertaa päivässä. Näin verensokeri pysyy tasaisena koko päivän eikä  ns. retkahduksia tule. Minulla tämä ateriarytmi on toiminut erittäin hyvin.
Joten ...tuumasta toimeen. Turhaan sitä tässä valittaa, kun on ”huono” olo, ja sitten ei kuitenkaan tee asialle mitään. Olen myös huomannut, että minulla toimii parhaiten valmiiksi tehty lista, jota seuraan ja noudatan. Are you with me?? :D

PÄIVÄ
8.00   puuro
10.00 omena/banaani
11.30 lounas
14.00 kaurakorppu ja porkkana
16.30 illallinen
19.30 puuro

Tällä perusperiaatteella sitten eteenpäin. Aloitan huomenna ja palaan ensi sunnuntaina fiilisten kera .Tämän lisäksi aion myös hoitaa jalat ( liuottaa ja raspaa ), kädet ja kynnet sekä hiuksille ja naamalle naamio kerran viikossa. Yes.
Mitkä ovat sinun kauneusvinkit? Muistatko rasvata kädet päivittäin? Syötkö terveellisesti?  Olisi kiva, jos jakaisit sinun vinkkejä !!

                                     514581b9c98c7e300100000a.jpg

:) OIKEIN REIPASTA PÄIVÄÄ TEILLE :)

SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos! Thank you!

Blogger Template Created by pipdig