keskiviikkona, marraskuuta 6

SIISTIT LAKANAT

Heippa ihanat ihmiset !!
Toivottavasti päivänne on sujunut hyvin. Meillä oli tänään siitä erikoinen päivä, että Nn päiväkoti oli kiinni ja neiti oli minun mukana töissä. Kaikki meni ( suht. )  hyvin ja neiti käyttäytyi ( ihan ) nätisti. Mä sanon teille, että välillä tää 5- vuotiaan kanssa elettävä arki on todella haastavaa ( = lue ärsyttävää ). :)) Huh ja puh.

Olen käyttänyt ”Fitted Sheets” ( muotoonommeltu lakana ) Ameriikka- ajoista lähtien. Mielestäni ne ovat todella käytännölliset ja lakana pysyy hyvin paikoillaan. Meillä neiti tulee välillä yöllä viekkuun ja menoa riittää yöllä(kin). Joten lakanat ovat toimineet meidän perheessä täydellisesti :)).
Ainoana ongelmana olen kokenut lakanoiden viikkaamisen. Olen aika organisointi- friikki, mutta välillä ote lipsuu ;P. Jenkeissä asuessani säilytin lakanoita sängysaluslaatikossa, mutta nyt meillä ei ole moiseen mahdollisuutta, joten lakanat ovat kaapissa.

Näkymä on aika usein tämä ( buahahah ) :
513e0f41c98c7e972f000002.jpg
Onko nyt sitten kiva?? : D. No ei ole. Kaikki tämä muuttui, kun kävin ystäväni Irinan blogissa ja hän oli jättänyt lukijalleen vinkin, jossa Martha Stewartilla oli keino kyseiseen dilemmaan.
No minä sitten reippaana tyttönä aloin hommiin : D. 
Tadaaa :))))
513e103fc98c7ebf28000058.jpg
Oikealla on muotoonommellut lakanat viikattuina :)) 
TUHANNET KIITOKSET IRINALLE TÄSTÄ VINKISTÄ! <3 <3 
<3 MUKAVAA ILTAA KAIKILLE <3
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos! Thank you!

Blogger Template Created by pipdig