lauantaina, tammikuuta 18

ANNA MUN OLLA

Iltaa,

nyt tulee vaihteeksi vähän syvällisempää tekstiä. Olen jo pidemmän aikaa halunnut kirjottaa aiheesta, mutten ole tiennyt mistä alottaisin. Nyt aion vain kirjoittaa oli tulos mikä tahansa ;);).

Olen parin viime viikon aikana lukenut herättäviä kirjoituksia muutamissa blogeissa. On puhuttu onnellisuudesta, tyytyväisyydestä, stressistä, haaveilusta, jne. Jokainen kirjotus kolahti ja oli täyttä asiaa. Ja siitähän sitten omat ajatukset lähtivät karkailemaan ties ja minne ;))

RAKKAIN%20-%20Copy.jpg

Olen ennenkin puhunut siitä kuinka nykyään yritän ja olen enemmän TOTTA! Tarkoitan tällä olemalla totta itselleni ja sitä kautta muille. Totta= Totuus! Nyt kun katson ajassa taaksepäin niin minähän olen ollut aivan pihalla. Olen etsinyt paikkaani maailmassa. Olen ollut epävarma itsestäni. En ole luottanut itseeni. Olen hakenut hyväksyntää muilta. En ole ollut MINÄ!!! Miten olisin voinut olla MINÄ, koska en ole edes tiennyt kuka olen??

RAKKAIN.jpg

Siihen on tietenkin monta syytä miksi olen ollut siinä tilanteessa, mutta ei niistä sen enempää. Sen verran kuitenkin haluan sanoa, että NO MORE! ;))!! Muutaman viimeisen vuoden aikana olen alkanut tutustumaan itseeni. Olen viettänyt aikaa MINUN kanssa. Kysynyt kysymyksiä itseltäni; mikä on lempivärini? Mistä ruoasta pidän? Mitä mieltä olen tietyistä asioista? Jne. Saattaa kuulostaa jonkun mielestä hassulta, mutta tämä on ollut minulle erittäin terapeuttista aikaa. 

RAKKAIN%20-%20Copy%20%286%29.jpg

Olen koko ikäni yrittänyt miellyttää muita. Olemalla juuri sitä mitä muut haluavat. Ollut aina samaa mieltä kuin muut ( vaikken oikeasti olisi ). Lohduttanut muita. Zempannut muita. Ymmärtänyt muita. Kompannut muita. Ja samaan aikaan olen sättinyt itseäni. Mollannut itseäni. Haukkunut itseäni. Jne.

Nyt kun olen vihdoin oppinut tuntemaan itseäni, pysähtynyt peilin eteen ja katsonut syvimpääni niin alan vihdoinkin olemaan juuri se kuka olen. Annan itseni olla MINÄ. AH, mikä fiilis <3 <3.

RAKKAIN%20-%20Copy%20%285%29.jpg

Muutos on vaikeaa itselleen sekä ympärillä oleville. Kyllä huomaan, että joillekin on vaikeaa se, että nykyään sanon oman mielipiteeni tai tuon julki eri näkemykseni asiaan. Noh, miksei olisi sillä kaikkihan ovat tottuneet siihen, että olen a i n a samaa mieltä kuin muut. Well, now you just have to deal with ME!! ;D

RAKKAIN%20-%20Copy%20%284%29.jpg

Mikä mun pointti oli kirjoittaa tämä? En tiedä. Ehkä te, rakkaat lukijani, olette olleet aina sinut itsenne kanssa ja se on aivan upeeta. Mutta minun on pitänyt oppia kaikki tämä ajan kanssa. Onneksi olen saanut voiman ja rohkeuden katsoa syvälle sisimpääni. Helppoa se ei ole ollut, mutta kaikki on ollut sen arvoista!! :)

RAKKAIN%20-%20Copy%20%283%29.jpg

Näissä tunnelmissa lähden viettämään ihanaa kesälomaani rakkaimpani kanssa. Ja me aiomme tehdä JUURI sitä mitä ME haluamme minin kanssa!!! <3 <3 <3 <3 

Sain alla olevan kortin tänään päiväkodin jälkeen pienokaiseltani!! Voisiko loma alkaa paremmin?? Vastaus on: EI!! 

<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 

RAKKAIN%20-%20Copy%20%282%29.jpg

<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 

SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos! Thank you!

Blogger Template Created by pipdig