sunnuntaina, tammikuuta 19

MALTTAMATON MIMMI

Iltaa ihanaiset,

Meillä on ollut ihana viikonloppu. Eilen Nn kummi vei hänet lintsille ja minä sain iltavapaan. Olin sopinut kahden kaunottaren kanssa jo kuukausi sitten, että näemme ja vietämme aikaa yhdessä. Oih, kyllä meillä olikin kivaa. Kuusi tuntia meni niiiiin nopeasti ja uskon, että meillä olisi ollut vielä toiset kuusi tuntia puhuttavaa ;))!! Olen koko päivän miettinyt kuinka lämmin olo minulla oli eilen ja tuntui kuin olisi tuntenut nämä ladyt aina. Kiitos <3 <3.

(bongattiin minin kanssa toinen sydämenmuotoinen peruna tänä kesänä)
photo.jpg

Mä en meinaa pysyä housuissani, zikizikiticoticodoowap!! ;D. Pari viikkoa ja meillä on UUSI KOTI!! <3 <3 Dream come true <3 <3 Kyllä mä olen tästä pari vuotta haaveillutkin, joten on aika.

Suunnitelmat pyörii päässä ja haluaisin ostaa vaikka ja mitä uuteen kotiin. Tulen tarvitsemaan uusia huonekaluja kuten maton, sohvapöydän, yöpöydän, valaisimia, jne. Tiedän suunnilleen mitä haluan, mutta jotenkin en viitsisi vielä ostaa mitään ennen kuin saan omat tavarani paikoilleen ja näen realistisen kuvan tilasta. Nythän minulla on vain muistikuva huoneiden koosta ja pari hassua kuvaa. En myöskään halua ostaa yhtäkään turhaa ostosta jota tulen katumaan eli ehkä on vain parempi, että odotan pääseväni paikan päälle.

Eikä pidä unohtaa, että paljon on vielä hommaa ennen kuin saan yhtäkään tavaraa edes paikoilleen. Seinien maalaus, keittiön maalaus, vaatehuoneen tuunailu, jnejne. Tämä tietenkin kuuluu asiaan, mutta kun en malttaisi en sitten millään ;);).

Pakkaaminen on hyvällä mallilla ja keittiössä on enää muutamassa kaapissa tavaraa samoin kuin makuuhuoneessa. Olen myös siivonnut jo kaapit niin ei tarvitse kuin imuroida ja pestä lattiat, kun luovutan tämän asunnon pois. :)

Seinät ammottaa tyhjyyttään

SAM_4308.jpg

Pahvilaatikot senkun lisääntyy

SAM_4309.jpg

Sain muuten myytyä isomman eteisen kaapin tosi hyvään hintaan tori.fi:ssä YES!

SAM_4310.jpg

Jätesäkit ovat vallanneet makuuhuoneen.

SAM_4311.jpg

Mut aika hyvällä mallilla, eikö??
Yksi pyyntö teille lukijoille olisi...Etsin toista valkoista Chiara- mattoa, jonka ostin HobbyHallista jokin aika sitten. Siellä ei ole enää kuin hopean ja lilan väristä myynnissä . Jos sinulla on valkoinen myynnissä tai bongaat sen ennen minua jostain niin hihkaisetko?!! KIITOS jo etukäteen.

Oikein mukavaa iltaa kaikille!

SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos! Thank you!

Blogger Template Created by pipdig