sunnuntaina, tammikuuta 19

MUUTETTU!!!

Huomenta,

NONNI, täällä ollaan. Huoh ja puh ja ouch.  

SAM_4412.jpg

Onneksi minulla oli viikko aikaa siirrellä tavaroita uuteen paikkaan ja sain lainata naapurini autoa. Olimme viime viikolla pari yötä uudessa kodissa ja laitoin vaatehuonetta kuntoon sekä siivosin loppuun. Helpotti huomattavasti muuttoa.

Muutin varmaan 2/3 tavaroista itse. Kaikki pahvilaatikot, jätesäkit ja pienet tavarat. Perjantaina hain pakettiauton ja pakkasin sen täyteen. N oli tosi reipas ja odotti nätisti autossa, kun tyhjensin auton. Tämän jälkeen lähdimme hakeen minin uutta sänkyä ystävältäni. Ikäväkseni sänky ei mahtunut hissiin, joten jouduin kantamaan sen yksin rappuja pitkin. Miten? Älkää kysykö :)!! 

Lauantai näytti pahalta, koska en ollut perjantai- iltaan mennessä saanut miniä hoitoon. Eihän siitä olisi tullut mitään, jos hän olisi pyörinyt jaloissa. Onneksi ystäväni tytär otti Nn. Tämä viikonloppu vaan sattui olemaan kaikilla tosi kiireinen. Minä ja ystäväni K muutimme loput tavarat kotiini. Sohva, sänky ja pari kaappia eivät mahtuneet hissiin, joten ne jouduimme kantamaan portaita pitkin. OUCH! En todella ymmärrä kuinka jaksoin, mutta jostain ne voimat sain.

<3 <3 <3 <3 Olemme onnellisesti uudessa kodissa  <3 <3 <3 <3 
Tiedän, ettei teitä varmaan kiinnosta muuttokuvat, mutta nämä ovat ainoat kuvat mitä minulla on ;);) !! hahaha!!

SAM_4402.jpg
SAM_4401.jpg
SAM_4403.jpg
SAM_4404.jpg
SAM_4405.jpg
SAM_4407.jpg
Eipähän tarvitse miettiä mitä tekisi ensi viikolla ;);)!!! 
Ihanaa päivää kaikille !!

SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos! Thank you!

Blogger Template Created by pipdig