sunnuntaina, tammikuuta 19

NOMESS CPH- seinä

Heippis,

Mitä kuuluu? Toivottavasti voit hyvin.

Minillä on ollut hieman vaikeuksia uuden eskarin/päiväkodin kanssa ja kaipailee vanhoja kavereita :(. Meikäläisen sydän särkyy, joka kerta kun neidillä kyyneleet valuvat, mutta varmasti pian tottuu uusiin kuvioihin. Tänään oli jo huomattavasti parempi päivä ja neiti ilmoitti, ettei edes tullut itku (paitsi aamulla, kun lähdin töihin ). Tosi moni ystävistäni on sanonut, että: N on tosi reipas..kyl se pärjää..on niin tomera...tuskin on mitään ongelmia, jne. Niin, onhan hän, mutta samaan aikaan bebe on niin herkkä ja tunteikas. Mutta hyvillä mielin eteenpäin. Olemmekin nyt pysytelleet aika paljon kotona ja pihalla, että neiti tottuu uuteen ympäristöön.

Eteisen seinät saivat tänään ihanan uuden lookin. Muistatteko, kun jokin aika sitten mietin printtejä seinälle? Toteutin idean, mutta eri printeillä :). Onneksi nämä on helppo vaihtaa mielen mukaan.

Menin Stockmannille ostamaan Nomess Copenhagenin henkareita, joihin olin laittamassa kuvat. Tarkoituksena oli ostaa ne "normaalin" muotoiset kunnes alla olevat osuivat silmääni. Nämä ovat itse asiassa käytännöllisemmät tähän tarkoitukseen ;). Bueno!!

SAM_4665.jpg
SAM_4672.jpg
SAM_4670.jpg
SAM_4674.jpg
SAM_4675.jpg
SAM_4668.jpg

AMEN!!!

SAM_4676.jpg
SAM_4691.jpg

YESSS!!!

SAM_4683.jpg
SAM_4702.jpg
SAM_4657.jpg
SAM_4699.jpg

Mitäs pidätte? Mielestäni henkarit sopivat just hyvin eteiseen :).

Mukavaa iltaa kaikille.

SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos! Thank you!

Blogger Template Created by pipdig