sunnuntaina, tammikuuta 19

OLEN IHMINEN

Hei,

Kerron teille hieman itsestäni.
Olen S. Hauska tavata.

SAM_5055.jpg

Nauran.
Itken.
Innostun.
Lannistun.

SAM_5059.jpg

Minulla on kova ääni.
Minulla on mielipiteitä.
Minulla on ilonaiheita.
Minulla on huolia.

SAM_5063.jpg

Nautin.
Elän.
Tanssin.
Laulan.

SAM_5066.jpg

Olen rohkea.
Olen vahva.
Olen itsenäinen.
Pärjään.

SAM_5069.jpg

Olen heikko.
Olen voimaton.
Pelkään.
Tarvitsen tukea.

SAM_5070.jpg

OLEN IHMINEN

Ole oma itsesi ja ylpeä siitä kuka olet. Kaikilla meillä on mielipiteemme emmekä aina  välttämättä  ymmärrä muita. Mutta ei sen väliä. Nautitaan elämästä ja keskitytään siihen omaan napaan. Koskaan ei tiedä mitä huominen tuo tullessaan, joten ollaan kiitollisia juuri tästä hetkestä <3.

Mukavaa iltaa kaikille.

SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos! Thank you!

Blogger Template Created by pipdig