lauantaina, tammikuuta 18

PHILIPPI juustoveitset

Moikka,

mä olen niin täpinöissäni tästä viikonlopusta. Kaikki sisarukset ovat yhes koos ( tämä ei tapahdu usein ) ja meillä on kivoja suunnitelmia :)). Toivottavasti ilmat suo ja saadaan toteutettua kaikki :)).

Palorannan kanssa tehty yhteistyö jatkuu. Olen ensimmäisen kerran tammi- helmikuussa haavelistallani maininnut Philippin juustoveitset ja siitä lähtien ne on listoilla pyörinyt! VIHDOINKIN sain ne omakseni! Oli jo aikakin;). En ole ikinä omistanut kunnon juustoveitsiä, vaikka juustot ovat lempiherkkuani.

Kävin vähän googlaamassa veitsistä ja nyt olen hivenen verran viisaampi.
Paras yleisjuustoveitsi on pitkäteräinen ja päässä lovet. Lovellinen veitsi on paras pehmeiden juustojen kanssa, mutta sopii myös puolikoviin juustoihin.
Palorannan sivuilla on myös infoa Wave- juustoveitsistä.

" Juustoveitsi setissä 3kpl laadukkaita 17,5cm pitkiä kiillotettua ruostumatonta terästä veitsiä, jotka sopivat jämeryytensä ansiosta myös kovemmille juustolaaduille sekä levitteille."


SAM_2487.jpg

SAM_2488.jpg

SAM_2490.jpg

SAM_2492.jpg

SAM_2495.jpg

SAM_2496.jpg

SAM_2491.jpg

Aivan mielettömän kauniit ja tyylikkäät juustoveitset. Tämä Palorannan valikoimasta löytyvä Wave- setti on myös hyvä lahjaidea! Nyt jos jollain on vielä enemmän tietoa veitsistä ja mihin juustoihin nämä minun ihanuudet ovat tarkoitettu, niin otan ilomielin kaiken tiedon vastaan :).

Löytyykö teiltä juustoveitsiä?

Postaus tehty yhteistyössä Palorannan kanssa.

SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos! Thank you!

Blogger Template Created by pipdig