maanantaina, tammikuuta 20

SHOPPING IN SWEDEN

Moikka,

Meillä oli tositosi kiva minimatka Ruottinmaalle. Pieni piristys arjen keskellä. N oli toivonut synttärilahjaksi matkaa kummiensa kanssa ja sen hän sai <3 <3. Kävimme herkuttelemassa ja maistelemassa seisovan pöydän ruokia, Muumi- discossa, shoppailemassa, museossa, jne. Kuvia tulossa hieman myöhemmin :).

Itselläni oli yksi kauppa, jossa halusin käydä --> Lagerhaus. Siellä oli kaikkea pientä kivaa ja onneksi sain kierrellä ihan rauhassa. Löysin kaupasta TORKKUPEITON!! Yes. Ihan mahtavaa. Peitto oli aikalailla juuri sitä mitä hain ja väri täydellinen. 

SAM_6304.jpg

SAM_6307.jpg

SAM_6308.jpg

SAM_6316.jpg

AMEN!!

SAM_6300.jpg

Lagerhaussissa oli hauskoja tiskirättejä :)

SAM_6301.jpg

Kävin myös Granitisssa ja sieltä matkaan lähti tämä ihana ruukku. Ajattelin laittaa sen eteisen pöydälle kunhan käyn ensin ostamassa siihen jonkun kukan  :).

SAM_6283.jpg

SAM_6282.jpg

Molempien ystävien silmät suurenivat, kun näytin heille tämän kynttilänjalan. Siis NIIIIN makee. En tiedä minne aion tämän laittaa, mutta esille se pääsee. 

candle.jpg

candle1.jpg

SAM_6312.jpg

Olen pidemmän aikaa etsinyt itselleni lompakkoa, pientä sellaista. Laivalta löytyi täydellinen yksilö ja kivan värinenkin. Minulla on yleensä kaikki aina mustaa, joten on kiva saada vähän väriä laukkuun :).

SAM_6295.jpg

SAM_6297.jpg

Sitten sain vielä tuparilahjan :) :) <3 <3  Uusin muumimuki. Kiitos K!!

SAM_6277.jpg

Oli siis tosi kiva matka ja mieluisat ostokset. Pari storya ja kuvia haluan jakaa kanssanne, mutta niistä lisää ensi viikolla. Tämä viikko tulee olemaan t o d e l l a kiireinen, koska meillä on neidin kolmet synttäribileet. Wow ;))!

Rauhallista iltaa kaikille.
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos! Thank you!

Blogger Template Created by pipdig