sunnuntaina, tammikuuta 19

SINI- tuotteiden testailua

No niin :),

täällä on nyt viikko testailtu ja ihasteltu SINI- tuotteiden toimivuutta :)). Ja kyllä toimii!! Aion nyt jakaa kokemukset kanssanne ja kertoa tuotteista vähän tarkemmin. Jokaisen tuotteen kohdalta pääset SINI:n sivuille lukemaan tuotteesta lisää.


Aivan mahtava vastine imurille ;). Itse en aina jaksa imuroida, joten tämä on meidän taloudessa erittäin tervetullut liina. Imaisee pölyt ja hiukset tehokkaasti itseensä.
Kertäkayttöinen.

SAM_4954.jpg
SAM_4961.jpg
SAM_4963.jpg


Tätä liinaa käytin pölyjen pyyhkimiseen. Oli justiinsa passeli mm. kaikkiin kromi-krumeluureihin. Staattinen liina imaisi pölyn niin, ettei sitä jää leijailemaan huoneilmaan.
Kertakäyttöinen.

SAM_5297.jpg

Huomaatteköko eron? Jos käyttäisi huiskaa niin pölyt olisivat joka puolella ja jos käyttäisi märkää rättiä niin jäisi inhottavat jäljet.

staatti.jpg

staattinen%20liina.jpg


Kun pyyhitte normaalilla tiskirätillä tason niin jääkö teillä "randuja" tiskipöydälle? Mulla jää ja se on tosi epäsiistin näköistä. Ei syytä huoleen ;D, SINIn mikrokuitu tiskiliina pelastaa tilanteen ja kyllä kiiltää. Liinaa voi käyttää myös nihkeänä lian irroittamiseen.
Kestää konepesua, 40 astetta ( pesupussissa )

SAM_5243.jpg
tiskip%C3%B6yt%C3%A4.jpg


Mä pistin elämän risaseks...mitään pieniä telineitä tähän taloon vaan suoraan isointa ja XL- kokoa ;D. Kuivaustilaa on 20 metriä, mutta telineen saa kasattua yhtä pieneen tilaan kuin normaalikokoisen telineen. Kätevää sanoisin :).

SAM_4808.jpg

SAM_4819.jpg

SAM_48181.jpg


 Ruuviton- tuotteita voin suositella lämpimästi. Jokin aika sitten ostin ensimmäisen testattavaksi ja olen tykännyt tosi paljon. Nämä ovat extra-super- helppoja naisille, joilla ei ole poraa ja kokemusta poraamisesta ( varsinkaan kaakeleihin ). Imukupit ovat todella helppo kiinnittää seinään ja pysyvät tiukasti kiinni. Laitoin uusimman kulmahyllyn hieman ylemmäs niin ettei neiti saa otettua mun "veivaus"- välineitä ;D. ( Neiti on kyllä ilmoittanut, ettei tule koskaan veivaamaan. Hahahah. Veivaa=Shavee )

SAM_5451.jpg

SAM_5452.jpg


Tiedättekö, kun viinilaseihin jää ne inhottavat vesipisarajäljet varsinkin jos lasit pesee käsin? Noh, minä reippaana tyttönä kokeikin keittiöpyyhettä kuivaamiseen. Ei ihan onnistunut sillä pyyhkeestä lähti nukkaa, joka jäi lasin pintaan.. Muttta...

SAM_5466.jpg

Mikrokuitu ikkuna- ja peiliina

....yhteistyössä ikkuna- ja peililiinan kanssa lopputulos oli mitä kirkkain :).

SAM_5454.jpg

SAM_5277.jpg

SAM_5475.jpg


Pölyliinalla sai pyyhittyä telkkarin sekä tietokoneruudun. Nämä liinat ovat kertakäyttöisiä eikä tarvitse toimiakseen vettä tai saippuaa. Lähtipähän kaikki sormenjäljet pinnoilta.

SAM_4959.jpg


Päätin myös kotiuttaa linssiliinan. Nyt kerran minulla on hieno kamera niin haluan pitää siitä hyvää huolta, jotta käyttöikä olisi mahdollisimman pitkä. Liinalla voi myös pyyhkiä esim. silmälasit tai aurinkolasit. Mukana tuli myös pieni kotelo, joten liinaa on helppo kantaa mukana :).

SAM_5472.jpg


Meillä ei ole koskaan ollut harjaa ja kihveliä. En oikein ikinä ole osannut niitä käyttää. Nyt kuitenkin tämä on tarpeellinen, koska neidillä on oma huone ja ennen kaikkea oma pöytä. Joustavuutensa ansiosta tällä setillä on helppo saada mm. kynänteroituksesta tulleet roskat nopeasti roskikseen. Ja pienen koonsa vuoksi myös N voi käyttää tätä itse :).

SAM_5480.jpg

Sellaisia kokemuksia täällä päässä. SINI- tuotteita on saatavilla pilvin pimein ja laadussa ei ole tingitty. Itse olen todella tyytyväinen tuotteisiin ja voin aidosti suositella näitä kaikille.

Kiitos tuhannesti SINITUOTE Oy:lle mahtavasta yhteistyöstä.

Postaus tehty yhteistyössä SINITUOTE Oy:n kanssa.
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos! Thank you!

Blogger Template Created by pipdig