lauantaina, tammikuuta 18

TERVEELLINEN HERKKU


Hei,
bongasin tämän reseptin ihanasta Kiitos Hyvää- blogista. Olen aivan haltioitunut Virpin postauksista. Hänellä on ihania ajatuksia, viisauksia ja maan maukkaimpia reseptejä. Hänen tyylinsä kirjoittaa ja taitonsa kuvittaa kirjoitukset ovat ilmiömäisiä. Kiitos Hyvää- blogi on nykyään yksi suosikeistani. Kiitos sinulle Virpi :)!

Kaurabanaanipallot

(noin 12-15 kpl)
2 kypsää banaania
3 dl kaurahiutaleita
+ halutessasi mausteita, kuten aitovaniljajauhetta, hunajaa tai kanelia.

SAM_3518.jpg

Muussaa haarukalla banaaneista ja kaurahiutaleista paksua ja tahmaista taikinaa. Lisää halutessasi mausteita.

SAM_3521.jpg

 Muotoile taikinasta pieniä palloja.

SAM_3522.jpg

Mikäli taikina on liian löysää, lisää hieman kaurahiutaleita, älä kuitenkaan liikaa, jotta taikina ei mene liian kiinteäksi, jolloin palloista tulee kuivia.

SAM_3523.jpg

Asettele pallerot uuninpellille ja paista 175 asteessa noin 15 minuuttia.

SAM_3524.jpg

Säilytä välipalapalloja suljettavassa lasipurkissa jääkaapissa ja käytä noin viikossa.

SAM_3526.jpg

SAM_3528.jpg

NAMS! 
Kaunista päivää kaikille! Me olemme tänään lähdössä siskon luokse ja vihdoinkin pääsen tutustumaan PINK VANILLA DESSERTSiin :)). 


SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos! Thank you!

Blogger Template Created by pipdig