lauantaina, tammikuuta 18

THE WINNER IS...

....ei mikään eilisen postauksen koreista! YLLÄRI!! ;D

Minulla oli eilen vapaapäivä ja lähdin aamusta kaupungille katsomaan postaamiani koreja livenä. Kävin Stockmannilla, Anttilassa, Kodin1:ssä ja HM:llä. Koreja oli tarjolla, mutta mikään ei oikein huudellut nimeäni!! Kotimatkalla muistin Pentikin Outletissa myynnissä olevan korin, jota olen ihaillut varmaan puolen vuoden päivät. Aina olen sen kauppaan jättänyt, koska ei ole ollut sopivaa paikkaa sille. Päätin mennä vielä käymään liikeessä ja kappas keppanaa siellähän se vielä nökötti <3 <3 
Kyseessä on poistotuote, jota ei siis enää valmisteta. Tämähän ei minua haittaa eikä myöskään sekään, että sain tingittyä tuotteelle -50% alennuksen!! WOW! Mielestäni korissa on ripaus rouheutta ja rosoisuutta sekä modernia muotoilua. 
Olen edelleen sitä mieltä, jos löytää tuotteen jota on himoinnut pidemmän aikaan ja saa kunnon tarjouksen, niin silloin se kannattaa toteuttaa!! :))
Saanen esitellä uusimman perheenjäsenen--> PENTIK HAIKU 

DSC_0598.jpg

DSC_0600.jpg

DSC_0605.jpg

DSC_0601.jpg

DSC_0608.jpg

DSC_0607.jpg

DSC_0603.jpg

Pinta on hieman kulunut ja just minun makuuni :))) Korin päälle voi myös laittaa jonkun tyynyn.

DSC_0610.jpg

Meillä onkin koko perhe käymässä Helsingissä, joten viikonloppu menee perheellisissä merkeissä <3 <3 Me saimme eilen pienen 1- vee yökyläläisen! Hyvin kaikki meni, vaikka jännitinkin, että osaanko noin pientä enää edes hoitaa:))

<3 MUKAVAA PÄIVÄÄ KAIKILLE <3

SHARE:

1 kommentti

Kiitos! Thank you!

Blogger Template Created by pipdig