lauantaina, tammikuuta 18

TOP 5/10 FAVORITES

Iltaa,

toivottavasti kaikilla on ollut kaunis ja rentouttava sunnuntai :) Meillä oli ihana päivä minin kanssa. Aamulla kävimme lenkillä niin, että minä juoksin ja neiti pyöräili! Täydellistä :)!!  Sitten kävimme kaupungilla lounaalla ja kävelemässä. Pysähdyimme kuuntelemaan katusoittajia ja ikkunashoppailimme. Tärkeää aikaa rakkaani kanssa <3.

Ajattelin listata muutamia tuotteita, joita olen ostanut ja joihin olet ollut enemmän kuin tyytyväinen. Välillä tulee ostettua tavaraa ja se tavallaan "unohtuu" muiden joukkoon, kun taas toisaalta on muutamia tuotteita, jotka lämmittävät sydäntä joka kerta, kun niitä katsoo <3. Listaan omat lempparit satunnaisessa järjestyksessä!

GANT HOME tyynynpäälliset 
Mielestäni tyynynpäälliset ovat ajattoman kauniit sekä erittäin pehmeät. On ihanaa käpertyä sohvalle ja laittaa pää näihin tyynyihin!! :)) Tyyriit päälliset ovat, mutta ei ole kertaakaan kaduttanut.

DSC_0681.jpg
DSC_0680.jpg

TAMTAM pöytä/jakkara
Tämä ihana pikkuinen TamTam on toiminut meillä lähinnä jalkojen- lepuutus-pallina :) Nyt kun sohvassa ei ole enää divaaniosaa niin TT:lle on helppo nostaa jalat, läppäri syliin ja BAM. Ihan parasta! :)).

DSC_0693.jpg

Valitettavasti naarmuja on tullut, mutta onneksi ne eivät näy ellei oikein syynää ;)

DSC_0696.jpg

IITTALA VITRIINI rasiat
Kauniit ja ajattomat rasiat, joita voi käyttää mihin tarkoitukseen vain. Itselläni on isommassa kello ja pienemmässä sormus. 

DSC_0703.jpg
DSC_0704.jpg

PENTIKIN Manhattan ja Rondo
Joka kerta, kun näen nämä valaisimet, sydän hypähtää ;) Erittäin kauniit ja käytännölliset <3

DSC_0705.jpg
DSC_0708.jpg
DSC_0711.jpg

GEORG JENSEN ALFREDO talouspaperiteline
No words <3

DSC_0716.jpg
DSC_0717.jpg

Voisiko tämä olla "haasteen" paikka?? Onko sinulla ehdottomia lemppareita kotonasi?

Rentouttavaa iltaa !


SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos! Thank you!

Blogger Template Created by pipdig