sunnuntaina, tammikuuta 19

TUUNATTU TUOLI ja tytön huone

Iltaa,

kävin eilen kierrätyskeskuksessa, kun N oli kaverinsa synttäreillä. Keskukseen täytyy mennä aina avoimin mielin, sillä koskaan ei tiedä mitä on tarjolla. Minulla oli pari ideaa päässä, joista yksi toteutuikin ( siitä lisää myöhemmin ).

Huonekaluhallissa oli kaikki tuotteet -50%. Nn huoneessa ei ole yhtään ylimääräistä tuolia tai no on kaksi, mutta ne ovat jo niin pieniä ettei niillä istu kukaan. Bongasin kivan jakkaran viidellä eurolla. En pitänyt tuolin väristä, mutta ei syytä huoleen koska tuunailut ovat aina mielessä ;)) Minin huoneen värit ovat musta ja valkoinen, joten ei ollut vaikea valita millä värillä tuolin maalaan.

Ihastuin kromisiin jalkoihin ;)

SAM_5076.jpg

SAM_5077.jpg

Mitäs pidätte lopputuloksesta??

SAM_5118.jpg
SAM_5130.jpg

Tässä vähän kuvia neidin huoneesta :))

SAM_5082.jpg

Laitoin Ikean mini- Hampenin pöydän alle. Sopii hyvin toisen maton kanssa, koska ovat samaa materiaalia :)

SAM_5087.jpg

Ostin ystävältä tämän aivan mielettömän ihanan korin. Olinkin himoinnut sitä moneen otteeseen ja ilmoittanut mielenkiintoni koria kohtaan. Muutama viikko takaperin sain ilouutisen mailiini...hän oli myymässä sitä :):) SOLD!!

SAM_5089.jpg

Tässä on sitten huoneen toinen puoli. Meillä on edelleen Expedit- hyllyt koristamassa neidin huonetta. Ehkä joku päivä nämä menevät vaihtoon, mutta ei ihan vielä. Sen voin sanoa, että ovat olleet t o d e l l a toimivat. Hyllyn päälle on kertynyt Lego Friendsejä ym.roinaa ja niitä ei kuulemma saa korjata ( ugh....;) ). Noh, pakko vaan tottua tähän, että se on nyt Nn OMA huone. HehehaahihihIH!

SAM_5102.jpg

Tässä kuvassa on tuo minituoli, jota itessään käytän kun luen neidille iltasatuja. Siihen tarkoitukseen tuoli on hyvä ;)).

SAM_5113.jpg

Nyt kun katsoin kuvia ja tutkailin huonetta "sillä silmällä" tulin siihen tulokseen, että verhot lähtevät vaihtoon ASAP. Niistä lisää huomenna :))

Oikein mukavaa iltaa!! AUUUUUUUUUUUUUUUUU!!! ;))
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos! Thank you!

Blogger Template Created by pipdig