sunnuntaina, tammikuuta 19

TYÖPÖYTÄ OSTETTU

Heippa,

Whoaaa...kiirettä pukkaa. Olen töissä yksin ja hommaa riittää. Iltaisin pakkailen ja yritän pitää kodin jonkinmoisessa järjestyksessä. Huoh. Olen väsynyt.

Niinhän siinä kävi, että ostin pöydän minin huoneeseen. Edellisessä postauksessa kerroinkin mitä etsin. Ideana oli, ettei pöytä olisi ihan perinteisen kirjoituspöydän mallinen vaan sitä voisi myös käyttää muuhun tarkoitukseen. Mihin niin sitä en osaa sanoa :)? Tiedän vain, etten halua perinteistä kirjoituspöytää.

Bestå burs kummittelee vieläkin mielessä ja ehkä joku päivä sen kotiutan. Juttelin ystäväni kanssa ja hän sai järkeä päähäni, sillä pöytä on liian kapea pienen ihmisen käyttöön. Onhan se kiva, että on kunnolla tilaa tehdä läksyjä tai piirtää.

Olin eilen menossa klikkailemaan ostoskoriin Netanttilan Zeus- pöytää ( kromiset jalat ), mutta  se oli poistettu valikoimasta. NOOOOOO!!!! Kävin kodin1.com:ssa ja sieltä löytyi, mutta tuote oli loppunut ... ja se oli 100€ kalliimpi. Bummer!

Mitäs nyt sitten? Kurkkasin vielä kerran huuto.nettiin ja sieltähän se pöytä kotiutui. Ikean uudenveroinen korkeakiilto valkoinen pöytä (17€). Ei mitään krumeluureja, ei laatikoita, ei mitään extraa vain pöytä! :):) YESSS!!!! Tätä halusin.
linnmon-adils-poyta__0199895_PE358579_S4

Ikeasta ostin simppelin Alex- laatikoston, jonka laitan pöydän toiseen päähän "jaloiksi". Kätevää tässä on se, että laatikosto on irroitettava. Sen saa helposti pois pöydän alta ja molempia osia ( pöytää ja laatikostoa ) voi käyttää muuhun tarkoitukseen, jos joskus tarvetta!

alex-laatikosto__0087723_PE217289_S4.jpg

Pöytä tulee näyttämään tältä :

photo.jpg

Loppupeleissä pöytä näyttää "perinteiseltä" kirjoituspöydältä, mutta kaikki osat on irroitettavia. YES!!

Mitäs pidätte?
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos! Thank you!

Blogger Template Created by pipdig