lauantaina, tammikuuta 18

TYÖPÖYTÄ POHDINTAA

Heipat kaikille :),

ensimmäinen työpäivä takana eikä ollut yhtään kamalaa ;)!

Sain toiveen kertoa suunnitelmista uutta kotia varten ja haavelistan päivitystä. Olenkin jo itseasiassa suunnitellut uusia kuvioita ja hankintoja. Hassua, että lukijani lukevat ajatuksiani ;)!!

Minin huoneeseen tulee muutoksia, koska neiti saa enemmän tilaa ja koko huone tulee olemaan hänen käytössään. Huone on neliön muotoinen ja ainakin tällä hetkellä ajatuksena on täyttää huoneen reunat sängyllä, hyllyillä, kirjoituspöydällä, jne. Eli keskelle jäisi leikkitila. Tämä voi toki muuttua, kun saan tavarat paikoilleen, mutta nyt mennään tällä suunnitelmalla.

N on saamassa uuden sängyn. Päädyin ihan tavalliseen runkopatjasänkyyn, sillä kohtahan hän kuitenkin tarvitsee isomman sängyn, joten turha alkaa ostelemaan mitään välimuotoja. Rakas ystäväni lupasi lahjoittaa heidän käyttämättömän runkopatjan meille. KIITOS J!!

On myös aika hankkia neidille kirjoitus-/työpöytä. Tähän asti meillä on toiminut Ikean Lack- apupöytä piirustuspöytänä, mutta nyt on aika isojen tyttöjen jutskille :)! Kävin hieman katsomassa tarjontaa ja nämä kaunokaiset miellyttivät silmää eniten.


Haavelistalla pitkään pyörinyt Bestå Burs työpöytä, 120cm leveä. Ajattoman kaunis ja voi myös käyttää muuhunkin tarkoitukseen kuten sivupöytänä tai tasona.
besta-burs-tyopoyta__0090374_PE224144_S4
Netanttilasta bongasin tämän ihanuuden. Ihanat kromiset jalat, mutta hieman hämää tuo laatikosto. Se on niin massiivinen eikä ole irroitettava, joten käyttötarkoitus on rajoitettu.
Ty%C3%B6p%C3%B6yt%C3%A4%202.jpg
Ty%C3%B6p%C3%B6yt%C3%A4%201.jpg
VIDA työpöytä Askosta. Minua häiritsee tuo "takaseinä" ja pöytä ei ole niin "ilmava", kuten esim. Bestå Burs.
Ty%C3%B6p%C3%B6yt%C3%A4%203%20Vida.jpg
CASA läppäripöytä Maskusta. Ajaton ja kaunis. Tätä pöytää voisi myös käyttää muuhun tarkoitukseen.
MASKU.jpg
Netanttilasta pöytä ja tuoli. Ehkä vähän liian pieni ja simppeli?!
ty%C3%B6p%C3%B6yt%C3%A4.jpg
Minun ehdottomat suosikit ovat kaksi ensimmäistä. Bestå Burs on ollut hyvin lähellä sydäntä jo pitkään, mutta tilanpuutteen vuoksi en ole sitä voinut ostaa. Ja Anttilan Zeus- pöydän kromiset jalat huutavat mun nimeä ja lujaa ;D!!

Mitäs pidätte vaihtoehdoista? Tiedättekö muita kivoja pöytiä lastenhuoneeseen?

SHARE:

1 kommentti

Kiitos! Thank you!

Blogger Template Created by pipdig