lauantaina, tammikuuta 18

UUSI JÄRJESTYS

Huomenta,

eilen oli kaunis aurinkoinen ilta. En aio valehdella.. olisin halunnut olla rannalla nauttimassa auringonlaskusta "jonkun" kanssa!!! Eilen oli sellainen olo. Hahahahh!! 

Meillä on viime päivinä vaihtunut järjestys täällä kotona ;).

SAM_4299.jpg
SAM_4301.jpg
SAM_4302.jpg
SAM_4303.jpg
SAM_4305.jpg

MITÄS PIDÄTTE ?
:D

Voiko pakkauksen aloittaa liian aikaisin? Mielestäni ei. Olen pakkaillut päivittäin ja kirjoittanut jokaiseen jätesäkkiin pienen lapun mitä sisällä on. Säkkeihin laitoin lähinnä vaatteita, tyynyjä, peittoja, jne. Samoin pahvilaatikoissa lukee mitä ne pitää sisällään.
Aluksi ajattelin, että pitäisikö vaan repästä ja vuokraa muuttofirma muuttamaan meidät, mutta tulin kuitenkin toisiin ajatuksiin. Aion hoitaa tämän mahdollisimman halvalla ja niin pitkälle itsekseni, kun vain mahdollista. Sillä viikolla, kun saan avaimet, naapurini on juuri matkoilla, joten saan lainata hänen autoaan. PERFECT! Meinaan joka ilta viedä jätesäkkikasoja uuteen asuntoon ja näin tarvitsen apua vain "isoon" muuttoon. Eli siis huonekalut, pesukone, jne. Kätevää :))! Rahaa saan varmasti menemään, koska tulen tarvitsemaan uusia jutskia uuteen kotiin. On siis turhaa tuhlata rahoja muuttofirmaan ;)!! 

 Me lähdetään nyt uimaan. Aurinkoista päivää kaikille <3

SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos! Thank you!

Blogger Template Created by pipdig