lauantaina, tammikuuta 18

UUSI OLOHUONE

Moikka,
voihan AIKA. Se vaa vilisee silmissä enkä tunnu pysyvän mukana!! Eilinen päivä meni lähinnä urheillen ja kotona chillaillen. Olin aika poikki viikonlopusta, vaikkakin kaikki lapsoset käyttäytyivät mainiosti. Mutta kyllä se vain vie veronsa, kun on muiden muksut kylässä! Kaikilla oli hauskaa ja se on pääasia.
Sitten olen yrittänyt saada tuon valokuvaprojektin valmiiksi, ja se ei TOSIAAN ollut niin nopea homma, kuin luulin. Nyt on vielä noin 10 albumia läpikäytävänä, huoh. Olen heittänyt noin 500 kuvaa roskiin ja viisi albumia on tyhjentynyt! YESH! Kyllä on siis kannattanut :))

Asiaan. Muistatte olohuoneeni tämän näköisenä:

DSC_0211.jpgDSC_0335.jpgDSC_0334.jpg

Muutos on tapahtunut, ja itse olen aika tyytyväinen lopputulokseen. Ensinnäkin tuli kotoisampi fiilis. Tv on paremmassa kulmassa sohvaan nähden. Ja sohva erottaa hieman ruokailutilaa ns. olohuoneesta. Lukunurkkauksen ja TV:n väliin jää aukko, mutta enköhän jotain siihen keksi. :) TamTam ja Pentikin lamppu ovat nyt väliaikasesti kulmassa.
Saa nähdä jätänkö tämän ratkaisun vai palaanko vanhaan malliin, mutta mutustelen nyt uutta järjestystä jonkin aikaa :)) 
( Samaista järjestystä olen kokeillut silloin, kun minulla oli sohva jossa oli divaaniosa. ) 

MITÄS PIDÄT :) ??

DSC_0486.jpgDSC_0488.jpgDSC_0490.jpgDSC_0491.jpgDSC_0492.jpgDSC_0494.jpgDSC_0495.jpgDSC_0496.jpgDSC_0497.jpgDSC_0499.jpg

Nyt vihdoinkin teidän ihanaisten blogien pariin. Viettäkää ihana ilta :))
-S-

SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos! Thank you!

Blogger Template Created by pipdig