sunnuntaina, tammikuuta 19

UUSI OLOHUONEEN PÖYTÄ (tuunattu)

Heippa,

Muistattekos, kun jokin aika sitten pohdin olohuoneen pöytää meille? En kuitenkaan sitä koskaan ostanut, koska järjestys muuttui kotona ja sohvapöydälle ei ollut tilaa. Nyt kuitenkin on :).

Kävimme pari viikkoa sitten kiertelemässä kauppoja ja löysin Kodin1:stä aivan ihanan pöydän, joka olisi sopinut meille täydellisesti. Minua hieman epäilytti pöydän koko ( liian pieni ), mutta halusin sen kuitenkin ostaa. Pöytä maksoi 152 euroa. Myyjä kertoi sen olevan tilaustuote ja menisi noin viikko, kunnes saisin pöydän. En tehnyt tilausta. Tämän jälkeen menimme käymään kierrätyskeskuksessa, josta löysin mm. ihanan pienen jakkaran minille. Saman tien bongasin Ikean valkoisen pöydän, joka oli hyvässä kunnossa ja vielä paremman kokoinen, kun Kodin1:ssä oleva pöytä. Myyjä antoi pöydälle hinnan, mutta minä tyttö tinkasin sen alemmaksi ( tietty ) ja lopulliseksi hinnaksi tuli 12,50 euroa. Täydellistä sanoisin!!

SAM_4366.jpg
SAM_4367.jpg
SAM_4370.jpg

Halusin korkeakiiltovalkoisen pöydän ja tämä pöytä oli mattavalkoinen. Ei syytä huoleen, sillä DC- Fix todisti taas käytännöllisyytensä :)

Työvälineet 

SAM_4373.jpg

Muovia on erittäin helppo leikata viivoja pitkin.

SAM_4417.jpg

Huomaatte varmaan pöydän pinnassa olevat pienet naarmut. Nämä jäävät DC-Fixin alle.

SAM_4416.jpg

Ja kyllä kiiltää :D. 

SAM_4418.jpg
SAM_4421.jpg

Säästin taas muutaman roposen. Kiitän ja kumarran ;) !

Meillä alkoi Summer Vacation vol. 2. Nyt nautitaan!!! Oikein mukavaa päivää kaikille.

SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos! Thank you!

Blogger Template Created by pipdig