lauantaina, tammikuuta 18

UUTTA KEITTIÖSSÄ

Moikka,

mitäs kuuluu? Tuntuu, että olisin ollut poissa forever, vaikka vain yhden päivän ;)! Minulla oli vapaailta lauantaina, kun N meni kummillensa yökylään <3 <3. Ah, täydellistä!! Ensinnäkin on ihanaa, että Nllä on muutama luottohenkilö elämässään, jotka ovat olleet mukana lähes hänen syntymästään asti <3 <3 Ja toisekseen on ihanaa, että minä saan välillä hengähdystauon. Kiitos K- kummille !! 

Muistatte varmaan, kun vähän aikaa sitten sain keittiön kaapit siisteiksi Ikean "laatikoiden" avulla. No siihen tuli kuitenkin muutos. Halusin, että jauhot, sokerit, makaronit, ym. olisivat omissa purkeissaan. Kävin viime viikolla Pentikin liikkeessä ja siellä oli täydelliset purkit tarkoitusta varten :). Ja vielä -50%.

SAM_3017.jpg

SAM_3019.jpg

SAM_3024.jpg

SAM_3013.jpg

SAM_3016.jpg

Nn kummi oli tehnyt Nlle Tyypin :))

SAM_3012.jpg

Pieniä ostoksia on tullut tehtyä matkanvarrella. Rakastan Nike- merkkiä ylikaiken ja pitihän uuteen puhelimeen saada uudet hienot kuoret :))

SAM_3006.jpg

Hulluilta Päiviltä ostin Vagabondin ballerinat ja tarjoustalosta ihanan kirkkaan neonoranssin huivin. Kuvassa huivin väri ei pääse oikeuksiinsa, mutta on siis yliräikeä. Tykkään ja nyt kun on ruskettunutkin niin näyttää tosi kivalta!!

SAM_2999.jpg

Söin tänään herrrkullista iltapalaa, nams.

SAM_3008.jpg

Puhtaissa lakanoissa on parasta nukkua :))

SAM_3004.jpg

<3 <3 Oikein ihanaa iltaa kaikille <3 <3
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos! Thank you!

Blogger Template Created by pipdig