sunnuntaina, tammikuuta 19

YKSIN- ajatuksia


Luin viime viikolla hesarin sivuilta artikkelin 'Aina yksin lasten kanssa'. Se kertoi totaaliyksinhuoltajasta. Itse en ole moisesta nimityksestä tiennyt, mutta artikkelia lukiessani tajusin olevani yksi heistä.  Totuushan on, että siinä on eroa jos lapsi on toisella vanhemmalla joka toinen viikonloppu tai edes kerran kuussa, kun se että on lapsen kanssa yksin koko ajan. Yleensä vielä monella lapsella on mummola tai pappala, jossa voi viettää aikaa. Tottakai välillä sitä surkuttelee ( paljonkin ) ja kyyneleet ovat herkässä, mutta en ole kertaakaan katunut päätöstäni, joka on johtanut tähän tilanteeseen! Lapseni voi hyvin ja minä voin hyvin <3 <3.

FAITH.jpg


Kaksi juttua haluan tehdä selväksi; sääliä en kaipaa enkä missään nimessä halua. Me pärjätään se on fakta!!!! Mutta samaan aikaan pyydän pientä ymmärrystä, ettei kannata ehkä meikäläiselle tulla sanomaan " NYT mä ymmärrän miltä susta tuntuu, kun mies oli pari päivää työmatkalla ja sain tehdä kaiken yksin". En jaksa kuunnella. Voit jakaa nuo tarinat kaltaistesi kanssa ;);). Enkä vähättele mitenkään sitä, etteikö kahden vanhemman perheillä voisi olla raskasta, mutta kaksi päivää yksin lapsen kanssa EI ole sama kuin koko ajan yksin lapsen kanssa!! 

HOPE.jpg

Moni "vähättelee" tätä blogimaailmaa ja sen "oih niin täydellistä elämää.. ja oih niin täydellisiä koteja... ja oih niin ihania hetkiä ..ja oih niin lipeviä kommentteja ". Nih. Sitten jos oikein järjellä ajattelee niin kaikkihan sen tietää, että blogien takana kirjoittaa ihan normaalit ihmiset. Meillä kaikilla on hyvät ja huonot päivät sekä onnen ja huolen aiheet. Mä olen saanut NIIIIN paljon tästä maailmasta; kannustusta, vertaistukea, ymmärrystä ja ystäviä. Ajatelkoon kuka mitä tahansa, mutta minulle tämä maailma on voimavara.

LOVE.jpg

Samoin mun ystävät. Mä olisin oikeasti jollain "huoneella" ilman tytsyjä. He ovat olleet rinnallani hyvinä ja huonoina aikoina. Tukena aina, kun tarvitsen. Jakanut mun ilot. Ollut onnellisia kanssani. Itkeneet mukana. Suuri kiitos heille.

21159693_640.jpg

Special thanks thanks to my sister <3 <3 <3 KIITOS O <3 <3 <3 Olet niin kaunis ihminen inside out, että sanat eivät riitä sitä kertomaan.  Kiitos, että näet mut ihmisenä. Kiitos, että kuuntelet. Kiitos, että ymmärrät!! Olet rakas!!!! <3 <3 <3 

Mukavaa iltaa kaikille :)

SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos! Thank you!

Blogger Template Created by pipdig