perjantaina, huhtikuuta 25

quote of the day
Niin, näinhän se on. Kuinka moni teistä tuntee itsensä? Ajatteletteko, että totta kai tiedän ja tunnen itseni? Kuka nyt ei tuntisi? Itse olen herännyt ja alkanut tutustumaan itseeni noin 4-5 vuotta sitten. Silloin vasta aloin nähdä maailman omin silmin, aloin olemaan itseni puolella, opin luottamaan omiin tunteisiini, aloin uskomaan itseeni, jne. Minulle nämä asiat eivät ole olleet itsestäänselvyyksiä. 

Olen erittäin iloinen, että uskalsin lähteä tälle tielle ja oikeasti kuunnella sisintäni. Matkahan ei koskaan lopu vaan jatkuu koko elämän.

Muistakaa rakastaa itseänne <3.

Ensimmäinen viikko takana uudessa työpaikassa ja kivaa on ollut. Aivan eri fiilis heti alusta lähtien kuin edellisessä paikassa.

Aurinkoa päiväänne.

SHARE:

6 kommenttia

 1. Joo, 30+ iässä löysin vihdoin itsestäni sen kadoksissa olleen asian ja nyt toteutan sitä täysillä! Matkan varrella olen oppinut itsestäni uusia asioita ja toisaalta vahvistanut käsitystäni niistä jotka jo tiesin. Oppia ikä kaikki!

  Kiva, että töissä sujuu. Sekin on yksi asia mihin en enää ikinä suostu. Tyytymään nimittäin.

  Aurinkoista viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan, sama täällä. 30 iässä päässä naksahti ;). Peiliin katsominen voi olla joskus vaikeaa, mutta niin palkitsevaa että suosittelen :).

   Poista
 2. Iän myötä sitä on oppinut tuntemaan itseään paremmin, ja kuuntelemaan omia tuntemuksia. Itse olen todennut sen, että kun äitinä pidän huolen itsestäni, minun hyvinvointini heijastuu lapsiinkin. Tyytyväinen äiti = tyytyväiset lapset.

  Ihanaa viikonloppua! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. JUURI NÄIN! Kun äiti voi hyvin niin voi lapsikin! Sitä kautta olen oppinut olemaan itsekkäämpi ja ajattelemaan perheeni parasta eikä muiden.

   Ihanaa viikkistä <3.

   Poista
 3. Vuosia sitten ajatteli olevansa niiiin valmis... :D mutta nyt tuntuu että onkin vasta matkansa alussa ja se kyllä tuntuu mahtavalle!!!!! <3 ja ihanaa että uus työ tuntuu hyvältä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No aivan! Mä kyllä tajusin, että olin pihalla mutten tiennyt miksi!! Sit alkoi se kaivaminen ja olen onnellinen, että kaivoin.

   Huomattavasti helpompi olla. Ja tämä ihana matka se vaan jatkuu <3 <3.

   Halit Jenni.

   Poista

Kiitos! Thank you!

Blogger Template Created by pipdig