lauantaina, toukokuuta 31

lastenhuoneessa tapahtuu

Otin viime viikolla tosi paljon kuvia lastenhuoneesta ja olin tekemässä postausta kunnes sattui ja tapahtui.

Meillä on ollut jo jonkin aikaa käytössä Expedit -hyllyköt minin huoneessa. Voin sanoa, että ratkaisu on ollut erittäin toimiva ja lelut ovat pysyneet hyvin järjestyksessä. 

Nyt kuitenkin neidillä on alkanut tulla entistä enemmän pikkusälää ja lelujen koot ovat pienentyneet huomattavasti. On aika päivittää huonetta.

Alla olevat kuvat ovat nykyisestä tilanteesta.....Viime viikon torstaina ajattelin kokeilla onneani josko saisin hyllyt myytyä ennen kuin ostan mitään uutta tilalle. Alle tunnissa huone näytti tältä :).


Mitä sitten kaavailen tilalle? Noh, kriteereinä on että kaikki lelut ja kirjat saadaan ovien taakse. En kestä värikirjoa, joka niistä tulee. Totta kai lastenhuoneessa saa väriä olla, mutta rajansa kaikella ;).

Rakas ystäväni vie minut sunnuntaita Ikeaan ja matkaan lähtee ainakin tämä PS kaappi. Mielestäni se on ilmava ja vähän 'industrial' tyylinen joka miellyttää silmääni. Neiti hyväksyi myös ehdotukseni ;).
( kuvat )

Haluaisin myös toisen vähän korkeamman kaapin, mutta netin kautta en ainakaan löytänyt mitään sopivaa. Ja toisaalta en halua huoneen olevan täynnä kaappeja. Katsotaan vielä, kun pääsen paikan päälle.

Keksitkö sinä ideoita mikä voisi käydä PS kaapin kaveriksi? Vaaterekki? Naulakko? Tauluhyllyjä? 

Kiitos jo etukäteen.

SHARE:

20 kommenttia

 1. Tuo kaappi on tosi kiva! :-) Sitä olen itsekin kaavaillut joskus :-) Saat kivaa ilmeen päivitystä kyllä tuolla! :-) Täällä odotetaan loppu tuloksesta kuvia! :-)

  Viikonloppua! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Seija. Ninhän siinä kuitenkin kävi,ettei PS kaappi ollutkaan sopiva huoneeseen! Liian matala ja liian pieni! Sen sijaan löysin täydellisen yksilön huoneeseen <3

   Poista
 2. Täällä olis sama homma, pitäis hankkia tyttöjen huoneeseen uudet kaapistot, ikeasta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ikea on oikeasti "paras" paikka! Sieltä saa kuitenkin hinta-laatusuhteelta hyvää tavaraa. Kannatan.

   Poista
 3. Toi kaappi on tosi kiva, tulee sopimaan hyvin huoneeseen! :) Miten ois hyllyt ton kaapin kaveriksi? Niille kivoja koreja/laatikoita, mihin sais sitä pikkusälää piiloon? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No siinä kävi nyt niin ettei PS kaappi tulekaan meille. Oli sen verran matala ja muutenkin pieni ettei toimi meillä ;).

   Seinille en hirveästi halua mitään laittaa. Kiitos vinkeistä kumminkin :).

   Poista
 4. Tuo PS on kiva, olen pohtinut sitä yläkertamme aulaan tv-tasoksi. Meidän tytön huoneeseen ostoslistalla ikean pienin Ekby järben/gällö (vai mikä olikaan) seinähylly kirjoille ja Lego Friendseille. Sopisi PS:n kanssa muuten kivasti, kun samaa henkeä valkoisten metalli kannattimien kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, toi PS on ehdottomasti TV-taso tai pienemmän ihmisen kaappi. Oli meille aivan liian matala ja ei sinne olisi paljoa tavaraa mahtunut!Ostin siis aivan jotain muuta ;)

   Poista
 5. Tutun näköiset verhot, meillä samat keittiössä :) tai ainakin samanlaiset. Ja kätevän näköinen tuo Ikean kaappi!

  VastaaPoista
 6. Mielenkiinnolla jään odottamaan millaiseen säilytysratkaisuun päädyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, olisihan se pitänyt arvata että jotain muuta ostin kuin mitä suunnittelin ;)

   Poista
 7. Olen pohtinut PSää kanssa lastenhuoneeseen, kunhan sellainen taas saadaan, kerrothan sitten kokemuksia kaapista. :) Tauluhyllyt on ihania, mutta miksei joku muukin avohylly sopisi tärkeimmille aarteille. :)

  Kivaa shoppailusunnuntaita! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, no sen voin sanoa että PS sopii ehkä paremmin tv -tasoksi tai pienemmän ihmisen huoneeseen! Meille se oli aivan liian matala ja ei kyllä olisi kaikki aarteet sinne mahtuneet! Valitsin siis jotain aivan muuta ;).

   Postaus tulossa.

   Poista
 8. Tuo PS on tosi kiva!!! Sopii kyllä huoneeseen varmasto hyvin. Pitäis itsekin käydä ikeassa sekä myydä vanhoja ei toimivia huonekaluja pois!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, aina kannattaa kokeille myydä vanhat kamat pois ;)! PS jäi Ikeaan. Eh.

   Poista
 9. Toi PS on ihana! Itse oon himoinnut sitä tv-tasoksi, mutta mies ei lämpene...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kiva, sopii täydellisesti tv-tasoksi joten suosittelen :). Meille se ei kuitenkaan tullut ;).

   Poista

Kiitos! Thank you!

Blogger Template Created by pipdig