perjantaina, heinäkuuta 25

RANTALOMA: ALANYA

http://www.tjareborg.fi/?utm_source=blog&utm_medium=social-media&utm_content=blog%20post&utm_campaign=beauty%20of%20life

 Haluan tähän alkuun kiittää kaikki teitä lukijoita mahtavista vinkeistä ja kokemuksista Alanyasta. Olen saanut hurjasti kommentteja blogin sekä Instan puolella.

Loman päätarkoituksena on tietenkin rentoutua, uida, nauttia auringosta ja toistemme seurasta. Uteliaana ja kokemuksia rakastavana ihmisenä pelkkä uima-allas ja ranta ei riitä minulle. Tjäreborgin sivuilla on hurjasti tietoa jokaisesta kohteesta,retkistä ja muista virikkeistä. Suosittelen tutustumaan tarjontaan ennen matkalle lähtöä.Mielestäni Tjäreborgin nettisivuilta oli erittäin mielenkiintoista lukea Alanyasta ja saada hyödyllisiä vinkkejä varsinkin ensimmäistä kertaa matkustaville turisteille. Siellä oli mm. kuvia, alueen hotellit ja kohdefaktoja. 
Jos haluaa tietoa Alanyasta vielä tarkemmin ja lukea mm. historiasta, kulttuurista, ruoasta ja juomasta, nähtävyyksistä voit tutustua siihen kohdeoppaasta. Opas on hyvin kattava ja siinä on mielenkiintoisia faktoja.
Tutustuin hieman Alanyassa järjestettäviin retkiin ja valitsin meille kaksi mielenkiintoisinta. Ensimmäinen on Family Fun Boat, joka on purjehdusretki Manavgat- joen sinivihreillä aalloilla. Ja toisena päivänä menemme tutustumaan Kätkettyyn laaksoon, joka sijaitsee vuoristolaaksossa. Molemmat retket kuulostivat hauskoilta ja samalla tulee tutustuttua erilaisiin maisemiin.idkuva

Maisemat näyttävät erittäin upeilta ja emme edelleenkään malta odottaa, että olemme perillä :). Ei ole enää montaa päivää matkaan.

Alla hyödyllisiä linkkejä Tjäreborgin sivuilla teille, jotka suunnittelette matkaa ulkomaille:

Ja jos et enää tänä kesänä pääse matkalle niin aina voi suunnittella ensi talven matkoja:http://www.tjareborg.fi/?utm_source=blog&utm_medium=social-media&utm_content=blog%20post&utm_campaign=beauty%20of%20life


SHARE:

14 kommenttia

 1. Oikein kivaa lomaa teille :=)

  T: Minna

  VastaaPoista
 2. Kuulostaa kivalta paikalta. Itse en ole koskaan ollut Turkissa rantalomakohteessa mutta sen sijaan olen ajanut maan halki Istanbulista Ankaran kautta Antakyan ja sieltä Syyrian puolelle. Matkasta on jo aikaa ja olisikin ihana käydä Istanbulissa uudelleen. Ihastuin kaupunkiin samoin kuin Turkin upeisiin maisemiin.

  Ihanaa lomaa teille !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa ihanalta sinun kokemuksesi :)). Odotan todella innoissani, että pääsen matkalle ja tutustumaan ihan uuteen paikkaan.

   Kiitos Sara <3

   Poista
 3. Mukavaa ja turvallista matkaa ♡♡

  VastaaPoista
 4. Retket kuulostaa ihanilta. Nautinnollista matkaa ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo siis mä odotan ja toivon, että retket ovat juuri niin ihanat miltä ne kuulostavat ;))

   Poista
 5. Me teimme lasten kanssa tuon Family Fun Boat retken ja se oli tosi kiva. Suosittelen sitä ehdottomasti :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih, kiva kuulla :)! Toivon tosiaan, että retket ovat kokemuksien arvoiset :))

   Poista
 6. Olin kahden teini-ikäisen tyttäreni kanssa Alanyassa kesä-heinäkuun vaihteessa ensimmäistä kertaa ja tykättiin kovasti. Halusimme hotellin, joka ei ole aivan keskustassa, joten valintamme oli 9 km keskustan ulkopuolella. Teimme itse keskustaan kaksi eri reissua, toisena päivänä shoppailimme ja toisena päivänä teimme veneretken ja muun loma-ajan nautimme rennosta oleilusta, auringosta, maisemista, ruuista... 😊
  Oikein ihanaa Turkinmatkaa teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että kuulostaa ihanalta <3 <3 Mä ajattelin, että suurin osa ajasta menee varmasti hotellin uima-altaallla mutta haluan ehdottomasti tehdä myös pari retkeä ja tutustua kaupunkiin! Siellä on ilmeisestikin aika kuuma joten saa nädhä miten retket pienen kanssa onnistuu! Noh, paljon vaa vettä ja pientä naposteltavaa mukaan :))

   Kiitos paljon ja kiva kun jaoit kokemuksesi.

   Poista
 7. Mukavaa reissua teille! :)

  VastaaPoista

Kiitos! Thank you!

Blogger Template Created by pipdig