lauantaina, elokuuta 23

kiireinen arki

Meilläpä on alkanut arki ja hieman kiireisempänä kuin kuvittelin :). Muutamia vuosia takaperin minulla oli aina pakko olla jotain tekemistä ja koko ajan. Jos maanantaina ei ollut seuraavan viikon ja viikonlopun ohjelmisto tiedossa minulle iski paniikki (kamalaa). Jossain vaiheessa tajusin etten halua elää elämääni ainaisessa kiireessä ja opin olemisen ihanuuden sekä ex-tempore tapahtumien hauskuuden. Nyt ollaan siinä tilanteessa, etten halua sopia enkä suunnitella mitään ylimääräistä vaan mennä juuri sen hetken fiiliksen mukaan. Olen niin onnellinen, että pääsin tähän tilaan.

Nyt kuitenkin arki on koittanut ja pakko todeta, että syksystä tulee kiireinen. Mitä meidän syksyyn sitten kuuluu?

Minin koulu, läksyt ja monien uusien asioiden oppiminen.


Minun koulu, uudet kurssit ja illat tehtävien parissa.


Minin koripallo ja minä valmentajana.


Blogi


 Ja tietenkin kaiken tämän lisäksi 8-16 työ.

Onneksi kaikki tekemiset ovat mieluisia ja se helpottaa huomattavasti asiaa :).

Mitä teidän arkeen kuuluu?


SHARE:

40 kommenttia

 1. Tuttu tunne välillä ajan kanssa säätäminen. Itsekkin olen yrittänyt hiljentää vauhtia ja nauttia mahdollisimman paljon hetkistä. Tykkään kyllä edelleen menemisestä, mutta olen oppinut pitämään vapaapäiviäkin.
  Mukavaa viikonloppua S ja mini <3
  t.Sanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yep. Välillä on kiva mennä, mutta nykyään nautin enemmän olemisesta ;))!! Ihana arki kuitenkin!

   Kiitos Sanna <3. Meillä meni koko viikonloppu turnauksessa, mutta kivaa oli!!

   Poista
 2. Kaikista tärkeintä että arki on kuitenkin mieluista vaikka kiireen tunne välillä onkin :-) viikonloput sitten hiukan rennommin :-)

  Mukavaa viikonloppua ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No näinhän se on! Kunhan on mieluisaa tekemistä niin ei kiireellä väliä. Viikonloput meillä on yleensä täynnä minin korista, mutta siitä nautitaan molemmat!!

   Kiitos, toivottavasti nautit viikonlopustasi <3

   Poista
 3. Mä tykkään kans elää hetkessä enkä tehdä kovin tarkkoja suunnitelmia etukäteen. Menen fiiliksen mukaan 😊

  Mä saan olla vielä syksyn lasten kanssa kotosalla, mut iltaisin ja viikonloppuisin pidän sisustuskutsuja. Viikolla niin lasten kuin vanhempienkin harrastukset täyttävät kalenteria, ja onhan siinä arjen säästämisessä aina omat haasteensa.

  Itellä on ollut välillä haastetta siinä, etten lupaudu tekemään liikaa asioita. Aiemmin tein enemmän kakkutilauksia ja vieläpä liian halvalla, mut niihin ei ole enää aikaa -jostain on pakko luopua..

  Kivaa viikonloppua teille! ♥️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se onkin paljon parempi! Mä en ymmärrä miten pystyin olemaan niin pihalla silloin, kun piti koko ajan olla tekemistä. Mutta oppia ikä kaikki.

   Jep, omat voimavarat täytyy tietää ja niiden mukaan mennään!! :))

   Kiitos ihana <3

   Poista
 4. Kuulostaa kiireiseltä arjelta, onneksi on viikonloput lepohetkinä välissä! <3 Meilläkin alkoi ihan erilainen arki ja vielä harjoitellaan, miten tästä tulee meille hyvin toimiva yhdistelmä. :) Mutta eiköhän me jouluun mennessä jo olla tilanteen herroina. :D

  Ihanaa viikonloppua ihanainen! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin no viikonloppuisin on minin matsit, joten ne vasta täynnä ovat ;))! Heheh! Mutta ei sen väliä sillä itsekin nautin niistä täysin!!

   Yes, uuteen tottuminen vie aikaa mutta kaikki menee just niinkuin pitää ja kummasti siihen tottuu <3

   Halit.

   Poista
 5. Tsemppiä sinne ♥! Täällä kans kiirettä pitää, mut se taitaa kuulua asiaan ;). Kivoja juttuja tulossa syksyllä niin aika menee vauhdilla. Ja toisaalta taas kun takana on lähes pari viikkoa kesälomaa niin jaksaa ihan erilailla! (Viime vuonna kun en kesälomaa pitänyt..)

  Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3. Näin se vaan on. Kyllä kesäloman jäljeen jaksaa ja meilläkin oli NIIIIN täydellinen loma että jaksaaa todellakin!!

   Tsemppiä sinnekin arkeen kaunotar <3

   Poista
 6. Kiireistä on arki täälläkin, mutta tätä ollaan itse haluttu :) Minillä saman sarjan aapinen, mitä meidänkin neidillä.
  Mukavaa viikonloppua! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yes, itsepähän luomme omat kiireemme ;)).

   Täällä harjoitellaan kovasti tavuja...i i ii ... a a aa...;))!!

   Samoin sinne!

   Poista
 7. Minä olen oikea kotihiiri nykyään, varsinkin syksyn tullen. Kesällä sitä on harvoin kotona, ja on muutenkin kaikenlaista touhua, mutta syksyn saapuessa hiivin "pirttiin" ja sytytän kynttilät, olen vaan…
  Toisaalta, minulla alkaa kohta kaukolennot taas, ja olen paljon poissa kotoa. Juuri tuon takia koti ja kotoilu on entistä ihanampaa.
  <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, sama täällä. Viihdyn kotona niin hyvin, ettei mitään rajaa ;). Eipä siinä mitään vikaa ole. Uskon, että sinun ammatin takia koti on vielä tärkeämpi paikka :))

   Poista
 8. Vaikka arki olisikin kiireistä, niin kunhan kaikessa touhussa on ilo ja hauskuus mukana, ei arki tunnukaan niin raskaalta : ). Kiireisen arjen vastapainona rauhallisempia kotipäiviä osaa arvostaa aivan eri tavalla. Mukavan touhukasta syksyä sinulle!

  VastaaPoista
 9. Olipas kiva katsaus teidän arkeen! :) Minä itse olen aina ollut kotihiiri - jos pitää valita menojen ja kotisohvan väliltä, sohva voittaa. :D Opiskeluaikoina kaverit kyllä vetivät sitten humputtelemaan ja kyläilemään, nyttemmin mies, joten ihan en ole päässyt kotiin sammaloitumaan. Tosin nykyisin huomaan kaipaavani ja järjestäväni kavereiden näkemisiä mahdollisimman säännöllisesti, niistä saa väriä ja jaksua elämään. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla, että tällaisetkin postaukset kiinnostavat :))

   Yep, mä olen kanssa nuorena juoksuni juossut eikä enää humputtelut kiinnosta. Välillä toki kiva käydä jossain, mutta yleensä sitä puolen yön aikaan väsyy ja haluaa jo kotiin ;).

   Mä nautin kanssa ystävien kanssa vietetyistä illoista <3

   Poista
 10. Toivon teille sopivasti kiireitä ja rentoa oloa... sekä iloista koulunkäyntiä kummallekin :)

  Itsellä oli eilen yksi tapaaminen, neuvottelua/suunnittelua tulevaisuuden varalle... ja se johti toiseen tapaamiseen ensi maanantaiksi... ja yhtä vielä suunnitellaan.
  - Tykkään nykyään rauhallisesta menosta, mutta toivon näiden tapaamisten johtavan johonki mukavaan :)

  Ihanaa lauantaita ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Tsemppiä tarvitaan! Rauhallinen meno on kyllä parast, mutta toivotan onnea sinun projekteihin <3 <3

   Poista
 11. Ihan parasta, kun oppii olemaan hetkessä ja tekee juuri fiiliksen mukaan. Arkikin sujuu paljon rennommin kiireestä huolimaata. Iloa viikonloppuunne <3

  VastaaPoista
 12. Täällä on tiedossa myös hieman erilaisempi syksy. Syyskuun alusta alkaa aktiviteetti arkisin ja siihen on totuttava, kun on ollut aika leppoisaa arkeilu tähän asti. Sitten on tietenkin isän tilanne, joka vaatii sekin aika paljon aikaa syksyltä. Muutoin yritän vähän saada kotia laitettua, mahdollisesti jos innostuisi lenkkeilemään ja tapaamaan hieman enemmän kavereita ja ystäviä. Mahtaisiko esimerkiksi sun arjesta liietä joku pieni hetki vaikka kaffittelulle? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nonni, olisi kiva kuulla sinun uudesta arjestasi :))! Tsemppiä isän kanssa. Se tuntuu olevan rankkaa ja voimia vievää aikaa. Oikein paljon tsemppia Irina sulle <3 <3

   Menemme ehdottomasti kaffittelemaan kunhan tämä arki tästä tasaantuu <3 <3

   Poista
 13. Tsemppiä syksyyn! Meillä on myös tulossa kiireinen syksy. Oma kouluni alkaa nyt maanantaina ja jatkan postinjakoa keskiviikkoisin ja lauantaisin. Keskiviikkona on koulussa pelkästään potilastöitä klo 8-16 ja vasta sitten postinjakoon. Tähän vielä iltaiset postinlajittelut, tytön jalkapallo ja voimistelu sekä itse 3-4 krt viikossa salille, illalla kun lapset nukkuu. Joten tekemistä riittää, jolloin nipistetään omista salilla käymisistä jos väsy iskee! Vaikka toisaalta, sehän se on sitä omaa reutoutumista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon. Tsemppi' tarvitaan!

   Huoooh, sinullakin kuulostaa arki kiireiseltä, hui! :))! Tsemppiä sinnekin. Mulla on valitettavasti jäänyt omat urheilut totaalisesti pois, koska ei vaan yksinkertaisesti energia riitä kaikkeen :((. Harmillista, mutta nyt on asiat näin!! Ehkä taas joku päivä urheilulle aikaa...

   Poista
 14. Samoja ajatuksia! Tsemppiä siis sinnekin :)

  VastaaPoista
 15. Täällä mennään myös aika samanlaisin ajatuksin. Viikonloppukin on kulunut kotona, koska en ole yksinkertaisesti halunnut tehdä ja mennä ;) Oma arkeni on työtä 6.30-17 välillä viitenä päivänä viikossa ja muuten ei ihmeempiä velvoitteita. Liikunta, ystävät ja kivat tekemiset tehdään sitten kun siltä tuntuu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yep, näin se vaan on! On tehtävä ja mentävä omien jaksamisien mukaan eikä muuta voi!! Itse en halua ylikuormittaa itseäni, joten urheilu on esim nyt jäänyt taka-alalle!!

   Poista
 16. Arki yllätti kiireellä, onneksi on viikonloput :)

  Suloista sunnuntaita !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yep, meillä viikonloput ovat myös kiireisiä harrastuksen vuoksi ;))! Ihanaa aikaa tämä kuitenkin on.

   Kivaa sunnuntaita <3

   Poista
 17. Arki on kiireistä kun koulut alkaneet ja oman aikannsa ottaa sopeutua tähän :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yep, arkeen tottuminen vie hetken aikaa. Pian varmaa tämä 'kiire' on jo normaalia!

   Poista
 18. Kiireistä täälläkin ja olipa hyvä muistutus olla stressaamatta liikaa! Välillä koitan kyllä saada vuorokauteen mahtumaan aivan liian paljon ja se ei ole oikein hyvä yhdistelmä istuskella yömyöhään ylhäällä ja sitten selvitä vielä arjesta :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, mä olen huomannut saman silloin aikoinaan. Liika on liikaa ja kaikkea ei pysty tekemään! Itse tarvitsen kunnon yöunet, että jaksat suorittaa päivän tehtävät. Välillä toki illat venyvät ja minkäs teet!

   Mutta nautitaan ja tehdään niin paljon kun voimia riittää ;))!

   Poista
 19. Minä olen kans päättänyt ottaa rennosti tai niin taidan kyllä ottaa aina :D suunnitelmia en niin tee ja kaikkea tehdän extempore. Mutta kyllä tietty jotain suunnitelmia on pakko tehdä.. arki on meillekin tullut ja lasten harrastukset alkavat pian. Kiirettä riittää. Ihanan postauksen asiasta teit. Oot niin supernainen, että tuo kaikki onnistuu sulta varmasti ihan helposti!

  Tsemppiä arkeen ja onnea minille peleihin ja kouluun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sä olet kyllä aika rento tyyppi <3 <3 Toki suunnitelmia on joskus pakko tehdä ja pakolliset menot pakottavat suunnitelmia tekemään. Mutta niiden jälkeen en yleensä halua mitään muita planeja tehdäkään!!

   Superwoman ;))! Kiitos <3

   Poista
 20. Meidän perheen arkeen kuuluu kaksi alle 4-vuotiasta lasta.Kaksivuorotyö,komivuorotyö.Urheilu harrastukset ajoitukset mukaan,milloin pääsee:)Täydeltä kuulostaa ja täynnä on kalenterit:) mutta meidän perhe nauttii täysin siemauksin tästä elämän tavasta.Sinun arkesi kuulostaa myös touhukkaalta.Voinia syksyyn.Kummasti auttaa kun laittaa illalla kynttilät palamaan,kaakaota ja hetkeksi hengähtää:) oli kiva löytää tämä blogi. Tiina k

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että löysit blogini! Arki on hektistä ja itsehämme muokkaamme siitä juuri omanlaisemme! Jos tuntuu, että kiire sopii perheelle niin sillä mennään ja toisinpäin! Itse uskon siihen, että kunhan on onnellinen ja pitää siitä mitä tekee niin kaikki on hyvin :))

   Mukavaa viikkoa.

   Poista

Kiitos! Thank you!

Blogger Template Created by pipdig