lauantaina, elokuuta 16

valkoinen auto - nissan juke

Ooh-la-laa.

Heinäkuun alussa rakas ystäväni oli viikon ulkomailla ja minä sain lainaksi hänen kauniin autonsa. Onnen päivät.Ensinnäkin auton väri miellytti minua hyvin paljon niin kuin voitte kuvitella.
Toisekseen auton ulkomuoto on aivan mielettömän kaunis.
Kolmannekseen automaattivaihteet tekivät ajamisesta mieluisan.
Täydellinen.


idkuva

Välillä sitä miettii auton hankintaa ja kyllähän se helpottaisi arkea huomattavasti. Sen verran suuri menoerä se kuitenkin on, että tämä perhe jatkaa bussilla köröttelyä ;D.

Aurinkoista lauantaita kaikille.


SHARE:

34 kommenttia

 1. Ihana auto! Hyvä väri ja muoto, tykkään:)!!! Auto tosiaan helpottaa arkea, mutta rahaa se myös vie melkoisen paljon:/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todella ihana :)). Joo, oishan se kiva mutta siti ei paljoo muuta tehtäiskään kun maksettais autoon liittyviä kuluja ja sitä en halua ://

   Poista
 2. Tuo on aikas veikeä :-) tosi mukava juttu kun olet saanut käyttöön lainaksi :-)

  Lauantain iloa ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, oli ihan luksusta körötellä autolla viikko :))

   Poista
 3. Toi Juke ei kyllä kolahda muhun tippaakaan... Harva auto näyttää rumalta ja Juke sattuu olemaan yksi niistä harvoista :) Mielipideasioita katsos!

  Mutta kiva että oot päässyt kruisailemaan :) Me ei voitaisi elää ilman kahta autoa, meillä kun ei bussit kulje kuin koululaisvuoroja ja V:n kanssa eri työajat... Menoerä tosiaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, mielipideasiooita! Tämä olisi taas minun ykkösvaihtoehto jos auton ostaisin :))

   Pääkaupunkiseudulla busseja taas menee 5 minuutin välein, joten täällä pärjää hyvin ilman autoakin.

   Poista
 4. On kyllä komee peli, tykkään!!! :D
  Auto on ihan kiva, pääsee mihin haluaa... mutta rahaa siihen uppoaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, mä kans. Niiinhän sillä pääsis...liian suuri menoerä meille!!! :/

   Poista
 5. Kyllä tuolla kelpaisi ajella. Samaa täälläkin mietin, auto helpottaisi monesti, mutta jopolla on hyvä päästellä. Mukavaa lauantaita <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se on. Pyörällä ja bussilla pääsee, mutta huomattavastan paljon menee aikaa enemmän. Meidän perheessä ei ole ollut koskaan autoa niin olen myös tottunut aina kulkemaan yleisillä.

   <3

   Poista
 6. Tyylikäs auto, mutta itse en osaisi meidän perhettä tuollaiseen kuvitella.
  Menoerä auto tosiaan on, ja meilläkin niitä täytyy olla kaksin kappalein. Hieman tekisi mieli uusia oma kulkupeli, mikä meillä on se ykkösauto, mutta jos vielä jonku aikaa ajelisi entisellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ehkä Juke ei ole ihan perhe auto...mutta meidän kaksihenkiselle perheelle tämä olisi täydellinen ;))

   Poista
 7. Onpas upea auto! Ja tosiaan, mikäli vaan ilman auto pärjää, ei sitä kande hankkia! MEilläkin täytyy olla 2 raha- ja bensasyöppöä :/ Automaattivaihteista en luovu koskaan, jos ei pakko oo. Tosi ihana ajettava :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, juuri näin! Meilläkin on bussipysäkki minuutin päästä ja busseja menee tosi usein, joten ihan turhaa. Välillä vaan harmittaa, kun 10 minuutin matkaan busseilla saattaa mennä 45 minuuttia...Mutta se on ihan ok verrattuna siihen rahamäärään joka menisi auton kanssa! Eh.

   Poista
 8. On upea! Kyllä kelpais! :)

  VastaaPoista
 9. Siis niin kaunis auto, mäkin haluun! Niin ikävä jokapäiväistä autoilua, aaah....minkäs teet, metrossa körötellään... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, niinpä. Bussissa, metrossa ja välillä ratikassa ;))

   Poista
 10. Juuuu kaaauuunis!! Tosi upea! Auto tuo tietynlaista vapautta elämään ja toki helpottaa monia juttuja. Itse juuri myin autoni pari viikkoa sitten pois. En halua enää tuskastua siitä rahamäärästä jota siihen saa laittaa vakuutusten, huoltojen ja polttoaineen muodossa. Polkupyörä ja bussikortti on kaivettu esiin ja ostin myös paikallisesta kuntosalista salijäsenyyden..näillä yritetään nyt pärjätä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Wau, nonni. Varmasti hyvä päätös myydä auto ;)! Ja juuri nuo huollot, ku sä et selviä alla 100 tai varmaan alle 200 euron/ huolto. Ei vaan ole sellaisia summia maksaa!!

   Hyvin se menee! Go Eija :))

   Poista
 11. Harva auto on yhtä hirveä kuin juke :D ja vielä automaatti, ei herranjestas...
  Auto on suuri menoerä muiden kulujen joukossa, mutta meillä ei siitä luovuta. Se on samalla tarpeellinen arjen helpottaja kuin myös harrastus pohjautuu autoihin. Tosin meillä harrastetaan niitä oikeita autoja, ei sammakon näköisiä muovileluja... :) En itsekään laittaisi euroakaan mihinkään nissaniin, olet ihan oikeassa siinä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mua nauratti, kun luin kommenttisi ;D! Kaikilla on oikeus mielipiteeseen.

   Kivaa päivää.

   Poista
 12. Mun mielestäni tuo Juke on just sopivan naisellinen ja samalla erilainen. Me asutaan sellaisessa paikassa, että kaksi autoa taloudessa on must. Iso menoerä, mutta olisi hankalaa ilman. Kyllähän se auto tietenkin tuo sellaista tiettyä vapautta mennä ja tulla niin kuin lystää. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ehdottomasti auto tuo vapautta ja niin kuin sanoin niin välillä ärsyttää mennä bussilla kun menee 3 kertaakin enemmän aikaa ja autolla olisi paikalla yhdessä hujauksessa.

   Juke on musta kans aika pop :))

   Poista
 13. Sattuipa hauskasti, meillä oli täsmälleen sama vuokralla (jopa saman värisenä) juuri lomareissun ajan. Ja ulkonäöstä tykkään kyllä, mutta tavaratila oli lähinnä vitsi. :D Toki mukana oli enemmän tavaraa kuin vaikkapa kauppareissulla, mutta kyllä joutui pariin otteeseen käyttämään kaikki insinööritaitonsa, että pääsi siirtymään paikasta toiseen kera tavaroiden ja kolmihenkisen perheen. Ulkonäöstä antaisin kyllä pisteet, mutta en käytännöllisyydestä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinä olet oikeassa. Tavaratila on kyllä vitsi. Sitä on uskomattoman vähän ja ei tosiaan minkään suuren perheen auto ole! Mutta kävisi mulle ja Nlle just hyvin ;))!!

   Poista
 14. Wow upea auto ja väri just täydellinen. Auton pitäminen on tyrmäävän kallista. Ei kiitos.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri näin! Olen kanssasi samaa mieltä, mutta välillä on kiva haaveilla ;))!

   Poista
 15. Onpas kivan näköinen auto ja varmaan oloinen myös :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan mieletön ajaa ja tosi ihana :))

   Poista
 16. Munkin ystävällä on tällainen. Ärhäkkä ja hienon näköinen menopeli.

  VastaaPoista

Kiitos! Thank you!

Blogger Template Created by pipdig