perjantaina, syyskuuta 5

instagram vs. blogi


VS.

Oletko koskaan miettinyt , että lopettaisit bloggaamisen ja päivittäisit vain instagramia?
SHARE:

45 kommenttia

 1. Olen mä ainakin miettinyt, että onko blogi turha kun on Insta. Toisaalta blogissa kuvat saa isommiksi ja kyllä teksteilläkin on mekitystä. Ilman niitä homma jää mielestäni vähän puolitiehen.....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, olet oikeassa! Blogissa näkee kuvat paljon paremmin ja kiva lukea pintaa syvemmälle :))!

   Poista
 2. Instagram on helppo, mutta tykkään käydä myös lukemassa blogista tarkempaa infoa jo instassa ilmestyneestä kohteesta. Molempi parempi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yess, molemmat ovat tosi hyviä! Insta vaa vie niiiiin paljon vähemmän aikaa kuin blogi! Mutta toisaalta siinä se blogin viehätys onkin ;)). Sen parissa on mukava puuhailla!!

   Poista
 3. En ole vielä ihan täysin hurahtanut instaan ;) Tarvitsen kanavaa kirjoittamiseen, joten minun kohdalla ei blogin lopettaminen tule kyseeseen :D Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yep, sulla onkin ihana blogi ja ihanat kirjoitukset joten et todellakaan saa lopettaa blogiasi ;) <3.

   Ihanaa viikonloppua.

   Poista
 4. Molemmissa on omat hyvänsä :-) tykkään kanssa jos instassa on sneak peek ja blogissa enemmän sitten :-)

  Viikonloppua ♡♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yep, olet oikeassa! Mä koen, että mulla blogi ja insta menee erillään. Ettei ole siis linkitettynä suoraan toisiinsa! Mutta sneak peakit ovat just hyviä!!

   Samoin <3

   Poista
 5. On kieltämättä käynyt mielessä pariin otteeseen, mutta vielä ainakaan en olisi valmis lopettamaan bloggaamista. :) Insta on vienyt täysin mukanaan, joten ymmärrän mietteesi. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mä mieti lopettamista, mutta välillä instan helppous houkuttaa ;). En kuitenkaan blogiani jätä <3 <3

   Poista
 6. No enpä ole oikeastaan - minä kun aloitin bloggaamisenkin ihan sen tähden, että huomasin eräällä some-kurssilla, jossa tehtiin oppimispäiväkirja blogimuodossa, miten paljon olin kaivannut nimenomaan kirjoittamista. Missäs minä sitten saisin höpöttää jos en blogissani;)
  Aurinkoista viikonloppua sekä sinulle että minille♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri näin ;)). En minäkään ole lopettamassa. Blogi vie aikaa huomattavasti enemmän kuin insta, mutta siinä kai se ihanuus piileekin ;)). Saa touhuta oman rakkaan harrastuksen parissa :))

   Aurinkoa sinnekin :)

   Poista
 7. Insta on sen verran uus tuttavuus mulle, että en ainakaan vielä oo sellaista miettinyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen hurahtanut instaan, mutta niin myös blogehinkin ;))!

   Poista
 8. Minä en ole oikein innostunut koko instasta, olen nähtävästi vähän hitaasti syttyvää sorttia. :) Blogeissa on isommat kuvat ja vaikka seuraankin monia blogeja juurikin upeiden kuvien vuoksi, myös tekstillä on tärkeä rooli. Lisäksi itse pidän kovasti kirjoittamiseta. Vastaus on kysymykseesi siis on, että kyllä asia on käynyt mielessä, koska insta veisi vähemmän aikaa, mutta olen silti enemmän blogi-ihminen, enkä vaihtaisi instaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi:)). Blogeissa on tosiaan oma viehätyksensä ja ymmärrän täysin mitä sanot! Mä pidän molempia ja molemmissa omat puolensa! En minäkään blogiani jätä <3

   Poista
 9. Pohdin tätä asiaa helmikuussa blogissani

  http://retromoderni.blogspot.fi/2014/02/retromoderniinstagram.html

  Mutta en ole valmis lopettamaan bloggaamista todellakaan

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin en siis ole ainoa joka pohtinut asiaa :)). En minäkään blogistani luovu ;)

   Poista
 10. Mä en ole vielä syttynyt tohon Instaan (no okei, rehellisesti sanottuna en ole vielä opetellut käyttämään sitä), joten en kyllä voisi lopettaa bloggaamista ja siirtyä instaan :) Älä sinäkään tee niin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, en tietenkään tee niin ;)). Insta on vaan niiku mukavan helppo ;))!

   Poista
 11. Huomaan monen asiaa miettivän ja onhan se niin paljon helpompaa ja aikaa menee paljon vähemmän. Saat näkyvyyttä nopeammin ja paremmin ja seuraajia ilmestyy myös helpommin. Ymmärrän hyvin kaikkien mietinnät! Instagram on kyllä niin koukuttava, kiitos vaan innostuksesta sinne saralle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, insta on paras!!! :))

   Onhan se huomattavasti helpompi ja ei vie niin paljon aikaa ja saa jaettua ehkä hieman arkisempia hetkiä. Mutta on bloggailukin kivaa ;))

   Poista
 12. Itse en voisi sinua seurata siellä, sillä mun kännykkään ei saa Instagramia. Se on Lumiassa haittapuolia. mutta ehkä joskus tulevaisuudessa, kunhan Lumikista aika jättää...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Viltsu! Lumiaan voi ladata Instagramia vastaavan sovelluksen, nimeltään 6tag. Tosi kiva ja hyvin toimiva, itse tykkäsin siitä paljon enemmän, mutta nyt kun vaihdoin puhelimen, en saa sitä enää. Harmittaa. Suosittelen kyllä lämpimästi! :-)

   Poista
  2. Viltsu, ei blogi ole jäämässä!! Heitin vain ajatuksen ilmaan ;)).

   Poista
  3. Kiva Minna, kun jaoit vinkin Viltsulle :))

   Poista
 13. Hyvä kysymys! Itse miettinyt ihan samaa, ja tiedä vaikka joku päivä niin käykin :-)

  VastaaPoista
 14. En ole itse lainkaan Instassa, näin ollen ei bloginikaan. Vaihto ei siis tule kyseeseen, heh! :) Kuvat on toki tärkeitä, mutta tykkään ehdottomasti lukea tekstejä. En voisi kuvitellakaan luopuvani kirjoittamisesta, se on vaan jotenkin niin sisäänrakennettu minuun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, aika monelle bloggaajalle on se kirjoittaminen tärkeää :)) Tottakai! Ja blogista saa toki enemmän irti kuin pelkistä kuvista :))

   Poista
 15. Mun mielestä tuo insta on aikaisemmin vienyt voiton, se on ollut mielestäni kätevämpi ja nopeampi kuin bloggaaminen. Olen aina ollut hidas kirjoittamaan ja melko vähäsanainen. Siksi varmaan insta on mulle ollut parempi kanava. Toisaalta sain instan kautta innostusta bloggaamiseen ja blogini päivittämiseen.. Nyt on molempi parempi mielestäni ~ kai se menee vähän kausissa :) kiva että löysin blogisi täältä! Ihana on! Saat minusta uuden seuraajan :D hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla mielipiteesi ja näinhän se menee, että molempi parempi :)).

   Tosi kiva, kun tulit seuraajaksi <3 Kiitos sinulle.

   Poista
 16. Molempi parempi. Tykkään instasta mutta blogi on kuitenkin itselleni tärkeämpi jo kuvienkin takia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yep, olet oikeassa! En minäkään blogistani luopuisi!! :)

   Poista
 17. Olen niin untuvikko vielä blogimaailmassa, että olen aivan intona tästä, mutta kieltämättä insta on kyllä huippu. Olen niin "lyhyestä virsi kaunis" tyyppiä, että sinänsä insta on kiva, kun voi vain heittää kuvia sinne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yep, molemmat ovat omalla tavallaan todella kivoja :))

   Poista
 18. En :) Tykkään teksteistä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahahah, suoraan kysymykseen suora vastaus!! I like that ;))!

   Poista
 19. Vaikka olenkin aktiivinen instassa, en vaihtaisi sitä blogiin. Instassa tulee jaettua sellaisiakin kuvia, joita en blogissa julkaise. Muutenkin mieluummin luen blogit ym. koneelta, en oikein tykkää kännykällä nettailla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, hyvä huomio muuten. Mäkin luen blogipostauksen koneelta aina..en oo oikein ikinä kännystä niitä osannut lukea :)!

   Poista
 20. Mielestäni täydentävät hyvin toisiaan. :)

  VastaaPoista
 21. Insta on ihana, mutta ei siitä blogin korvaajaksi mulle olisi. Siellä tekstitila loppuu ennenkuin kerkee kissaa sanoa, ja mä oon sellainen räpätäti, että tarvitsen jonkun kanavan, jossa horista joutavuuksia. Blogi on aivan loistava paikka siihen ;)

  Mulle instagram ja blogi palvelevat tavallaan eri tarkoituksia: blogissa yritän kuitenkin pysytellä tietyissä aihepiireissä, mutta instaan tallennan yksittäisiä hetkiä ja kuvia, joita en blogissa julkaise. Se on myös kätevä väylä antaa vähän esimakua tuleviin blogipostauksiinkin :) Insta on ihanan helppo ja varsinkin nyt kun omaa konetta ei ole, oon koukuttunut just sen helppouteen. Toisaalta blogeissa tykkään isommista kuvista, mä haluan erottaa yksityiskohdatkin mahdollisimman hyvin :) Sitä paitsi tykkään lukemisesta ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yep, olet aivan oikeassa <3. Mä niin tiedän tunteen kun kirjoitustila loppuu instassa ja sun kuuluukin räpättää, koska osaat sen taidon! Eli blogin lopetus ei tule kuuloonkaan sinun osalta ;)).

   Mä tykkään myös instassa julkaista arkisempia juttuja ja niitä "hetkiä" jotka tapahtuu juuri silloin! Uskonkin, että se on enemmän tarkoitettu sitä varten.

   Molempi parempi !!!

   Poista
 22. Itse sidon aika löyhästi instan ja blogin yhteen. Blogissa pohdin syvällisemmin asioita ja toivon dialogia lukijoiden kanssa. Instassahan lähinnä käydään tykkäämässä, vähän niinkun fb:ssä. Sen sijan olen kyllä miettinyt mikä rooli on installa ja fb:llä suhteessa toisiinsa.

  VastaaPoista

Kiitos! Thank you!

Blogger Template Created by pipdig