lauantaina, marraskuuta 1

kolme enkeliäOlen menettänyt kolme hyvin tärkeää ihmistä viime vuosien aikana. Aina ei voi ymmärtää miksi yhden ihmisen harteille laitetaan niin paljon, mutta uskon kuitenkin kaikella olevan tarkoituksensa.

Eilen hautasin äitini. Kaunis tilaisuus lähimmäisten kesken. Tiedän hänen olevan nyt paremmassa paikassa eikä hänen tarvitse kärsiä. Hän on vapaa. 

Kun kerroin minille tapahtuneesta hän tokaisi: Onneksi mummilla on siellä kavereita <3. Lapset ajattelevat niin kauniisti.

Meidän elämä kuitenkin jatkuu hymyillen ja hyvillä mielin. Se oli äitini toive enkä aio tuottaa hänelle pettymystä. SHARE:

62 kommenttia

 1. Kyyneleet silmissä luin postausta! <3 Suuresti voimia ja halit teille! <3

  VastaaPoista
 2. Halaus<3 kauniit muistot jää, vaikka tekee kipeää<3 itselläni tekee pahaa nähdä ambulanssi tai samanlainen auto kuin mummolla oli, viinimarjat ovat edelleen painajaiseni.. Päivä kerrallaan, voimia S<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Meiju, näin se vaan on päivä kerrallaan ja tunne kerrallaan <3

   Poista
 3. Kaunis ja viisas kirjoitus. Iso halaus sinulle. Mini antaa sinulle voimaa, ammenna siitä ja sitä myöden te molemmat kasvatte vahvemmiksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kati <3 Näin se on. Enhän voi lopettaa elämistä tämän takia ja meidän on jatkettava hyvillä mielin elämäämme <3 <3 Kiitos kauniista sanoistasi.

   Poista
 4. <3 Ihanasti olet kirjottanu.

  VastaaPoista
 5. Voimaa sinulle. Mitä tahansa voi olla odotettavissa, kunhan tämänhetkinen sumu hälvenee, mutta sinä selviät siitä kaikesta. Käy vähitellen. Anna ajan hoitaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Aika parantaa haavat näin se on!!

   Poista
 6. Lämmin halaus ♥ ja jatkossa kaikkea ihanaa sinulle ja minille ♥

  VastaaPoista
 7. Iso halirutistus sinne, muru! ♥ ♥ ♥

  VastaaPoista
 8. Kolminkertainen hali sinne! <3 Me vietimme pyhäinpäivän sen varsinaisessa ytimessä, sillä vietimme sen mieheni äidin hautajaisissa. :/ On aika surulle ja haikeudelle, mutta myös ilolle ja onnelle. Toivotaan, että loppuvuosi tuo sitä iloa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana <3 <3 Voimia sinnekin näinä haikeina aikoina. Ilo ja onni otetaan vastaan ilomielin ;) <3

   Poista
 9. Lämmin halaus ja voimia .
  Samantapainen menetys oli mullakin tässä muutama vuosi sitten. Kaikki tuntuu niin raskaalta aikansa, kunnes hieman kevenee olo. Koskaan ei ikävä poistu. <3<3<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon <3 Ikävä ei varmasti poistu ja se on ihan ok. Täytyy vain antaa aikaa kaikille tunteille ja käsitellä ne yksi kerrallaan :).

   Poista
 10. Otan osaa. Iso halirutistus sinne ♥

  VastaaPoista
 11. Voih ;( Lapsilla on niin ihanan lohdullinen lähestymistapa vaikeisiin juttuihin!
  Voimia suruun ja lämmin osanotto <3 <3 <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenni <3 Joo, mini harmitteli kun mummi ei päässyt synttäreille, mutta uskoi että he juhlivat taivaassa hänen juhlia!

   Poista

Kiitos! Thank you!

Blogger Template Created by pipdig