torstaina, tammikuuta 29

matkahaaveilua ja tärkeät tekijät - playa de las americas


Me haaveilemme minin kanssa jo ensi kesästä! Viime vuonnahan matkasimme Turkin Alanyaan ja jos pikku neidiltä kysytään hän lähtisi samaan paikkaan ja jopa samaan hotelliin. Kesän suunnitelmat eivät ole vielä selvillä, mutta jos lähdemme ulkomaille niin haluan ehdottomasti mennä toiseen kohteeseen ja kokea jotain aivan uutta.

Kävimme läpi muutamia tärkeitä tekijöitä matkaa ajatellen. Viime kerrasta opimme paljon ja näitä tietoja voi hyödyntää tulevia matkoja suunnitellessa.

1.

Vaikka meistä kumpikaan ei viihdy hirveän hyvin rannalla siitä huolimatta on kiva, että se on lähellä.2.

Hotellialueen tulee olla viihtyisä sekä hotellihuoneessa tulee ehdottomasti olla pieni keittiö, jossa voi tehdä itse ruokaa. Tämä järjestely oli toimiva meidän (nirsolle) perheelle ja € säästö oli huikea.3.

Altaita tulee vähintään olla kaksi, koska pääpaino matkalla tulee olemaan altaassa ja altaan vieressä.
4.

Minille on super tärkeää, että hotellialueelta löytyy vesiliukumäki ja olen täysin samaa mieltä. Tjäreborgin vaihtoehtoja selatessa löysimme pari hotellia, jossa oli liukumäet ja tämä kyseinen hotelli oli yksi parhaimmista vaihtoehdoista. 
Voitte kuvitella minin reaktion, kun näki tämän kuvan ja kyllä siinä itsellänikin hymy levisi naamalle. 


5.

Aurinkoa ja +30 kiitos :).Tämä kyseinen hotelli on Teneriffalla ja en voi muuta sanoa, että lähtisin matkaan vaikka h e t i. Katsotaan nyt miten saadaan säästettyä ropoja matkakassaan. Toivomme tietenkin hartaasti, että yksi unelma taas toteutuisi. 

Mitkä asiat ovat sinulle tärkeitä matkaa suunnitellessa?
Oletko sinä jo suunnitellut ensi kesän matkaa tai jopa ehkä jo varannut?


SHARE:

26 kommenttia

 1. Matkakuume tässä kasvaa näitä katsellessa! Tämän rutistuksen jälkeen olisin valmis reissuun vaikka heti. :D Itsekin tykkään, että on sekä allas että ranta vieressä, voi sitten vaihdella mielensä mukaan. Ensi kesän reissu on suunnitteilla, suunnitelmat saavat tuulta alleen, kunhan päästään asettumaan, mutta autoreissu on taas kyseessä. :)

  Ihanaa loman suunnittelua! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No arvaa vaan kasvaako täälläkin kuume :))

   Kivaa kuulla mitä reissuja teillä tulee tänä vuonna !!

   Poista
 2. Komppaan miniä, joskus on ihana mennä tuttuun samaan paikkaan ja hotelliin :)
  Mutta joo, vaikka minun elämä on työn puolesta yhtä reissaamista ja hotellielämää, niin kyllä sitä lomallakin on ihana matkustaa, ja sehän on sitten ihan eri asia, koska tuolloin matkustaa sen rakkaimman kanssa. Minulle on tärkeää suuri uima-allas alue, en viihdy rannalla. Uima-allas alueen on oltava SUURI, sillä en halua stressata lomaani sillä, että riittääkö aurinkopetejä tarpeeksi, ja "tapella" niistä lomalla, saatika laittaa kelloa soimaan klo 06, että saa varattua paikan…
  Vietämme mielellään kesän Suomessa veneillen, syyskuussa olisi tarkoitus mennä Kroatiaan ja Italiaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih! Onhan se toisaalta kivaa, kun tuntee paikat :))!

   Oot siinä kyllä ihan oikeassa. Mä en viime vuonna tajunnut, että ne paikat pitää tosiaan mennä varaamaan ;)! Hah. Nauratti se touhu kyl vähän ;)!!

   Mä haluisin käydä kanssa Italiassa!!

   Poista
 3. Oi että, jälleen kerran iski matkakuume, kun näitä sun reissukuvia katselee! :) Meillä on haaveissa matka, miehellä ois sopivasti lomaa toukokuussa. Mutta voi olla, ettei ihan ole varaa lähteä. Täytyy alkaa katselemaan jos löytyisi edullisia vaihtoehtoja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, nämä siis olivat vain inspiskuvia Tjäreborging sivuilta :))! Toivotaan, että pääsen itse paikan päälle ottamaan kuvia ;)

   Poista
 4. Americasista erityisen positiivisia kokemuksia. Takuuvarma aurinko, kaikki muut Canarian reissut menneet mönkään, mutta Americasin aurinkoon voi luottaa. Vallan matkakuume tuli näitä katsellessa. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih, kiva kuulla! Polttelee polttelee <3

   Poista
 5. Tässä tulee niin matkakuume! :-) Oi, mitä ihania inspis kuvia! :-)

  VastaaPoista
 6. Olisipas vain ihana päästä tuonne :) Me nyt kuitenkin varattiin jo matkat varmaan paikkaan :) Tuossa hotellissa ei kyllä lapsille tule tylsää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai te olette jo varanneet liput? Voiiiih....mä niin haluan kans jonnei!! :))

   Poista
 7. Me lähdetään kahden viikon kuluttua tuohon samaan Teneriffan kohteeseen.
  Jos innostut lukemaan matkakertomuksemme, sellaista pukkaa blogissani heti
  hiihtiksen jälkeen. Valitsimme hotelliksi Sunswing Fañabé Beachin, joka on valittu
  pari vuotta sitten Kanariansaarten parhaimmaksi hotelliksi.
  Ihanalta näyttää myös tuo valisemasi hotelli, oikea lapsiperheen paratiisi! Mekin
  tykätään lekotella altaalla, pidän tärkeänä sitä, että varsinkin näin talviaikaan altaat
  ovat lämmitettyjä.
  Aurinkoista viikonloppua ja mukavaa lomamatkan suunnittelua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla ja kiitos vinkistä ;). Tulen ehdottomasti lukemaan kokemuksenne matkasta :).

   Joo, meille on tosi tärkeetä noi liukumäet ja onhan ne aika coolit. Toivotaan, että pääsemme matkalle.

   Oikein mukavaa ja rentouttavaa lomaa teille :)!

   Poista
 8. IHania kuvia. Meitsillä sairas matkakuume päällänsä. En ole neljään vuoteen käynyt etelän lomilla varallisuuden puuttuessa. Nyt tein itsekkään päätöksen ja aion rankan käden säästökuurilel että pääsen edes itsekseni matkalle! Se olkoon palkinto järkyttävästä viimevuodesta.
  Nyt matka on varattu ja en voi olla enempää intona. Toinen asia on että miten sitä jaksaa odottaa lomaa puolivuotta!!!!!
  Kohteeksi valkoitui mulle ihan outo Thassoksen saari Kreikassa ja saatiin hyvä tarjous just Tjäreltä. Neljän tähden spa-hotsku normihotellin hinnalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, nää kuvat saa pään pyörälle :).

   Tosi kiva kuulla, että olet varannut matkan ja varmasti tulee tarpeeseen!! Olisi ihana lähteä yksin jonnekin...oikein kunnon hermoloma :). Nyt vaan innolla odotat matkaa ja puol vuotta menee kuitenkin tosi nopsaa ;)! Hyvä sinä!!

   Poista
 9. Hyvältä kuullostaa! Viimeksi on ollut vajaa kolme vuotta sitten siellä Turkissa. Nyt voi vaan haaveilla reissusta näillä tuloilla. Täytyy vaan toivoa, että vielä osuisi jotain parempaa työtä omalle kohdalle. Thaimaassa olen myös kaksi kertaa käynyt, joka vei sydämmen sekä New Yorkin matka on joskus haaveissa. Tuolla Outin mainitsemassa Thassoksen saarellakin olen käynyt lapsena perheen kanssa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mä lähtisin tällä hetkellä ihaaaan minne vaan...kunhan olisi lämmintä :). Sinäkin olet matkustellut jonnin verran :)).

   Poista
  2. Juuh, eikä tuossa kaikki paikat ole... ;)

   Poista
 10. Hyviä pointteja! :) Toivottavasti unelmanne reissusta toteutuu! ♥

  VastaaPoista

Kiitos! Thank you!

Blogger Template Created by pipdig