keskiviikkona, tammikuuta 14

talviset tyynyt

En vaihda hirveän usein huonekalujen järjestystä tai mitään muutakaan kotonamme. Koen sen olevan turhaa varsinkin, jos kaikki toimii. Tänä talvena on kuitenkin jo vaihtunut matto sekä nyt tyynyt. Otin varastosta esille ihanat Gantin harmaat tähtityynyt ja ne sopivat täydellisesti talven kylmiin iltoihin. Mikä sen parempaa kuin laittaa pää pehmeään tyynyyn, kääriytyä lämpimään huopaan ja ottaa kirja käteen.


Vaihteletko sinä usein tavaroiden paikkoja kotonasi?

Täällä on sellasta haipakkaa, että oksat pois. Koko ajan pää kolmantena jalkana menossa ja aika ei näytä riittävän kaikkeen mitä haluaisi tehdä. En siis valita, koska kaikki kiireen aiheuttama tekeminen on tosi kivaa :)). Jee.

Mukavaa päivää kaikille.
SHARE:

36 kommenttia

 1. Gantin tekstiilit on kyllä niin toimivat ja todellakin sopii juuri talveen <3

  Täällä vaihtuu tavaroiden paikka liiankin usein :D ja samoin myös tekstiilit ovat usein vaihdossa :) pienempiä huonekalujakin vähän pyöritän :) se on niin mukavaa puuhaa :)

  Ihanaa päivää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No todella sopii ja ne ovat kyllä niiiiin ihanan pehmeät tyynynpäälliset :). Hih, jos jaksaa vaihdella niin mikäs siinä ja jos nauttii siitä mikäs sen parempaa <3

   Samoin <3

   Poista
 2. Jep, ennen vaihdoin, mutta nyt on pysynyt jo vuoden vaihteesta tavarat samoilla paikoilla :D :D :D

  VastaaPoista
 3. Ihanat tyynyt♥
  Vaihtelen myöskin usein tavaroiden paikkoja, järjestyskin muuttuu melko useasti!
  Tykkään siitä!!;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)! Joo, joillekin se sopii ja jotkut tykkää siitä! Itse en kuulu tähän joukkoon. Musta se on ihanaa, että kaikki tekee juuri sitä mikä tuntuu oikealta!

   Poista
 4. Ennen veivasin koko ajan, mutta nykyään harvemmin. Huonekalut on asettunut paikoilleen ja hyvä niin. Pikkutavara vaihtaa joskus meillä paikkaa ja niin nyt on ollut tuo hylly projekti. Olen tyytyväinen että koti on asettunut paikoilleen ja jää aikaa paljon muuhun. Mukavaa kiirettä sinulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, hyvä että huonekalut ovat asettuneet paikoilleen! Sehän tarkoittaa sitä, että on tyytyväinen :). Kyllä täälläkin välillä pikkutavarat vaihtavat paikkaansa, mutta aika harvoin nekin!!

   Kiitos <3 <3

   Poista
 5. Meillä ei vaihdu huonekalujen järjestys lainkaan (huoneet sen mallisia, että hankala vaihtaa) ja pikkutavarakin harvemmin :) Toki tyynyjä, peittoja yms. vaihtelen vuodenaikojen mukaan, mutta kuten sanoit, miksi muuttaa toimivaa :D Kivaa keskiviikkoa sinulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri näin mäkin koen sen, että jos järjestys on toimiva niin miksi turhaa muuttamaan sitä :)

   Poista
 6. Ihanat tyynyt. Meillä tavarat pysyvät omilla paikoillaan, mutta huonekalujen paikkoja vaihdellaan liiankin usein. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)! Aijaa, hih. Hassua nähdä kuinka erilaisia kaikki me olemme :)

   Poista
 7. Hienot tyynyt. En vaihtele huonekalujen paikkoja, mutta tekstiilit vaihtuvat välillä liiankin usein. ;))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :). Joo, mä muistankin että sulla tekstiilit vaihtuu ;))!

   Poista
 8. Meillä ei huonekalujen paikat vaihdu, koska niitä ei voi laittaa mitenkään toisin (valitettavasti). Tekstiilitkin vaihtuvat meillä melko harvakseltaan. Lähinnä vaihtelen vain silloin, kun sorrun shoppailemaan uutta, tai vanhat kaipaavat pesua.

  Noi tyynyt on kyllä ihanat. Kyllä noihin kelpaa päänsä painaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mä en usko, että meilläkään olisi ihan hirveästi vaihteluun varaa. Toki jos jotain uutta ostaa niin silloihan sen luonnollisesti laittaa esille :)

   Poista
 9. Nuo tähtityynyt on ihania!
  Oikein mukavia kiirepäiviä sinne ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Juu, kiirettä pukkaa mut tosi kivaa ja onneksi kuitenkin osaa rentoutua siinä välissä!

   Poista
 10. Nyt olen vähän hillinnyt muutosvimmaani mutta ennen vaihtui järjestys varmaan kerran kuukaudessa. Nyt tyydyn vain pieniin muutoksiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hui, kerran kuukaudessa :). Musta ei olisi siihen!

   Poista
 11. Ihania tyynyjä. Täällä on ollut kans aivan älytön kiire koko ajan. Tuntuu ettei mitään ehdi. Jotain ihme tammikiireitä :) ihanaa keskiviikkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, oikeesti! Ja siis meillä hieman enemmän kiireitä, koska mäkin olen saanut oman harrastuksen...tai ehkä kaks! YEY! Eli siis ihanaa, että mullakin on jotain 'elämää' ;))!

   Poista
 12. Minun huonekalujen paikkavaihdoista kertonee se, että noin kahden vuoden asumisella tässä nykyisessä talossa on olohuoneen järjestys vaihtunut ainoastaan kerran. :) Mutta tyynyjä, niitä pitää olla paljon! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yes, hyvä niin! Eli olet tyytyväinen kotiisi ;)). Tai no emmä tiedä onko tyytymätön, jos vaihtelee koko ajan..ehkä vaan haluaa muutosta?? :)

   Poista
 13. Täälläkin on toinen sohvatyynypostaaja :D Kivalta näyttää sinunkin pinosi!

  VastaaPoista
 14. Kysytkin vielä :))) Hah, täällä yksi intohimoinen myllääjä! Ainaskin 4 kertaa vuodessa vaihtuu järjestys..., taitaa useamminkin. Ja ei ole siittä kiiinni että koti ei toimisi, kyllästyn, ja aina kun vaihdan järjestystä tuntuu kun olis muuttanut uuteen kotiin ( ja tämä samainen tarttunut jo tyttäreenkin) Kertooko levottomasta sielusta vai luovuudesta, mene ja tiedä ;) Ja mitä tyynyihin tulee, niitä kaapit väärällään, ja jo pelkän tyynyjen ja mattojen vaihdolla saa paljon aikaan.
  Kivaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, nonni sä olet reipas :))! Mä en vaa jaksais...ku kaikki toimii ni sit on hyvä ;))! Emmä kyl tiedä olisiko aikaakaan!! Mut pääasia, että viihtyy itse :)

   Samoin <3

   Poista
 15. Mä vaihtelen vähän turhankin usein tavaroita.. Ja usein tulee se lumipalloilmiö -kun siirrät yhtä, huomaat että jotain muutakin täytyy vaihtaa ja kohta kaikissa huoneissa on menny sisustus uusiksi :D Mut tämä onkin parasta sisustamista, kun saa uutta ilmettä ilmaiseksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii just, jos jaksaa niin mikäs siinä ;). Itse pidän meidän järjestyksestä just näin kuin se on :)). Kukin tyylillään <3

   Poista
 16. Kauniit tyynyt! Olen melkolailla samanlainen sisustaja kuin sinäkin, en ole kova vaihtelemaan huonekalujen järjestystä tai tavaroiden paikkoja. Toki ennenkuin tuollaiseen ideaalitilaan pääsee niin melkoista rallia on ennen käyty :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :). Jep, täällä väliläl pysyy vähän liiankin samoissa paikoissa tavarat. Mutta jos viihtyy niin mitä turhaan vaihtamaan??

   Poista
 17. Tosi kivan näköinen tyynymeri! Kivasti olet siihem yhdistellyt eri tyylejä. :)
  Mä vaihdan koristetyynynpäällisiä aika usein kun siten saa helposti ja nopeasti uutta ilmettä olkkariin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :). Juu, pienillä muutoksilla saa hurjasti aikaan:).

   Poista
 18. Ihania tyynyjä tosiaan!!! <3 Itse vaihtelen fiiliksen mukaan, huonekaluja ei kyllä pahemmin pysty paljon pyörittelemään... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :). Joo, fiiliksen mukaan mennään ;).

   Poista

Kiitos! Thank you!

Blogger Template Created by pipdig