sunnuntaina, helmikuuta 1

höpötystä ja arvonnan voittaja

Miten meni viikonloppu? 

Osa lukijoista varmasti muistaa muutamia ajatuksiani, joita kirjoittelin alkuvuodesta. Tärkein asia, johon tänä vuonna haluan panostaa on oma hyvinvointini. Yksi 'etappi' on niin sanotusti saavutettu, sillä olin sopinut itseni kanssa, etten syö karkkia tai muita herkkuja tammikuussa. Viime vuonna tuli syötyä aivan älyttömästi sokeria ja loppuvuodesta ällötyksen määrälle ei ollut rajaa. Suoriuduin mielestäni erittäin hyvin, vaikka sorruin neljä kertaa. En kuitenkaan ahminut mitään suuria määriä vaan niin, että tuli "hyvä olo". Hassua sinällään, koska eihän minulle edes tullut hyvä olo.

Oloni on selkeästi virkeämpi eikä ole koko ajan sellaista pöhnä -oloa ja mahankin turvotus on laskenut huomattavasti. Huono omatuntokaan ei enää kalvaa enää joka päivä syötyjen karkkien takia. Kun pahimman ohi pääsee ( it takes 21 days to break a habit ) ei makeat ole enää koko ajan mielessä. Olen todella tyytyväinen itseeni ja aion ehdottomasti jatkaa samaa rataa! Palaan asiaan tämän kuun lopussa :).


Kuvat eivät liity postaukseen mitenkään, olen vain tosi tyytyväinen otoksiini :).

----------------------------------

Ihanat Le sac en papier - pussukat voittivat

ATHENA

Laitan sinulle s-postia.

------------------------------------

Oikein rauhallista sunnuntai-iltaa kaikille.
SHARE:

22 kommenttia

 1. Oih kuinka kauniita kuvia! :) onnea voittajalle! :)

  VastaaPoista
 2. Kauniit kuvat! Hyvä sinä, sokerin syöntiä pitäis mullakin karsia.. Viime vuonna olin yhden kuukauden syömättä sokeria (karsin siis aivan kaiken) ja kyllä siihen yllättävän pian tottui 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon!

   Joo, sokeri on niin pahasta! Mä huomaan oikeesti voivanu jo nyt paremmin, kun ei ole mässännyt joka päivä. Ja viime vuonna mä söin aivan liiiiiikaaa karkkia. HYI! Mulla ei ole nyt tarkoitus vain lakkoilla vaan jättää sokeri pois ruokavaliosta. Toki sitä väkistekin tulee, mutta just namit/pullat/yms. pois!

   Poista
 3. Upeita kuvia!
  Hienosti olet selvinnyt ilman herkkuja! Minulla alkoi tänään herkuton helmikuu. Kaksi poikkeusta sallin itselleni, yhden sovitun brunssin ja mahdollisesti edessä olevan laskettelureissun. Mutta silloinkin herkuttelen hillitysti. Promise! Sokeri ei tee hyvää kropalle (saan kamalia vaivoja), joten siitä on nyt päästävä eroon/ vähennettävä radikaalisti. Tsemppiä siis meille molemmille! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Anu!
   Juuri näin. Täällä kanssa vähennettävä radikaalisti! Mä uskon, että sokeri on kuin huume ja siitä tulee riippuvaiseksi. Uskon myös, että siitä tulee tapa ja joskus sitä vaan mättää karkkia vaikkei se edes maistu hyvältä! Ihan älytöntä!

   Poista
 4. Niin kauniita kuvia taas! Minä olen yrittänyt hillitä tässä kuussa herkutteluita, ja yllättävän hyvin on sujunut. On totta, että kun on tarpeeksi kauan ilman, niin sitten ei makua kaipaakaan. :) Tai osaa olla sitten vähemmällä määrällä. I-i-i-i-hanaa viikkoa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Kristiina :). Yes, näin se menee! Mun ei edes tee mieli oikein ja sit ku oon pottanut pari karkkia mietin sen jälkeen, että "onko parempi olo?" niin ei kyllä ole!! Iiiiiihanaa viikkoa sullekin <3

   Poista
 5. Aivan ihania kuvia! Vaikka lunta on tullut enemmän kuin omiksi tarpeiksi, niin luonto on kyllä tehnyt kauniita maisemia meille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos oikein paljon! Olet oikeassa, aivan ihanat maisemat!

   Poista
 6. Sokeriton tammikuu meni ohitse hyvin kivuttomasti! Hyvä me!! :) Justiin kirjoitin itsekin ajatuksia siitä ylös. En usko, että on enää paluuta samaan sokerinkulutukseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yes, mä kävinkin lukemassa sun postauksen! You go girl :)

   Poista
 7. Kauniita kuvia! <3 Viime vuonna tippui useampi kilo, niin viikonloppuisin on hyvillä mielin vähän herkutellut. Tällä hetkellä kun sitä hyötyliikuntaa tulee viikolla paljon harrastettua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :). Yes, pakko vaa lopettaa herkuttelu..toki sen painonputoamisenkin takia, mutta eri toten terveydellisistä syistä!!

   Poista
 8. Jee hyvä S! Onnittelut etapin saavuttamisesta ja hyvästä fiiliksestä! Odotan jatkoa tästä aiheesta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, so happy :). Kiitos paljon Jenna <3

   Poista
 9. Onnea voittajalle! Kumpa saisin itseäni niskasta kiinni tuon karamellin syönnin suhteen... Hyvä sinä!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, se ei ole helppoa mutta siihen pystyy!! :)) Kiitos ja tsemppiä!

   Poista

Kiitos! Thank you!

Blogger Template Created by pipdig