perjantaina, helmikuuta 6

quote of the day


!!!!!!!!!!!!!!!!

Taisinkin mainita aiemmin, että alkuvuosi on ollut aika kiireinen ja etenkin tällä viikolla voimat ovat olleet vähissä. Tuntuu, että tekemistä on enemmän kuin aikaa ja ajatuksiakin on tuhat ja sata. 

Eilen iltapäivällä tapahtunut episodi ei auttanut asiaa. Olin matkalla töistä kotiin ja tapani mukaan soitin minille kysyäkseni missä hän menee. ( Tai oikeastaan tässä vaiheessa hän on soittanut minulle jo itse. ) Puhelimeen ei saatu yhteyttä. Yritin soittaa muutaman kerran eikä puhelu mennyt läpi. Otin samantien yhteyttä ip -kerhoon ja sieltä kerrottiin tytön lähteneen jo 15 minuuttia sitten. Pieni paniikki alkoi iskeä ja päätin, että kävelen koulureittiä pitkin miniä vastaan. Häntä ei kuitenkaan näkynyt missään eivätkä naapuritkaan olleet nähneet hänen tulevan kotiin. Tässä vaiheessa mieli alkoi mennä vaikka ja minne, kun ajattelin mitä on voinut tapahtua. Puolen tunnin jälkeen mini lähetti whatsappissa viestin ja löysin hänet. Puhelimella ei jostain syystä voinut soittaa eikä se ottanut vastaan puheluita. Itkuhan siinä molemmilla tuli, mutta onneksi loppu hyvin kaikki hyvin. Miten voikin puoli tuntia tuntua ikuisuudelta, kun ei saa omaan lapseen yhteyttä eikä häntä näy mailla eikä halmeilla. 

Huh.

Onneksi viikonlopun ohjelma näyttää suhteellisen rauhalliselta, joten ajattelimme vain laiskotella :). 

Miten sinä rauhoitat arjen/ajatukset/kiireen? Olisi kiva kuulla.SHARE:

24 kommenttia

 1. Hui! On varmasti säikäyttänyt! :o Viikonlopun rauhoittuminen kuulostaa oikein hyvältä, tsemppiä lököttelyyn! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huoh, todellakin säikähdin!!!

   Kiitos, me yritämme vain olla..!!

   Poista
 2. Hui!! Voin kuvitella tuon pelästymisen! Hui kamala!

  Ihanaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
 3. Huh, onneksi kaikki päättyi lopulta hyvin. Varmasti on tuntunut aika ikuisuidelta. Hyvää viikonloppua! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yes, näin teki. Ei kai pitäisi heti niin panikoitua, mutta kyllä vaan panikoiduin....:(.

   Kiitos samoin <3

   Poista
 4. Hui että, ymmärrän hyvin kuinka tuollainen säikäyttää! Joskus itsekin ollut vastaavassa tilanteessa, kyllä siinä minuutit tuntuu ikuisuudelta! Tänä viikonloppuna rauhoitetaan arki ja kiireet kylpylälomalla <3 Ei olla koskaan oltu koko porukalla viikonloppua hotellissa, nyt päätimme ottaa irtioton ja rentoutua! Perheen kesken vietetty kiireetön aika on paras stressin purkaja! Eikä siihen hotelleja tarvita, kun sen voi tehdä kotioloissakin -telkkarit ja kännykät kiinni ja keskitytään toisiin :) Mukavaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja näin teki, minuutit tuntuivat todellakin niin pitkiltä!!

   Teidän viikonloppu kuulostaa aivan ihanalta! Rentoutuminen ja rauhoittuminen tekee hyvää <3

   Poista
 5. Hui kamalaa, voin vain kuvitella kuin hirveältä on tuntunut! Onneksi kaikki selvisi kohtalaisen nopeasti eikä ollut suurempaa hätää. Rauhallista perjantaita ja koko viikonloppua sinne teille <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yes, juuri näin! Onneksi ei ollut suurempaa hätää!!

   Poista
 6. Tuollaiset säikäytykset on kamalia! Onneksi tarina sai onnellisen lopun. Mutta miksi ihmismieli ajattelee aina niitä pahimpia vaihtoehtoja eikä mielessä edes piipahda ajatus esim. juuri puhelimen viasta? Ollaan me aika venkuloita...
  Rentouttavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No älä muuta sano.....!! Mitenhän se aina menee sinne "pahimpaan". Oppiskohan sitä joskus chillaa??

   Kiitos samoin <3

   Poista
 7. Hui, onneksi tarina loppui hyvin, kyllä varmasti säikäytti. Oikein rentoa viikonloppua!

  VastaaPoista
 8. Noita on sattunut meilläkin, tunne on sanoinkuvaamaton! Mieli alkaa tosiaan laukata minne sattuu:(
  Laittaa kuitenkin miettimään, että miten hitossa me ollaan selvitty - tai meidän vanhemmat?! :) Ei meidän lapsuudessa/nuoruudessa mitään kännyköitä ollut! Vanhemmat eivät ikinä tienneet missä oltiin tai minne mentiin. Maailma on toki hieman eri tänä päivänä ja kiitän kyllä teknologian edistysaskelia. Olisi vaikea kuvitella tänä päivänä sitä, ettei saakaan lapseen yhteyttä silloin kun haluaa.

  Hyvää viikonloppua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No älä muuta sano Heidi!! Mä en todellakaan tajua miten meiän vanhemmat ovat selvinneet ilman kännyjä ja jos lapsesta ei kuulu mitään! Mut toisaalta ei kai silloin ollut muuta vaihtoehtoa niin ei ollut mihin verrata!!

   Kiitos samoin <3

   Poista
 9. Noi on kauheita hetkiä... muutaman kerran olen kanssa ollut sydänsyrjällään, kun en ole poikia saanut puhelimella kiinni ja aika rientää! - No onneksi loppu hyvin ja pääsette rauhassa viikonlopun viettoon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huoh! Joo ja ei kai pitäisi niin hermostua, mutta näin vaan kävi..

   Kiitos <3

   Poista
 10. Voi kamala. Voin vain kuvitella, miten hirveä huoli ja paniikki siellä on ollut. Onneksi kaikki päättyi hyvin.
  Täällä podetaan myös kiirettä, väsymystä ja stressiä, mutta kyllä se tästä taas tasoittuu. Vuosien kokemus auttaa tässäkin ja aion viikonloppuna ottaa rennosti ja unohtaa kaikki työasiat hetkeksi.

  Ihanaa viikonloppua teille <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yep, eikös sulla alkanut jo jonkin aika sitten se uusi pesti duunissa?? Kyllä, se kaikki vaan kasaantuu aina välillä ja josku enemmän kuin muulloin!!

   Kiitos samoin <3

   Poista
 11. Jokainen minuutti on ikuisuus kun on huoli lapsesta. On tapahtunut samaa ja lapsipa oli ilmoittamatta mennyt kaverilla, oli hirveä tilanne.
  Levollista viikonloppua. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, siis hirveitä tilanteita...huoh! Noh, toivotaan ettei käy toiste!

   Kiitos <3

   Poista
 12. Huh huh, voin kuvitella kuinka kauhea tunne tuo on. :( Onneksi kaikki kävi hyvin lopulta! <3 Ihanaa rentoa sunnuntaita ihana! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi ei tapahtunut mitään sen vakavempaa!! HUI!!!

   Kiitos <3

   Poista

Kiitos! Thank you!

Blogger Template Created by pipdig