keskiviikkona, helmikuuta 25

silmälasit - lexington

Kerroinkin teille muutama viikkoa takaperin, että tämä vanhus sai silmälasit. Ajattelin vielä esitellä lasit hieman tarkemmin.

Vaihtoehtoja oli paljon, mutta onneksi tiesin suunnilleen minkälaiset halusin. Instrun myyjän oli helppo auttaa minua ja etsiä sopivia vaihtoehtoja. Nämä valitsemani lasit olivat ehdottomasti suosikit ja vahvana kakkosena tuli Michael Korsin tummanlilat kehykset. Jäin kuitenkin pohtimaan olisinko kyllästynyt väriin jonkin ajan kuluttua ja päädyin turvalliseen mustaan vaihtoehtoon. Valintaani auttoi myös  -70% alennus hintalapussa.

idkuvaMitkä ovat sinun kriteerit laseillesi? Merkki vai hinta?

// My new glasses. I feel like a grandma ;).

SHARE:

38 kommenttia

 1. Kauniit lasit :) Ulkonäkö ratkaisee laseissa, en tuijottele hintaa, enkä merkkiä, vaan että ne istuu naamaan :) Ihanaa päivää S ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3. Joo, näin mäkin ajattelin että pääasia että sopii :)).

   Samoin sulle <3

   Poista
 2. Sopii sulle tosi hyvin! Toimistotyötä tehdessäni käytin silmälaseja, mutta nyt ei ole enää ollut tarvetta... Silloin minulla ratkaisi puhtaasti hinta (sekä tietenkin ulkonäkö), mutta merkki ei ole koskaan vaikuttanut päätökseen... Minulle kun sopii harvat lasit, niin ne on otettava, mitkä passaa naamaan (ja pankkitiliin) :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Jossu! Heh, näin se vaan menee! Olishan ne MK:t olleet mukavat, mutta lasille käyttöä vain päätetyössä niin miksi maksaa satoja euroja kehyksistä ja nämä halvemmat sopivat muutenkin paljon paremmin ;)!

   pst. laitoin sulle mailia

   Poista
 3. Tosi kivat lasit ja käy niin hyvin sulle! Mukavaa keskiviikkoa :)

  VastaaPoista
 4. Nuo sopii niin.hyvin sinulle :) ovat kyllä tosi hyvä valinta <3

  Iloista päivää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Seija! Olen itsekin aikas tyytyväinen!

   Iloa iltaasi!

   Poista
 5. Täydelliset sulle! <3 Mulle silmälaseja valittaessa merkillä ei ole väliä, kunhan ne näyttävät hyvältä. Hinnalla on pienoinen merkitys, mutta se ulkonäkö ratkaisee loppupeleissä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo, kyllä näissä laseissa se ulkonäkö vaikuttaa enemmäin kuin merkki!! :))

   Poista
 6. Omat lasit valikoin aina sen mukaan, miltä ne tuntuu ja näyttää kasvoilla. Sen jälkeen katson hintalappua. Jos hinta on liian korkea, jätän hankkimatta ja jatkan edullisempien etsimistä. Aina olen löytänyt. :)

  VastaaPoista
 7. Onnittelut laseista. Hyvin sopii! Täällä on etsitty aurinkolaseja urakalla. Yritän olla ajoissa liikkeellä, että löytyisi edes yhdet sopivat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, vaikka olo on kuin mummolla ;)! Mulla on ollut pari vuotta samat arskarit ja varmaan ens kesä mennään edelleen niillä :)

   Poista
 8. Lasit sopivat sinulle kauniisti! <3 Minullakin olisi oikeasti tarve laseille, mutten ole käyttänyt niitä moneen vuoteen.. Pitäisi hankkia uudet, niin puhtia pitämiseen löytyisi. :) Yleensä merkillä ei ole väliä, mutta hinnan pitää pysyä kohtuullisena. Olen hurjan huono päättämään, millaiset olisi itselle hyvät!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3. Joo, olihan se aikamoista päättää ja valinnan vaikeus kun oli niiiiin paljon eri vaihtoehtoja!! Mä näin kyllä heti mitkä sopivat ja mitkä eivät!!

   Poista
 9. Upeat ovat! Mulle iski silmälasilapun käteen eilen ja tilauksessa nyt lasit. voihan jehna

  VastaaPoista
 10. Nuo lasit sopii sulle tosi hyvin! Mun pitäis edelleen löytää itselle lasit koska koira söi ne aikapäiviä sitten :D Malli vie mulla voiton, edullinen hinta on plussaa, mut merkki tulee viimeisenä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! Lol, miten koira voi syödä ne!!Hahah! Joo, ei sillä merkillä ole väliä ;)

   Poista
 11. Lasit sopii sulle tosi hyvin. Saa nähdä joudunko minäkin joskus hankkimaan lasit, molemmilla vanhemmillani oli lasit ja kai se on jotenkin periytyvää (vai onko?). Minusta vaan tuntuu, että mitkään lasit ei sovi mulle...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! No siis joku sanoo, että on periytyvää ja munkin äidillä ja mummilla oli lasit ihan pienestä pitäen. Onneksi mä sain vasta nyt näin vanhemmiten ;))! Noh, emmäkää ikinä ajatellut itseäni laseilla... Mini kutsuu mua rillirouskuksi ;D

   Poista
 12. Tyylikkäät ja sopivat todella hyvin sulle!
  Kahdet lasit mulla on ja valinnan olen tehnyt sen mukaan, että mistä itse oon tykännyt ja lisäksi myyjäkin on ollut sitä mieltä, että sopivat. - Ikävä kyllä hinta on tietysti aina ollut turhan korkea ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :). Voin uskoa, että hinta korkea jos myyjä valitsee ;))!

   Poista
 13. Minähän haluan Lexingtonin prillit jo tuon rasian takia. :) Ystävällä näin kyseisen prillirasian ja heti iski himo.

  VastaaPoista
 14. Tyylikkäät, ajattomat ja klassiset. Kauniisti pukee sinua! ♥

  VastaaPoista
 15. Ensimmäinen kriteeri on se, että kehykset eivät sisällä nikkeliä. Toinen se, että ne sopii naamaan. Kolmanneksi tulee hinta. Merkkiä en ole koskaan edes hoksannut miettiä :D

  Nuo rillit sopii sulle tosi hyvin! Etkä sä mikään mummo niiden takia oo, tai sitten mä oon ollut mummo kolmevuotiaasta alkaen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahha, hyvä!! Ei sillä merkillä ole väliä!! Kiitos. Tää oli ehkä tähän mun "ikäkriisiin" kova kolaus ;))!

   Poista
 16. Nämä on tosi kivat, ja sopii sulle upeasti! Mulla on uusien lasien hankinta pikaisesti edessä, mutta en millään jaksaisi lähteä sovittelemaan kehyksiä, sillä se on aika työlästä puuhaa, ja sopivien rillien löytäminen on työn takana. Pääasia tietysti on, että kehykset sopii päähän, mutta onpa sillä hinnallakin merkistystä, varsinkin kun meidän perheessä on neljä rillipäätä ja laseja joutuu uusimaan kohtuu usein... Mutta nämä sun kehykset kyllä antoi mulle hitusen inspiraatiota lähteä lasikaupoille! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Essi :). Siinä tosiaan meni hetki, kun kävi läpi kehyksiä! Se kyllä auttoi, että tiesi suunnilleen värin ja mallin :)). Tsemppiä etsintään!

   Poista
 17. Tosi kivat lasit! Hyvältä näyttää. :)
  Minulla on melkein samanlaiset Lexingtonit ollut käytössä melkeen pari vuotta ja olen tykännyt. Kestävät ja mukavat käytössä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon:). Kiva kuulla, että lasit ovat kestävät! Tein siis hyvän ostopäätöksen :).

   Poista

Kiitos! Thank you!

Blogger Template Created by pipdig