maanantaina, helmikuuta 9

tontilla, part 6 ( betonic -kylpyhuoneet )

Tämä taitaapi olla viimeinen postaus ystäväni kodista ;). Kiitos J ja P, että olen saanut esitellä kauniin kotinne blogissani. 

Talossa on ylä- ja alakerrassa kylpyhuoneet. Molemmissa on käytetty betonic -pinnoitteita.

alakerran suihkutilasauna
yläkerran wc


idkuva

muuton harmaat dotsit ovat erittäin kauniin värisetiso lavuaari 


Aivan mielettömän kauniit kylpyhuoneet ja erittäin toimivat ( testattu on :) ).

Haluaisin vielä pari postausta tehdä ystävieni talosta, koska tarjolla on ihania yksityiskohtia mm. lastenhuoneissa. Ehkä jos pyydän oikein kauniisti ;).

Tässä vielä aiemmat postaukset:SHARE:

35 kommenttia

 1. Niin kauniisti suunniteltu ja toteutettu! <3 Tuplasuihkut haluan meillekin sitten seuraavaan taloon. ;) Kivaa maanantaita!

  VastaaPoista
 2. Onko kylppärin lattiakin Betonicin pinnoitetta? Toimiiko se kosteassa tilassa siis? Minulla on nimittäin suunnitelma :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yes, kyllä. Lattiakin on pinnoitetta ja toimii kosteassa tilassa :))! Mitähän suunnittelet ;)?

   Poista
 3. Hieno on! Osaatko sanoa käyttivätkö urakoitsijaa Betonicin kautta vai omaa asentajaa? Materiaalista saa erinäköistä riippuen lastan käytöstä, pinnoitteen paksuudesta ja välihionnasta. Me tehtiin vähän raffimpi versio. Ollaan oltu tyytyväisiä materiaaliin. Kirjoitin itse asennuksesta täälltä: http://www.lily.fi/blogit/punainen-remonttitupa/betoniseinat-kylpyhuoneeseen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Käyttivät omaa asentajaa!! Joo, teillä on hieman raffimpi tosiaan, mutta kyllä on hieno :))! Sitkun voitan lotossa niin mäkin teen Betonic kylppärin ;).

   Poista
 4. Tyylikästä ja kaunista! Tästä tulee remppakuume :)

  VastaaPoista
 5. Siis VAU ♥ Mä muuten liityin lukijaksi, mutta mielestäni TAAS. Mulla on jonkun muunkin blogin kohdalla ollut sama juttu. Luullut olleeni lukijana ja sitten ihmetellyt kun en koskaan pysy mukana postauksissa. Ja sitten kun tarkistan niin ei löydy ei blogia lukulistalta. Se varmaan on ihan omasta hajamielisyydestä johtuvaa, mutta tekisi mieli kyllä syyttää bloggeria..! :D No nyt olen mukana ja pysyn! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan upea talo!

   No mutta outoa. Kiva kuitenkin, että nyt olet ja pysty mukana ;) <3

   Poista
 6. Ihanan harmooniset sävyt, upea koti! :)

  VastaaPoista
 7. Wau! Ihana kylppäri ja samoin koko kaunis koti. :)

  VastaaPoista
 8. Hei vaan ja kiitos kaunis kaikille kommenteista! Ja kiitos upealle bloggajalle joka osaa ottaa aina niin taidokkaita kuvia. Betonicia on sekä lattiassa että seinässä. Alla on vesieriste. Meidän omat työmiehemme laittoivat pinnoitteen Betonicin DYI ohjeiden mukaisesti. Ollaan oltu toistaiseksi todella tyytyväisiä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Kiinnostuin Betonicistä, sen voi ilmeisesti vetäistä myös laattojen päälle? Mietin vain kuinka kova työ on pitää lattia puhtaana (kalkki yms) ja onko pinta kuinka huokoinen? Todella kauniilta se ainakin näyttää! :)

   Sanna

   Poista
 9. Upean näköistä ja ajatonta, silti jotenkin jopa futuristista eli aikaansa edellä. Noihin upeisiin tiloihin ei omistajat taatusti kyllästy, mikä on kotia rakennettaessa hyvä pitää mielessä. Kantavat aikaa. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienosti sanottu <3. Upeita ratkaisuja ja sen verran ajattomia, että varmasti miellyttävät silmää vuosia ;)

   Poista
 10. Todella upean näköiset kosteat tilat ja sauna. <3 Tuohon ei kyllästy kyllä koskaan, niin ajattoman näköinen. Toivottavasti pääset vielä tekemään pari postausta, kiinnostavaa lukea näitä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yep, aivan mielettömät <3 <3 Toivotaam, että pari postausta vielä saisin tehdä ;)).

   Poista
 11. Kyllä vaan Jenni teillä on upea koti ja ihana kun S saa jakaa nämä meille. Olen kyllä niin inspiroitunut tästä kodista, ettei mitään rajaa... tulen siis palaamaan näihin kuviin ja tunnelmiin jossain vaiheessa... toivottavasti :D

  VastaaPoista
 12. Todella upea koti! <3 Kiitos ystävillesi että olet saanut jakaa tämän meidän kanssa. Toivottavasti vielä myöhemminkin saadaan ihastella tätä kaunista kotia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan ihana koti ja ehkä saan vielä pari postausta tehdä ;))!

   Poista

Kiitos! Thank you!

Blogger Template Created by pipdig