maanantaina, maaliskuuta 23

arvonnan voittaja

Kiitos kaikille osallistujille ja kivoille kommenteille, joita jätitte postaukseen. Nina sai superhyviä ideoita uuteen tilaan ja toivottavasti tulemme näkemään joitain niistä tänä kesänä.

Tättäräää.

Tiirinkosken tehtaan kanssa toteutettu arvonta on päättynyt ja voittaja on ....Katri/Tohkeissaan 

" No tuonne onkin pitänyt lähteä käymään, mutta ehdottomasti sitten rempan jälkeen. Pöiväretkiajatus kuulostaa loistavalta. Minusta myymälät voisivat alkaa enemmän toteuttaa "elämysmarkkinointia", siis erityisesti se sopisi tällaisiin sisustus/lifestyleliikkeisiin. Kahvila + kesäpiha, ja tilaan joku "workshop" -nurkkaus tai miksi sitä sanoisi.. Diy-nurkka? Inspiraationurkka? Ajankohtaisia / sesonkiin liittyviä juttuja, esim. mahdollisuus kukkien istutukseen siellä paikan päällä juuri ostettuun ruukkuun jne.. (ihmisen ei tarvitse ajaa erikseen jonnekin ostamaan multasäkkiä, raahata sitä kotiin ja sotkea parvekettaan jne..). 


Ja siis kahdella arvalla osallistun myös arvontaan! Toivottavasti saatte hyviä ideoita!"


Laitatko Katri minulle s-postia niin saan lähetettyä paketin sinulle :).
SHARE:

10 kommenttia

 1. Onnea Katrille :) Ja muuten hyvä idea tuo "elämysmarkkinointi" !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yep, huikeita ideoita tuli kaikilta :)

   Onnea Katrille!

   Poista
 2. Woohoooo! Huippua, kerrankin onni suosii! Kiitos kovasti! Sähköpostiosoitteeni on katriah12@gmail.com. Elämysmarkkinointiin olen työn puolesta perehtynyt, ja mm. Susanne Markkanen on kirjoittanut aiheesta mielenkiintoisen kirjan. :) vinkvink kaikille kiinnostuneille.. http://www.talentumshop.fi/liiketoiminta/liiketoiminnan-kehittaminen/myymalaymparisto-elamysten-tuottajana.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yes, onnea ja kiva, kun olet innoissasi! Laitan paketin postiin piakkoin!!

   Poista

Kiitos! Thank you!

Blogger Template Created by pipdig